• Ile jest warta Agroma Autor: ~Ania [24.184.167.*]
    Normalnie kazdy cos posiadajac moze okreslic tego wartosc. Jesli nie wiem jaka wartosc ma moja stara porcelana, obraz, czy kolekcja znaczkow udaje sie do fachowca, ktory jest w stanie w przyblizeniu okresic wartosc. Mowie w przyblizeniu, poniewaz wartosc mojej kolekcji moze wynosic iles, a sytuacja na rynku moze byc chwilowo nie najlepsza i cena w danym momecie moze byc mniejsza, lub oczywiscie nawet wieksza przy odwrotnej sytuacji. A prezes Agromy nie wie? Sam w ywiadzie nie jest wstanie powiedziec ile wynosi wartosc jego spolki. Sam sprzedaje akcje w cenie sredniej powiedzmy 3gr. Ja kupilam po 4gr. Teraz chcac sprzedac po 5gr, musze nastepnych przekonac ze spolka jest warta wiele wiecej. Jak to zrobic?
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~ZYGA51 [89.73.194.*]
    TO nie sprzedawaj po 5gr i jak takich bedzie wiecej to te miliony znikna i sprzedamy duzo wyzej
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~mis [82.139.24.*]
    Nie do konca jest prawda ze sprzedawal srednio po 0,03.Po 3 gr sprzedal tylko 11 mln akcji.Dokladajac do tego ok 3 mln Staszewskiej to mamy 14 mln akcji kupionych taniej niz obecna cena .Zakladjac ze czesc (duza) zechce sprzedac po 4 gr(80%),czesc co kupilo po 4 gr zechce oddac bez zysku(z roznych przyczyn) to mozna zalozyc ze wlasnie ok 14-15 mln powinno sie pojawic na podazy po 4 gr.Biorac pod uwage obroty-zwlaszcza dzisiejsze mozna z duza doza prawdopodobienstwa przyjac ze obecna podaz-niespelna 5 mln sztuk to ostatnie akcje w tej cenie(mozliwe nawet ze czesc z tych akcji to straszaki,by lyknac jeszcze jutro resztke po 4 gr).Tak czy siak zakladam ze jutro bedzie ostatnim dniem notowan po tej cenie.Po 5 gr bedziemy pewnie sie z tydzien kisic.
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~ant [166.216.130.*]
    czyli jutro sprzedajemy po 4gr i skladamy zlecenia kupna po 3gr. Do czwartku powinno sie udac. W nastepnym tygodniu sprzedajemy po 3gr, aby znow odkupic po 2gr. Fajna spolka. Jestem z wami od dzisiaj i pewnie do jutra.
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~jaku [89.76.191.*]
    a po co ci wiedzieć ile coś co masz jest warte? przecież to jest ważne dopiero wtedy jak chcesz to sprzedać. widać prezio nie chce sprzedawać. k...rwa przecież firma to nie produkt na półce w hipermarkecie który ma swoją cenę i tyle... ja pierdzielę po co w ogóle kupowałaś te akcje - sprzedaj i po kłopocie
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~Ania [24.184.167.*]
    zawsze jak kupuje akcje to nie robie tego z mysla posiadania do konca zycia. W tym czasie kiedy kupuje mysle juz o sprzedazy w najlepszym momecie. Nie moge sobie pozwolic na jakies osobiste emocje i przywiazania do spolki, gdyz to prowadzi do tego, ze zawsze ci szkoda sprzedawac, zwlaszcza jak spadaja i trzeba ciac straty. Co do prezesa spolki to przeciez sprzedal 20% swoich akcji, wiec powinien wiedziec ile to jest warte. Przeciez sa firmy, ktore zajmuja sie wycena spolek i z tego co wiem to nawet znak firmowy mozna wycenic. A co do twoich przerywnikow w zdaniach to bardzo pdkreslaja twoje przywiazanie do spolki tak samo jak do druzyn sportowych. Mysle, ze jak juz tracisz to bardzo trudno ci sie z tym pogodzic.
    na pewno pisanie głupot o średniej sprzedaży prezesa i jakieś głupie czepianie się jego podejścia do spółki pozwoli Ci sprzedać w "najlepszym możliwym momencie" hehehehhe Gratuluję strategii naganiania hahahaha
    a z drugiej strony po ch...j kupowałaś skorom nie wiesz ile jest warta....
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~mis [82.139.24.*]
    Do ant-Zeby sprzedac po 4 gr to najpierw trzeba te akcje miec.W twoim systemie jest pewna logika tylko ze w tym przypadku nikt tu nie zarabia.Za robic chca wszyscy wiec nikt na hura nie bedzie sprzedawal ze strata A przy obecnym ff(wszystkie akcje ff sa warte 2,5 mln a te 16 mln walorow ok 0,5 mln) to mozna przyjac ze prawdopodobienstwo mojego scenariusza jest znacznie wieksze(zwlaszcza jak wezmiemy pod uwage dzisiejsze obroty to czynnik zniechecenia odpada).Pomijam celowo fundamentalna wartosc spolki,ktora to kazdy musi ocenic sam
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~Władca !!!!!!! [89.228.155.*]
    Musisz zdać sobie sprawę , że w prospekcie sami pisza : 315 milionów akcji , to 50% kapitału spółki. Więć pomyś sobie jaki to musałby być balon , jeżeli miałby kosztować chaciażby 0.10 groni. A mają jeszcze drugie tyle w rodzinie i w drodze emisja tez pewnie w setkach miliomów. To zwyczajny bandytyzm :!!!!!!!!!
  • Re: do oglupialego WLADCY Autor: ~agresor [89.73.194.*]
    a co cie gnoju ta spolka tak interesuje idz sie odlac albo konia bic moze ci ulzy i mozg zacznie lepiej pracowac
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~Władca !!!!!!!! [89.228.155.*]
    Ania !... i co !.. wytłumaczył Ci ktos z tych oślizłych leszczy , ile jest wart ta spółka "krzak" ?.. . Powiem tak : sami nie wiedza , bo przy inwastowaniem w tego balona zadziałała magia tłumu , owczy pęd , beż żadmej merytorycznej przyczyny. Z tego co piszsz , też sie ubrałaś w tego balona :)) Ustaw się na 0.05 może cos sie sprzeda.... Na Twoim miejscu z daleka bym się trzymal od spółek , które drukuja akcje po 0.01 groszy w setkach milionów. Nie trudno policzyc kapitalizację tej spółki , popatrz na prospekt Agromy , a dużo Ci to powie :)))
    no coz, nikt chyba nie jest mi wstanie odpowiedziec ile to jest warte. ktos napisal zakopac i zapomniec. jak bylam mala w ogrodzie zakopywalam pieniadze z mysla ze sie rozmnoza. Nigdy nie mialam odwagi sprawdzic. Sprawdzilam natomiast obroty i widze male zainteresowanie kupnem po 4gr, jak i sprzedaza po 3gr. Jak wiec przekonac wszystkich tych co kupili po 4gr, ze ich akcje sa warte kilka razy wiecej? (a sama podstepnie sprzedac po 5gr)
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: redaktor [83.14.170.*]
    Nie wiem ile jest warta Agroma, i szczerze mówiąc - nie interesuje mnie to.
    Wiem natomiast, ile przy tym FF i przy obecnej cenie mogą być wkrótce warte akcje Agromy.
    I dlatego śpię spokojnie.
    spisz spokojnie poniewaz wierzysz, ze spadna do 2gr i sobie kupisz, czy beda kosztowaly 5gr i sprzeadaz?
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~LEM [94.40.14.*]
    Pytasz sie jak mała Ania z przedszkola....Ne pewno nie spadną na 2 grosze.Nie będzie też kupna po 3.Oceniam na 6 ,7 a potem kto wie??.
  • Re: Ile jest warta Agroma Autor: ~mistrz [80.54.67.*]
    spisz spokojnie poniewaz wierzysz, ze spadna do 2gr i sobie kupisz, czy beda kosztowaly 5gr i sprzeadaz?

Ja dzisiaj odpuszczam już kupiłem tyle że mi na razie wystarczy spróbuję wyrwać trochę po 15-ej. Czy wy nie widzicie że ci co się boją to oddają nie macie podglądu w transakcje? Chciałbym widzieć ich miny po pierwszym raporcie spółki i na wariata kupowanie a wtedy ci co od nich kupili sprzedawać im będą tyle że z zyskiem.Z czego to ma spaść z4 na 2 absurd. Nie przy tej ilości akcji w obrocie.Dopiero na jesieni może być emisja ale nie wierzcie że teraz (nie macie informacji? wystarczy sprawdzić) Na fixach czary mary i cały czas golenie świrowanie jak w trzy karty.Krótko pisząc jaja wielkanocne formatu strusich.Pozdrawiam
[x]
AGROMA 0,00% 0,02 2016-11-07 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.