Do MANMARK-a
Witaj- kupę lat.
Dzięki za lcc.
Już tyle razy obiecałem sobie ,że puszczę ten papier toaletowo-ścierny.
Wybacz manmark ,ale dzisiaj dokupiłem.To jest poza mną.Pewnie robię tu kolejny błąd,ale to mimo wszystko NASZ GÓWNIANY PAPIER
pozdrawiam jato
PS
Trzymaj się i powodzenia
Panowie. Na spokojnie sobie kupicie po 1,5 i sprzedacie po 1,4. W końcu Jato nie wytrzymał i został " Leśnym Dziadkiem ". Powodzenia.
ps. W raporcie nie było pensji zarządu za 2 półrocze. Za pierwsze wziął 2 mln. Sądząc po wynikach, mógł za ciężką pracę wziąć tyle samo lub więcej. Za ostatnie 3 lata Skipi zarobił więcej niż są warte jego akcje na giełdzie. Zresztą tyle by za nie dostał...
Witaj APEAK
Pewnie masz rację.Ja pewnie znów odsprzedam z minimalną stratą ,ale ile będzie przyjemności.Ten papier wywołuje u mnie orgazm.
Co do " Leśnych dziadków ".Broń mnie Panbuczku przed takim towarzystwem.
Co ja drobny chłop małorolny robiłbym w tak dostojnym towarzystwie.Wolę już wypić dobrą wódeczkę z sołtysem z naszej wsi.On ma jaja ,a oni kamienie.
Pozdrawiam jato
WITAM TWARDZIELI
Nie odzywałem się bo mi ciśnienie podnieśli . ten papier mi przypomina Petrola z przed miesiąca. Mam wrażenie że to jest gorsza spółka {ścierwo }
Ja cymbał dokupiłem sobie przed ogłoszeniem wyników.Więcej się nie angażuję, czekam co czas pokaże.
POZDROWIENIA DLA RESZTY
Piter
Witam
Do Jato
spakowalam mu walizki... i tesciu wywiozl go na dzialke, ma ultimatum jak zmądrzeje to wroci, a on sie odgrażal że i tak z stamtad bedzie pisal dalej na forum. Na działce ma schowany Commodore 64 i też będzie pisał... zrozpaczona zona co robić?????
Do tego ciołka powyżej
Pytasz co robić?
ODPOWIADAM
Naucz się poprawnej pisowni języka polskiego.
STAMTĄD to zaimek przysłówkowy oznaczający Z TAMTEGO MIEJSCA.
i to by było na tyle
ŚMIESZNOŚCI TY MOJA
jato
Do Piter-a
Witaj
Tak myślę,ze może to moja wina to Twoje kupno.Byłoby mi cholernie przykro.
Ja w piątek zadzwoniłem do ludzi z Mostka ,by ponownie potwierdzili wcześniejszą wiadomość o super wynikach finansowych raportu za IV kwartał .Niestety oni, o zgrozo jednoznacznie stwierdzili ,że raport będzie do kitu.Po tej wiadomości co mogłem to wywaliłem.
Nie wiedziałem ,że wcześniej wszedłeś.Napewno bym Cię ostrzegł.
Cholerka dzisiaj znów jato ta śmieszność dokupił Mostka.Po co?, a kto tego człowieka zrozumie.Jato ŚMIESZNOŚCI TY MOJA.
Pozdrawiam jato
PS jeżeli zawiniłem to wybacz
Strata nie jest taka duża , myślałem że będzie lepiej . Jak pisałem nie angażuję się więcej w ten papier. A jeszcze jedno ,nie czuj się winnym bo to była moja świadoma? decyzja.
Do jutra.
Witam
Nie musicie tego czytać.
Ta kiszonka znów poniżej rynku.
Na zamknięciu PODWYŻSZYŁEM kurs Mostka kupując 1 akcję PKC po 1.62
Jato ŚMIESZNOŚCI TY MOJE .Po co ci to potrzebne? Przestań walczyć z wiatrakami i
" LEŚNYMI DZIADKAMI".Smutaski moje z władz Mostka za co nas tak nie lubicie.
Zostawcie już ten papier i tą spółkę Zabierzcie tyle pieniędzy ile udżwigniecie i idzcie, idżcie tam gdzie Was oczy poniosą, a nam dajcie już spokój. .Może wtedy przestanie on być papierem toaletowo-ściernym.
Pewnie chodzicie z tym" delikatnym " papierem do ubikacji ,stąd takie cudaczne pucowanie i Wasze poprzestawiane uśmiechy co łatwo zauważyć jak się snujecie po korytarzach naszego biurowca.Proszę w imieniu drobnych inwestorów: żadnego zysku.
Tylko tego by drobnym jeszcze potrzeba.A gówno pieniądze są dla wybrańców ze spółki ,
a straty mają i muszą pokryć drobni akcjonariusze.
Pozdrawiam jato
PS Kocham "LEŚNYCH DZIADKÓW ' Smieszności Wy Moje
CZEŚĆ TWARDZIELE
To ty " jato " podniosłeś kurs na koniec kupując 1 , słownie jedną akcję [ ścierwa ]
Jak można kupić jedną akcję , to takie dziwne.Chyba nas potopi SKI rwysyn .
Całe szczęście że mam coś na MCI i BOMI , już sprzedane.
Do jutra
Piter.
Witam
Ruszcie tego muła bo patrząc na notowania zbiera się na wymioty.
pozdrawiam jato
PS
" LEŚNYM DZIADKOM"życzymy jak najgorzej.ŚMIESZNOŚCI WY MOJE
Oni mają w nosie spółkę i nas.Dla nich liczą się tylko pieniądze, które według nich się im słusznie należą.Za co ,ano za ogromny trud włożony w rozwalanie Mostka.
Śmiało do boju, jeszcze trochę do rozpieprzenia pozostało.
Kurs opiera sie na "tytanowej kresce". Jak nie teraz kupowac to kiedy (dla optymistow). Jak nie teraz sprzedawac to kiedy (dla pesymistow). Osobiscie uwazam ze ponizej tego kluczowego historycznego wsparcia jest juz tylko droga ku upadlosci spolki.
Do PITER-a
Witaj
Ktoś pod koniec sesji pobawił się w podnoszenie kursu.Patrząc na cud mniemany,jako ,że Mostek poszedł do góry WYWALIŁEM to co kupiłem taniej po obniżce kursu po nędznym raporcie kwartalnym / piątek/.
Nie lubię,jak jakiś chłopiec próbuje sobie z nas żartować.
Ta podwyżka kursu tak mnie zaskoczyła ,że nie załapałem się na samą górkę ,ale sprzedałem po 1.64zł.Zarobek skromny ,ale jak na Mostek to i tak dobrze.
Widzisz Piter ja nie wierzę w ten papier stąd staram się nie zostawać za długo w ręku z akcjami.Na tej kiszonce nie ma mowy o moim ulubionym.DT
Jednak wolę pieniądz-oczywiście raz po raz pogrywając ze spokojem i oszczędzając adrenalinę.
Pozdrawiam jato
PS ' LEŚNYM DZIADKOM MÓWIMY STANOWCZE NIE. Śmieszności Wy Moje
CZEŚĆ TWARDZIELE
Ja dziś wysprzedałem do końca bomi a mostek tylko obserwowałem bo mam kupione wyżej niż dzisiejszy kurs . Zauważyłem że ktoś robi huśtawkę , ja jestem trochę zablokowany na tym ścierwie. " Jato " zastanawiam się kto to kupuje .
Zobaczymy jaki kierunek będzie jutro , ale cudów się nie spodziewam.
Oprócz giełdy bawię się jeszcze w zbieranie monet i nie jest źle.
Do jutra .
Do APEAK-a
Witaj
Tego inwestora ponoć WIELGACHNEGO poznaliśmy już dawno temu.
Wiemy też ,że ty Apeak należysz do jego wiernych pretorianów.
Mnie te zagrywki śmieszą.Postoje z boku ,a swoje i tak zarobię.Tak było poprzednio ,a ile miałem z Wami zabawy i uśmiechu.
Jak na wejście smoka to ten wielgachny nie ma się czym chwalić.Notowania jak zawsze poniżej rynku ,a i obroty dość skromne.Zauważ Apeak,a warto ,że było dużo więcej cały dzień na sprzedaży niż na kupnie i kurs jakis taki rachityczny i słabo podciągnięty.
Ja, jato życzę Wam i wielgachnemu wyższego kursu i szlachetnych ,jakże rozważnych strat.POCZEKAM i już się cieszę z waszych dokonań.
Pozdrawiam jato
PS Do nowych na Mostku.PROSZĘ UWAŻAJCIE bo zacznie się urabianie Was.Jak pójdziecie na lep to PONIESIECIE DUŻE STRATY.
Cwaniaczek o logo re podkręci Was ,a póżniej zostawi ze stratami i jeszcze was wyzwie.
Starzy na papierze wiedzą o czym piszę , nowi wkrótce to poznają
Jak już pisałem wcześniej do Ciebie Jato, gdy spodziewałeś się dobrych wyników za IV kwartał, że zdążysz jeszcze kupić po 1,5zł i sprzedać po 1,4zł. Nie wejdę w ten papier bo nie lubię spekuły. Rok temu byłem święcie przekonany, że Ktoś kręci lody na Mostku. 4 kwartały za 2008 dały razem 15 mln. Potem korekta w skonsolidowanym na 37 mln i nadzieja na kontrakty w Rosji. Byłem na walnym słyszałem i widziałem Skipiego. Odpowiadał rzeczowo, że kryzys wstrzymał finansowanie większości kontraktów. Na moje pytanie po co informacje o kontraktach, które nie mają zapewnionego finansowania zapewnił, że więcej tego nie będzie robił. I co? Od 1,5 roku żadnego info. Ani o nowych kontraktach, ani o finansowaniu poprzednich. Dużo wiem o Mostku, ale jeśli nie zmieni się Zarząd to nie ma co liczyć na wzrost ceny akcji ( chyba tylko spekulacyjnie ). Dla Skipiego to dojna krowa, którą trzeba doić ile się da. O Jego pensji pisałem już tyle razy, że kazdy powinien wiedzieć w co się pakuje. Z 33 mln gotówki, zostało 10mln. Te też przetrwoni i nikt mu nic nie zrobi. Wspomnijcie na Elektromontaż Export ( kiedyś perełka ), gdzie Zarząd miał 5%, a reszta drobni. Robili co chcieli i doili firmę do Końca. Tu przewiduję podobny scenariusz. Pretorianem nie byłem, nie jestem i nie będę. Co do Re to czytam Jego wpisy, podobnie jak Twoje. Do inwestowania On chyba ma więcej szczęścia niż ja i Ty. Życzę Jemu i Tobie samych sukcesów i trafionych inwestycji. Apeak.
Ps. Na 100% będę na WZA w tym roku. Chciałbym spojrzeć w twarz Skipiemu i zadać mu parę pytań.
Do APEAK-a
To jeden z najbardziej rozumnych i rozważnych postów w ostatnich czasach na Mostku.
Dla mnie to duża frajda .To tutaj żadkość.
Moje szczere uznanie.Myślę ,że jeszcze nie raz spokojnie podyskutujemy.
Serdecznie pozdrawiam jato
PS
Nie z wszystkim co piszesz się zgadzam ,ale każdy z nas ma swoje doświadczenia i przemyślenia.