przecietne... branza IT powinna sie rozwijac a nie stac w miejscu czy cofac z wynikami , szczegolnie ze mamy tu do czynienia ze spolka dopiero szukajaca swojego miejsca na rynku.. moim zdaniem zarzad musi okreslic jasne ramy rozwoju spolki, bo narazie dziala ona na zasadzie pojedynczych kontraktow . mimo wszystko warto ja obserwowac bo jesli strategia zarzadu okaze sie dobra, a spolka ugruntuje swoja pozycje - moga nas czekac wzrosty rzedu x0-x00%. jesli mialbym cos rekomendowac to aktualnie - sprzedaj, ale caly czas posiadaj gotowke zeby odkupic w odpowiednim momencie. chyba ze spolka na WYSOKIM wolumenie przebije gorne ograniczenie formacji. dlugo bawilem sie w kupowanie po 2,2-2,25 i sprzedaz po 2,4-2,5 - teraz to juz zbyt ryzykowne, czekam czy formacja sie potwierdzi czy nie. Sadze ze tak, szczegoolnie ze na szerokim rynku czeka nas niedlugo jakas mniejsza/wieksza korekta
jak ktos jest zainteresowany zyskiem w miare krotkim okresie, polecam stp, chyba zakonczyl juz korekte, udalo mi sie idealnie wstrzelic, mam go po 440. branza stalowa odzywa, chyba potrzymam go az do wynikow na Ikw.