• ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~LearningTOfly [91.94.231.*]
    może po to, by kurs wystrzelił na głównym
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~gepeto [77.114.133.*]
    na pewno dlatego!!!
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~Kenzo [78.88.246.*]
    Wyglada na to, ze animator zrobil swoje (1,4), czyli drobnica wydymana, chce sie mylic tym razem
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~dary [77.112.82.*]
    Jaka spółka taki debiut.Po co się wpuszcza takie "COŚ" na główny.
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~lukee [77.252.108.*]
    nie rozumiem co masz do samej spółki.
    Mozna dyskutować czy to tania spółka czy juz przewartościowana
    ale moim zdaniem to ze to dobra spółka to nie ulaga wątpliwośc.
    eventalnie moze troche przydroga dlatgo juz nie mam
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~Mędrzec [87.96.92.*]
    spoko, spoko, jakieś łosie oddały po parę akcji i zrobił się niezaplanowany zjazd. Po tej dziwnej zwale, jakaś niepewność dręczy lud inwestycyjny i łatwo on wpada w panikę na tym walorze. Jeszcze dziś będziemy miec mocną zieleń, bo na pewno znajdą się chętni na zakupy.
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~Andre [78.8.176.*]
    Nie chcę cię straszyć, ale chyba walczycie (posiadacze i kupujący) na bagnety na ostatniej reducie :). Wielu inwestorów wierzy w "M" a ono się właśnie próbuje skończyć rysować. Jak się to stanie to rzesza ludzi puści zbiorowego bąka.

Pisałem wcześniej, że wyszedłem z FFI bo przeraża mnie spółdzielnia która być może gdzieś tam tkwi i miesza, co wyraża się w tych oszałamiających wzrostach i dziwnych dramatycznych zwałach bez ładu i składu.

Niemniej życzę skutecznej obrony. Myślę, że w dłuższym lub krótszym okresie czasu tak czy siak będzie dobrze.

Pozdrawiam
    A
    hm, widać, że ktoś próbuje wycisnąć z papiera co się da, przed kolejną falą wzrostów. Dziś kolejna próba mocnego zbicia kursu, ale zbijaczowi zabrakło pary.

Oddający akcje poniżej 1.10 nie wiedzą, co czynią... Jeszcze dziś będą odbierać w okolicach 1.20...
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~Kenzo [78.88.246.*]
    Obys mial racje, mnie to wyglada na dluzszy zjazd < 1 pln
    zbijacz znów w akcji. Jeśli mali się wystraszą, znów oddadzą ze stratą. Ja za parę minut zacznę kupować.
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~Loco [87.246.202.*]
    Nienormalni tylko oddaja papier w tej cenie gdzie Kapitalizcja/ilość akcji daje wyższa wycene. Poza tym jesteśmy na Głównym, pakiety wierzytelnośći, obligi i inne dobre sprawy przed nami- kierunek tylko jeden gdy zniecierpliwieni oddadzą papier!
    Dnia 2010-03-30 o godz. 09:33 ~Loco napisał(a):
    > Nienormalni tylko oddaja papier w tej cenie gdzie
    > Kapitalizcja/ilość akcji daje wyższa wycene. Poza tym
    > jesteśmy na Głównym, pakiety wierzytelnośći, obligi i inne
    > dobre sprawy przed nami- kierunek tylko jeden gdy
    > zniecierpliwieni oddadzą papier!

A możesz objaśnić co masz na myśli "Kapitalizacja/ilość akcji daje wyższą wycenę". Tak w liczbach. Chętnie zrozumiem i odkupię akcje które kilka dni temu wywaliłem.

Jest sto milionów akcji po złotówce. czyli sto milionów złotych... Co dalej. Konkretami.

pozdrawiam
    A
    No. Wygląda to dość dramatycznie. Tutaj naprawdę toczy się walka. Te przeskoki po 5%. Naprawdę robi wrażenie.
    teraz atak popytu
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~spokojny123 [62.111.178.*]
    No szału wielkiego nie ma jak widać :( , w sumie nie będzie miał z czego spadać, to może i dobrze. Kolor zielony jak najbardziej na zamknięciu możliwy. Póki co trochę nerwówki jak widać. Będzie dobrze, cierpliwości.
  • Re: ktoś przyhamował wzrosty Autor: ~gepeto [77.114.133.*]
    szału? kuźwa przejechałem się na tym gównie! miałem wczoraj wyrzucić i dobrać swissa, ale zostałem z tą szulernią!!!
[x]
FASTFIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.