jeśli piszesz kiepski to może tez napisz czego oczekujesz
jakie przepływy, jaki zysk operacyjny, zysk netto, roe, roa,
napisz coś więcej a nie tylko kiepski
zły to prymityw inaganiacz a zły dlatego bo młotek nie i ubzdurał sobie coś,pozatym matoł nie podaje faktów tylko ćmi a to nawet jest de facto karalne ale kto by sie taki prymitywem przejmował ,nie se kupi i wychleje z żalu jabola , a nawiasem mówiąc tylko łos nie albo głupa wali jak kurs na dzisiejszej zwale szedł do góry ! tumanów tu jest bez liku albo wsiowych bucków co madrale rżną jak przygłupiasty jasio ze skota
stanczyk - masz jezyk spod budki z piwem i to marnej kategorii .... i ... tam twoje miejsce a nie tutaj...!
Jak jestescie wysoko poubierani to bardzo dlugo cierpliwie czekajcie a nie skomlicie jak ...
Poczekajmy, zobaczymy kto mial racje.
moj jężyk kolo jest adekwatny do twego i twego pokroju kolesi co to by chcieli wtyłku ucikąć gwozdzia calowego lub jak kto woli ufnala") 80% forum bankiera to takei łachudry jak ty facio co by chcieli tego ufnala rabać i gryzmolą pod to te przygłupiaste posciki ! nie tobie oceniac wacek mój stan rdzeczy jak i nie mnie twój ! czy wtopileś czy zarobiłeś to mnie walczyk :) ja oceniam twój wredny prymitywizm i do tego musi byc odpowiedni język chłopaków z wołomina! inacvzej mi z tobą nie pasuje nijak ! no i mój nick mnie obliguje do wyszydzania takich przygłupów tu na wielu forach ..bay po co ma całą polska wiedziec żę tfgaki waluś istniej jka ty ! gdybys mnie wkurzył własna głupotą nic bym nie pisał :)
Dnia 2010-02-24 o godz. 16:01 ~stanczyk napisał(a):
> moj jężyk kolo jest adekwatny do twego i twego pokroju
Kolo z Wolomina. Do szkoly! Naucz sie poprawniej pisac bo z tego belkotu bardzo trudno cos zrozumiec.
A po drugie znawco juz 6 i 8 stycznia krzyczales cos w tym stylu:
Takie to forum. Wiekszosc z tych co ma papier krzyczy na tym forum o odpale itp... Kupil wiec musi zaraz isc tylko w gore! I wysmiewac, obrazac innych. Zaden nick nie upowaznia Cie do takich zachowan. Jesli tego nie rozumiesz to jestes z pokolenia bezmozgowcow....
Ja choc mam papier potrafie realnie patrzec na obecna sytuacje. A jak denerwuje mnie jeden z drugim glupimi postami to nie wytrzymuje i tez cos skrobne.