• JATO sprzedał akcje !!!! Autor: ~re [77.255.7.*]
    to widocznie ja od ciebie odkupiłem hi hi .... ta zabawa kursem o której pisałeś to może moja sprawka .
  • Re: JATO sprzedał akcje !!!! Autor: ~jato [79.184.148.*]
    Witaj re
    Proszę - tu jest sporo młodych i niedoświadczonych chłopaków.
    Oszczędż i nie rób im wodę z mózgu.
    Obserwuję Twoją Jutrzenkę i nie.jest to wesołe.Zapewniałeś Twoich pretorian o kursie 5.00, a nawet 5.50 i co ,ano Jutrznia kręci się bliżej 3 z przodu niż 4.
    Nie sprawdziły się też zapowiedzi przejecia.
    Mało tego pamiętasz jak napuszczałeś na Boryszew.On też nie był orłem.Ostatnio idzie mu trochę lepiej.
    Widzisz re ja o Twoich papierach wiem sporo.Myślę ,że ty musisz mocno się wciągnąć w Mostka.Teraz nie radzę truć chłopaków, bo oni ostatnio są coraz bardziej nerwowi.
    Pozdrawiam jato
    PS
    Widzę ,że z ortografii się nic ,a nic nie podciągnąłeś
  • Re: JATO sprzedał akcje !!!! Autor: ~re [77.255.7.*]
    hi hi tak ortografia nadal na bakier ale stopa zwrotu za 2009 - 350% .myśle o 300% w 2010 r.narazie jest po 2 miesiącach 35% to super wynik .jutrzenkę oddałem 2 razy w tym roku i miałem na niej 2x po 15 % i tym razem jak zarobię na msx też w nią wejdę tym razem na dłużej na 100% zarobku .co do msx .mam go od wczoraj i dziś łyknołem pakiecik i pare mniejszych wpadło .jutro pobawimy się jeszcze kursem ale dalej kupuje a kiedy oddam hmmm.może za tydzień może za 2 albo trzy .jak zaczne sprzedawać i dobierać jutrzenkę dowiesz się .ty masz nerwy co do msx .a co do ekipy na msx.moim zdaniem jest świetna tylko spółka syf !!!!!! dlatego wchodzę w nią na krótko by szybko zarobić i spadam na jutrzenkę .pozdrawiam cię jato .szkoda,że dziś sprzedałeś .wiedziałem kiedy będziesz to robił czułem to nawet mi się śniło .ale nie martw się jutro odkupisz może taniej .pamiętaj lewa strona i czasem prawa jak większy pakiecik .zresztą dziś już widziałeś można sporo z kursem zrobić . jutro się też pobawimy .
  • Re: JATO sprzedał akcje !!!! Autor: ~overandout [188.147.75.*]
    widze, ze pojawil sie naganiacz "re" - "dzimi chendriks mostka". jeszcze tylko 'lisa" brakuje. pozdrawiam panie jato
  • Re: JATO sprzedał akcje !!!! Autor: day.trader [83.10.81.*]
    no kolega `re wygląda mi na ładnie zarobionego .... tyle że z autopsji takich cwaniaczków zawsze wychodzi na to że to jedni wielcy gołodupcy, którzy no muszą się pochwalić wyimaginowanymi stopami zwrotu :)

tak czy owak kolego dużo razy czytałem twoje posty, za dużo szczekasz po wątkach pajacu
  • Re: JATO sprzedał akcje !!!! Autor: ~jato [79.184.155.*]
    Do OVERANDOUT
    Witaj
    Dawno nie byłeś na forum.
    Cieszy ,że się odezwałeś.Powodzenia
    Pozdrawiam jato
    PS
    Zobaczymy co nam jeszcze nabajdurzy re
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?