bo ja szczerze mowiąc liczę że społka wrocil do poziomow z ostatniej hossy czyli 50 PLN
dlaczego? bo juz teraz kwartalnie ma prawie takie wyniki jak za caly 2007 rok a perpektywy sa dosyc obiecujace - tyle ze IMHO nastapi to za jakies 2-3 lata
To i tak warto trzymać i po trochu zbierac z rynku. Idąc twoim tropem to i tak nieźle bo teoretycznie za 1-1,5 roku powinno być 25,-, a za ok. 6-18 mies. to bedzie ok. 12,50. Trzymam od 02.2007 i będe trzymał dalej. To jest spółka która jeżeli będzie miała wzrosnąc tak porządnie, to ani nikt nie zdąży mrugnąć okiem a co dopiero kupić. T taka wariacka spółka. Ale jestem cierpliwy. Co prawda zaglądam codziennie, no prawie codziennie, ale się nie wkurzam na ten marazm bo taka jest prawda. Jest marazm, ale przecież nie tylko tutaj. A mając na uwadze kontrakty z połowy ubegłegu roku i patrząc na wyniki kwartalne IV- to słuchajcie może być tylko lepiej i będzie!!!! Inwestorzy tu wrócą (nie chodzi mi o kapitał spekulantów- 1 dniowy, tygodniowy czy miesięczny) i zacznie się powoli popyt. Na razie takowego brak, a ludzie sprzedają z różnych powodów, czasem czy tego chcą czy nie. Więc pozdrawiam i życzę Wszystkim po prostu DUUUUŻO CIERPLIWOŚCI. Zyczenia niby banalne ale im więcej sobie tego będziemy życzyć tym naprawdę będziemy spokojniejsi i inaczej patrzeć na codzienne wyniki.
Jak się ma tak idiotyczny akcjonariat jak ty to klęska dla tej spóki.Ty i jabu zejdzcie z Energopolu i idzcie posprzątac na wiosnę swoje miasta-tam zarobicie!!!