Proste jakis pajac sprzedał 1000 akcji po 11,50 pare dni temu licząc, że odkupi taniej a tu Polna zaczęła isc do góry he he. Wiec resztówką, którą pewnie sobie zostawił lub odkupił po 12zł próbuje ustawić kurs niżej by znów wskoczyć i zarobić całe 20 zł heheh
Może to niejaki katatonia czy jak mu tam co tak dzielnie skupował jakiś miesiąc czy dwa temu otrzeźwiał i sypie :). Jak tam morale akcjonariatu? Jak pisałem już dawno bez złych wieści 11 zł nie powinno pęknąć. Sprawdzaliście ostatnio kurs Amici? Tak wam ją poczciwy xawery poleca już od prawie roku :))).
Jakie info? O czym ty piszesz? O Samsungu trąbiło całe forum + Parkiet, zresztą jakbyś miał Amice od 4 zł to byś wiedział, że na poziomie 6 zł nie było jeszcze infa ani nawet plotek o Samsungu. Bezczelnie kłamiesz z tymi 4 zł, kogo chcesz oszukać? Jesteś żałosnym kłamczuszkiem.
idioto jesli moje miasto uwazasz za wies to ok jestes zacofanym kretynem ale nic mi po tym ciulu nigdy nie mam 100% w jednej społce zawsze mam minimum 3-5
Jedyny temat gdzie wypowiadałeś się o Amice na bankierze. Można sprawdzić, że akcję AMC miałem duuużo wcześniej, wiec mówienie że przekazałeś mi jakieś info to bzdura. Drugie kłamstwo- nie miałeś akcji. Jak zwykle blamaż germany :). Szkoda, że zwycięstwo nad takim kołkiem w dyskusji nie daje za dużo satysfakcji ;).
nie zapomnij założyć garnituru, potem jeszcze gumiaki, i będzie pasowało do twoich wypowiedzi,
do wszytkich - proszę nie urządzać pyskówki na wątku Polnej