• MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.143.*]
    Kupiłem po 18.00zł -rozpoczęcie notowań. SZCZĘŚCIE TY MOJE
    przy 33.40 -rozpierała mnie duma ,że kupiłem tak dobry papier
    przy 147.00-dałem na mszę świętą za CUD NAD WISŁĄ
    przy 280.00- nawaliłem się jak autobus
    przy 15.90- uśmiech mi się wykrzywił
    przy 4.90-cholernie się zdenerwowałem
    przy 3.15 chciało mi się płakać
    przy 2.55- rozpłakałem się
    przy 2.20 -dokupiłem
    przy 1.44- byłem wkurwiony na cały świat
    przy 1.60- jest mi obojętne co będzie dalej.Zostałem dumnym długoterminowym właścicielem drastycznie niedoszacowanej spółki . Sprawdziłem na ,którym piętrze jest moje biuro i czy okna się dobrze otwierają./ jak pięknie,że nie umiem fruwać /
    przy 1.70- zamknąłem i zaśrubowalem okna w moim biurze.
    przy 1.71-sprawdziłem głębokość rzeki nad którą mieszkam.Jest za płytko na piękne
    utonięcie ze Skipim i leśnymi dziadkami na ustach
    TERAZ przy 1.80 POZOSTAŁO MI JUŻ TYLKO-ZDROWAŚ MARIO ŁĄSKIŚ PEŁNA.
    Swoje szczęście z posiadania naszego kochanego glass papiera spisał
    jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: mirek73 [95.160.242.*]
    Nie sprzedałeś jak był na górce?
    Dlaczego?
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~0060 [87.105.250.*]
    myślal że będzie jeszcze wyżej
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~skw [87.105.250.*]
    Spółka nie ma nic do powiedzenia a niech chołota czeka Kpiny sobie robia na kryzys zwalają
  • MOSTOSTAL EXPORT---- a kiedy to było??? Chyba przeoczyłem te Autor: emeryt_giełdowy [83.6.249.*]
    wartości.
    "przy 33.40 -rozpierała mnie duma ,że kupiłem tak dobry papier
    przy 147.00-dałem na mszę świętą za CUD NAD WISŁĄ
    przy 280.00- nawaliłem się jak autobus"

• Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~0060 [87.105.250.*]
    biedny już zapomniał jaki był kurs przecież można dostać fioła po takim spadku i kiszonce
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.143.*]
    Do EMERYTA GIEŁDOWEGO
    Witaj
    Odpowiadam na Twoje pytanie,kiedy Mostek miał takie notowania
    33.40zł - 28.01.1993 r.
    147.00 zł - 31.05.1993 r.
    280.00zł - 7.03.1994r.
    pozdrawiam jato
    PS
    To jest prawda i tylko prawda.Takie notowania Mostka rzeczywiście były
  • ~jato : w 1994r. Elektrium kosztował 2.800.000 zł. w szczycie HOSSY Autor: emeryt_giełdowy [83.6.249.*]
    Po denominacji o odcięciu 5 zer to było 28 zł.
    Więc ile po takiej operacji kosztował MSX.
  • ~jato : A co zrobiłeś jak MSX wyszedł z 0,83 gr na 14 zł. Autor: emeryt_giełdowy [83.6.249.*]
    od maja 2005r. do kwietnia 2007r. bo nie przyczytałem co robiłeś.
    HAHAHAH
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.143.*]
    Do EMERYTA GIEŁDOWEGO
    Widzę ,że jesteś ambitny.
    Odpowiem:
    denominacja 10.000 ; 1 wprowadzono z dniem 1.01.1995r.
    Nie obchodzą mnie notowania bankruta ELKA.
    Mostek w dniu denominacji ,a więc 2.01. 1995 chodził po 15.20zł.
    I TO BY BYŁO NA TYLE.
    jato
  • ~jato : I TO BY BYŁO NA TYLE czyli historia GPW w pigułce. Autor: emeryt_giełdowy [83.6.249.*]
    I TERAZ TO BYŁOBY NA TYLE.
    Pozdrawiam.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.119.*]
    Sesja środa 7.04.2010r
    Witam
    Ponoć po dwóch WZROSTOWYCH SESJACH dzisiaj nastąpiła mała korekta.
    Tak sobie myślę,gdzie ten wzrost na Mostku. Po cholerę więc ta korekta.Obroty nędzne
    i kiszonka na całego.
    Kochani inwestorzy na MSX szanujcie ten papier,by nie trafiał systematycznie do ubikacji
    jako toaletowy glass papier.Pomyślmy -obecnie po podciągnięciu przez JASIA SPEKUŁKĘ z 1.60 do 1.80 trwa kolejna zadyszka.
    Wznieśmy więc okrzyk ;Jasiu Spekułko WRÓĆ.
    Nie dziwmy się tu nawet spekuła nie widzi możliwości zarobku.To jest i śmieszne i tragiczne.Tu nie ma nawet plotek ,które pomogłyby we wzrostach.Z czego zresztą mają powstać te wzrosty.? Wypowiedzi Prezesa doprowadziły do idiotyzmów.
    Pozdrawiam jato
    PS SOŁTYSI POLSCY do orki.
    Leśnym dziadkom mówimy stanowcze NIE. Zatrudnimy ich jako pisuardessy.Tam
    jest ich miejsce.Pracę tą mają wykonywać z uśmiechem na twarzy i bez wypłaty
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~2p [85.112.216.*]
    jato
    miałem jakiś czas temu MSX, trzymałem, zarobiłem przyzwoicie i wywaliłem, prawie już o nim zapomniałem, zaglądam tu sporadycznie i widzę że większość ruchu na tym wątku generujesz wyłącznie ty, czyżbyś miął jakieś kompleksy lub osobisty uraz do MSX, odpuść sobie i bez twoich wpisów osiągnie nowe dno z którego będzie można ponownie ładnie zarobić
    pozdrawiam
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~mmm [109.243.63.*]
    Jato piękna wtopa.Klasyka.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.119.*]
    Sesja czwartek 8.04.2010.
    Witam
    Panie Boże Ty widzisz i nie grzmisz.
    Do kupujących papier-pytanie i najserdeczniejsza z serdecznych próśb o odpowiedż;
    Napiszcie DLACZEGO I co wami kieruje GDY KUPUJECIE TERAZ PAPIER.
    Tak myślę może Wy kupujący wiecie coś czego nie wie większość.Może ta Wasza wiedza jest bezcenna.Jato przestań wypisywać dyrdymały i weż się za dokupienie Mostka
    Cholera ,a jednak nie wejdę mocniej teraz w ten interes.
    Pozdrawiam jato
    PS
    SOŁTYSI POLSCY DO WALCOWANIA JAJ.
    Leśnym dziadkom mówimy stanowcze NIE. Karmić ich sołtysowymi jajami.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~Okoń [79.191.142.*]
    JATO!!!!!!!!!!! Pieniądze to nie wszystko!!!! Nie sprzedałeś papiera po 280zł ale przynajmniej Jesteś o wiele mądrzejszym człowiekiem niż wtedy.Niestety lub stety ale nauka zwłaszcza życia jest bardzo droga.Serdecznie pozdrawiam.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.159.*]
    Do OKONIA
    Witaj
    Dzięki za dobre słowa ,ale wiesz tak myślę ,że często pieniądze nie przeszkadzają
    mądrości.
    Pozdrawiam jato
    PS
    a jednak Tobie i również sobie życzę kufereczek stóweczek
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~Okoń [79.191.142.*]
    Dzięki za kufereczek.
    Było minęło a mądrość pozostała.Pozdrawiam.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.159.*]
    Sesja 9 .04.2010r
    Witam
    No to mamy wzrost .Ciekawy wzrost. Bardzo ciekawy wzrost.
    Chyba znalazł się JASIO SPEKUŁKO.Klasyczny podjazd papiera,Zadziałała spółdzielnia
    Kurs do 1.89 / +4.42%/ podnieśli błyskawicznie.Nie oglądając się na słaby wzrost rynku
    Przy tym wzroście zaangażowali jak na Mostka ładne wielotysięczne pakieciki.Handel
    tak handel oczywiście umówiony uskuteczniali między sobą.Wciągnęli w swoje cwaniactwo bardzo mało innych inwestorów.I co ,ano papier spadł do 1.85.Nie ,nie, oni
    nie popuścili i ok. godz.16:00 podbili powtórnie do 1.89.Znów poszły transakcje po
    2 do 3.9 tysiąca i mniejsze ilości akcji.Myślę ,że wtedy weszło już więcej mniejszych graczy.Puściły im zwieracze.Na dogrywce pozostało do kupna sporo akcji po 1.89zł
    Ci ,którzy nie weszli w MSX dzisiaj będą mogli to zrobić z uśmiechem w poniedzialek.
    Myślę ,że Jasio Spekułko i spółdzielnia ,tak zaraz nie odpuszczą.Nie martwcie się
    oni chętnie Wam umożliwią kupno naszego cudownego.Nie wstydzę się tak cudownego
    glass papiera.Więc do boju Panie i Panowie.
    Pozdrawiam jato
    PS SOŁTYSI POLSCY DO BOJU.JESTEŚMY SOLĄ TEJ ZIEMI.
    Tradycyjnie- Leśnym dziadkom mówimy stanowcze NIE.Niech się święci dzień
    w ,którym podpisaliście najgłupszy i najmniej korzystny rosyjski KONTRAKT
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: misiekk [77.255.8.*]
    jak widzisz nie odpuszczają.
    Dzięki za szczerość w tym wątku (co prawda nie napisałeś czy wtopiłeś 1tys czy 100tys...).
    Chociaż jeden co nie wypisuje że sprzedał przecież w szczycie górki i czeka na odkupienie oczywiście w głębokim dnie, jak większość na tym forum...

Ja obserwuję papier i czekam bo nic sie na nim nie dzieje - trzymałem 2 lata czekajac na odbicie. Wrzuciłem 2 razy w Cormay i odrobiłem w miesiąc straty na MSX z dwóch lat (od bańki 2007).
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.163.*]
    Sesja 12.04.2010r--poniedziałek
    Witam
    No to mamy piękną powtórkę z rozrywki./ Patrz sesja z piątku 9.04.2010 /
    Pozdrawiam jato
    PS
    10 minut ,które wstrząsnęły światem Mostostalu Export
    16:00:59 cena 1 akcji 1.96zł +3.70%
    16:09;57 cena 1 akcji 2.02zł+6.88%
    Prawie 3% w 10 minut na zamknięciu.Rewelacja.Piękny też obrót i sporo ,bardzo sporo
    dużych wielotysięcznych transakcji To już było .Ale oni pogrywają.Widać część z nich- oczywiście tych mniejszych z małych spóldzielni zeszła z Petrola
    Pewnie wyniki za I kwartał będą wspaniałe.Zima w Rosji jak cholera ,u nas też całkiem,całkiem.Inaczej mówiąc wspaniałe mrozy dla wykonawstwa robót budowlanych i zysków ,ale w tej spółce wszystko jest możliwe
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~msx [89.75.15.*]
    my już myślami w lecie misiu, a co do zimy.. to z siebie ulepiłeś największego bałwanka na forum :*
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.141.*]
    Do msx
    Pogratulować cóż za wykwintny dowcip
    jato
    PS
    I kwartał to styczeń ,luty , marzec.
    W tych miesiącach nie ma zimy, a już na pewno nie ma mrozów w Rosji.Oj dowcipasek
    Z tym bałwanem to byłbym ostrożny.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~MW [82.210.130.*]
    JATO.......zaczynam Ciebie (powoli) lubić - tylko bez euforii!!! Leczenie masz u mnie dalej za darmo. Umawaimy się, że na hasło -JATO- panie z rejestracji wpuszczają Ciebie za darmo. Jutro im tak przekaże stosowną informację.
    Teraz do brzegu chłopie. Nie bede z Tobą toczył wojny, bo po przeanalizowaniu Twoich licznych postów posiadam już dostatecznie klarowny model Twojej osobowości. Wiem! Wiem jak można Ciebie spożytkować! I to jest Twóje przyszłe pole działania. W jajbliższym czasie przedstawię dla Ciebie wytyczne do działania tak abyś mógł się przydać tutaj - jak zakładam z pożytkiem dla nas wszystkich...
    Pozdrawiam Twój Doktor.....
    Do Mw
    Witaj " doktór"
    Proszę odsuń się od mojego pola.To moja ojcowizna.
    My SOŁTYSI POLSCY nie pozwolimy zbrukać naszej ziemi.
    Co do działania i wytycznych dla mnie to wsadż je sobie w d..ę
    jato
    Ps SOŁTYSI są gotowi do spotkania z MW.Zamówili już dla niego po tym"przyjacielskim"
    spotkaniu miejsce na OIOM-ie szpitala w Tworkach
    Sesja środa 13.04.2010r
    Witam
    SERDECZNE DZIĘKI dla panów JASIÓW S. i ich spółdzielni. za skuteczne umożliwienie mi dzisiaj gry na DT.Panowie cóż za radość wreszcie.Długo było to niemożliwe.DZIĘKI
    Oczywiście na koniec sesji zostałem bez papiera. Pełne zadowolenie ,że nie muszę się martwić o posiadane parzące akcje.Najszczęśliwsze chwile to SPRZEDAŻ i tylko SPRZEDAŻ.Jato śmieszności ty moja.Cud znów grasz Mostkiem na DT DZIĘKI
    Pozdrawiam jato
    PS SOŁTYSI POLSCY pamiętają dawne czasy i są za powrotem spóldzielni
    produkcyjnych.
    Leśnym dziadkom mówimy stanowcze NIE. Kochający inaczej są z Wami
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.156.*]
    Sesja środa 14.04.2010
    Witam
    ...a może tak KOREKTA. Chyba już czas, oby nie było za póżno.
    Stara maksyma giełdowa mówi: Nic nie wzrasta wiecznie.
    Proszę pamiętajmy,że im dłużej papier wzrasta ,tym może być większa ,a co za tym idzie bardziej bolesna obniżka kursu.Może to prowadzić do mało ciekawych notowań.
    Co do dzisiejszych notowań nie będę się wypowiadał ,bo to dla mnie dalej wygląda mało ciekawie.Takie jest moje zdanie ,.
    Nie chcę wprowadzać zamętu,a przecież każdy z nas inwestuje indywidualnie i tak powinno być.
    Pozdrawiam jato
    PS Panowie o nickach tp123 ,prorok ,oto są dla mnie bardzo niegrzeczni ,ale przeżyję to
    Pan tp123 piszę na innym naszym poście ,że ostatnio kupił paręset kilo MSX /w slangu młodzieżowym kilo to tysiąc /.No to mamy młodzieżowego milionera mającego
    Kilkaset tysięcy akcji.Może on się pomylił i kupił paręset kilo ,ale węgla na zimę za pieniądze mamusi. Gdzie ci cudaczkowie byli jak Mostek dołował.Teraz to inwestorzy pełną gębą i tylko zarabiają ,zarabiają i zarabiaja.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~tralalalaaaaaa [88.220.141.*]
    jutro arcy ważny dzień dla kolastyny - sąd rostrzygnie o dalszej przyszłości tej firmy: jeżeli wynik będzie pozytywny to są szanse na duże wzrosty - kto chce to niech obserwuje jak to się potoczy :)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.120.*]
    Sesja 15.04.2010
    Witam
    No to mamy PODRĘCZNIKOWĄ KOREKTĘ.i oby to była tylko korekta.Patrz mój wczorajszy post. Coś w tym jest.
    A dzisiaj:
    Początek sesji to podjazd na 2.22.Jasio i spółdzielnia się wyprzedali i następnie zjazd do 2.11.Obroty na początku sesji duże-godz. 10:06= 175787akcji. O godz. 10:56 na sprzedaży wystawiono 106000akcji ,a o12:00 dokonano transakcji 107000akcji.
    Wiem,wiem jak ktoś sprzedaje to ktoś kupuje.Hm.Ciekawe-dla mnie mało ciekawe.
    Obroty dzisiaj spore ,ale jednak o dobrą połowę mniejsze jak w ostatnich dniach.
    Zakończono sesję na 2.12zł i poszło tylko 500akcji.Ciekawe,ano mało ciekawe.
    Jak może być jutro. To dość ważny dzień bo jak będzie kolejna sesja spadkowa to może
    nastąpić mało ciekawe zachowanie inwestorów i papiera.Wtedy niestety mogą być na
    następnych sesjach spore straty.
    Zobaczymy co przeważy ,czy chęć pozbycia się papiera ,czy nastąpi kolejne podciąganie.
    Oby kolejny raz Mostek nie okazał się gorącym papierem.Ubranych byłoby dużo ,a nawet bardzo dużo inwestorów.
    Pozdrawiam jato
    PS Wyrazy szczerego współczucia dla pana o nicku tp123,który ponoć jest posiadaczem
    kilkuset tysięcy akcji Mostka. To ten od opluwania jato. Frajerom cześć.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.120.*]
    Sesja 16.04.2010
    Witam
    Jeżeli jeszcze jest tu ktoś ,kto twierdzi ,że to nie spekuła rządzi teraz notowaniami Mostka
    to jest dla mnie kpem.
    Cóż tu jeszcze pisać ,ano Wasze pieniądze ,Wasze zyski ,ale i Wasze straty.
    Ja wiem jedno spekuła nie zna słowa litość. Zna natomiast słowa zysk po trupach ,ale tylko ich zysk i nikt poza nimi się nie liczy.Proszę uważajcie, straty odrabia się bardzo długo i bardzo trudno.Popatrzcie na historię ostatnich kilkunastu dni notowań Petrola.
    Tam ludzie dobrze poznali jak się traci większość posiadanych pieniędzy.Trauma.
    pozdrawiam jato
    PS Na koniec tygodnia - - SOŁTYSI POLSCY do orki i bron.
    Leśnym dziadkom mówimy stanowcze NIE.Wy się nie dacie lubić.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.139.*]
    Sesja środa 21.04.2010
    Witam
    Kurs Mostka próbowano podnosić parę razy w trakcie sesji,podjeżdzając do 2.19
    Niestety nie było chętnych do podtrzymania kursu i stąd zamknięcie tylko na 2.11
    Obroty jak na kiszonkę dość duże co nie jest dobre.Można zauważyć ,że inwestujący nie są przekonani o większych możliwościach papiera.Co prawda jak wszędzie znajdują się i tu chłoptasie od wymyślania wzrostowych idiotyzmów ,ale im trzeba odpuścić,bo oni inwestują po 100 do 250 akcji za mamusine pieniądzei nie potrafią się pogodzić ze stratą kieszonkowego.Tyle o MSX ,a na parkiecie- lekkie spadki przy dość małych obrotach.choć od rana były jednak zwyżki,to ustępowały one stopniowo ,by dojść do minusu na Wig-ach.Może to powodować niepewność jak parkiet zachowa się w najbliższym czasie.
    ...a Mostek ,nie liczyłbym,że nasz papier wyjdzie przed szereg i będzie lepszy od rynku.
    Pozdrawiam jato
    PS Serdeczne uśmiechy dla kretynków opluwających mnie na innych postach Mostka
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~do polatach [87.105.250.*]
    jeszcze jeden mądry i co obrażasz zjadłeś już kolację to idz spać
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.164.*]
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.139.*]
    Do po latach
    POETA
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [82.209.198.*]
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~Joa [79.184.153.*]
    Panom POLATACH ,prorok gg,i innym już dziękujemy
    Jato zostaw tych panów,oni nie mają pojęcia o inwestowaniu.Oni potrafią tylko obrażać i wypisywać bzdury.Panowie na naukę inwestowania do jato
    Pozdrawiam i trzymaj się jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~jato [79.184.153.*]
    Do Joa
    Witaj
    Dzięki.Jutro może będzie lepszy , bardziej słoneczny dzień.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~envestor [82.160.219.*]
    Dzisiaj był dobry dzień. Mam na myśli posiadaczy MSX.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT----WYZNANIE AKCJONARIUSZA Autor: ~Ja [83.10.179.*]
    Widzę Jato, że gadasz już szm ze sobą. Myślałem że jesteś normalniejszy.
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.