...myślałem że jak zamilknę to będzie "gut" ..a tu się okazuje że mieliśmy rację : Jakubas to nieudacznik ... Pewnie zaraz się pokaże emeryt i będzie coś chrzanił o nabiale...
Fajnie że już wiosna . Niedługo witam "ciepełko" na Mutt'2010 w Gliwicach ... Zapraszam anonimowych abstynentów...
Pijok, jak ty zamilkniesz, to zapanuje tu wyłącznie smuta. Przypominam słowa Pietrzaka pasujące do kursu Polnej, jak ulał: jak nie może być lepiej, to niech będzie chociaż śmieszniej.
ale czy jego teksty są śmieszne - gosc jest monotematyczny, wszystko kojarzy mu sie z C2H5OH, Polna niestety nie produkuje tej substancji, bo wtedy może moglby cos wniesc do dyskusji, poza tym obraza Zbycha nazywajac go nieudacznikiem - to juz kompletny brak logiki i poczucia rzeczywistosci
nick mi się wcale nie kojarzy z alkoholem, tu nie widze zwiazku ,
ale to co piszesz mi sie kojarzy, a na dodatek czesto wspominales o konsumpcji roznego rodzaju wyrobow alkoholowych, co wydaje mi sie nieuzasadnione w kontekscie profilu dzialanosci Polnej
cyt. "Jakubas to nieudacznik ...."
Są teraz tematy ważniejsze niż POLNA.
A co do wyników POLNEJ to informuję, że spodziewam się spadku przychodów o około 25-30%, zysku netto będzie stanowił około 30-50% zysku z 2008r.
A teraz odpowiedz sobie sam na pytanie, jakim dopiero trzeba być umysłowym impotentem, żeby kupić spółkę rządzoną przez "nieudacznika" i uparcie się jej trzymać przez rok? :)))
xawery , jak ja bym posiadał akcje spółek proponowanych przez bankiera1972 , to też bym nie spał...
Poza tym ~emeryt giełdowy podpowiada iż Jakubas nie jest nieudacznikiem...:)