Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: JATO sprzedał akcje !!!!

Witaj re
Proszę - tu jest sporo młodych i niedoświadczonych chłopaków.
Oszczędż i nie rób im wodę z mózgu.
Obserwuję Twoją Jutrzenkę i nie.jest to wesołe.Zapewniałeś Twoich pretorian o kursie 5.00, a nawet 5.50 i co ,ano Jutrznia kręci się bliżej 3 z przodu niż 4.
Nie sprawdziły się też zapowiedzi przejecia.
Mało tego pamiętasz jak napuszczałeś na Boryszew.On też nie był orłem.Ostatnio idzie mu trochę lepiej.
Widzisz re ja o Twoich papierach wiem sporo.Myślę ,że ty musisz mocno się wciągnąć w Mostka.Teraz nie radzę truć chłopaków, bo oni ostatnio są coraz bardziej nerwowi.
Pozdrawiam jato
PS
Widzę ,że z ortografii się nic ,a nic nie podciągnąłeś

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.