• Do Grzegorz J Autor: ~AA [83.21.250.*]
    Cytuje "

ja w takiej płynności widzę raczej więcej plusów niż minusów - łatwiej można kurs wyciągnąć w górę - a jak będziemy po 8-9 to sie płynność zwiększy bo wielu już straciło cierpliwość do tej spólki, są na nia obrażeni i będą sprzedawać nie bacząc na dobre informacje które mam nadzieje zaczną sie pojawiać

a Jakubas mówił ze celem dla niego jest zwiększenie 3-4 razy przychodów - która spółka na GPW ma takie perspektywy trzeba dodac ze juz teraz C/Z ~ 10"

Kurwa istny jasnowic :o))) "juz teraz c/z = ok10 "ciekaw jestem jakiego uzywasz liczydla bo jak dobrze licze oznaczalo by ze Epl zarobil by w calym 2009 r ok 6,5ml czyli w samy 4 kwartale jakies ok 6 ml bo tylko w tedy c/z = ok 10

?????
  • Re: Do Grzegorz J Autor: emeryt_giełdowy [83.6.232.*]
    Sprawdź, czy przypadkiem nie mówił o innej spółce!!!!!
  • Re: Do Grzegorz J Autor: ~aa [83.21.250.*]
    :o))) tak spolce widmo :o)
  • Re: Do Grzegorz J Autor: ~Grzegorz J [91.94.202.*]
    masz racje pisząc że spółka już teraz ma C/Z ~10 napisałem nieprawdę - chodziło mi raczej o to że spółka od połowy roku generuje już bardzo przyzwoite zyski do tego prezes "przepraszając" za tak późny raport za IV kw dodał że inwestorzy będą zadowoleni - zakładając że nie kłamał powinno być znowu na poziomie c.a. 1,5 mln :)
    no a na ten rok spółka ma już kontraktów na ponad 100 mln najwięcej w historii

tez jestem zły ze nic sie tutaj nie dzieje a mam tego papierka prawie 60% portfela

Tobie jednak mimo wszystko poradze troche wiecej cierpliwosci i opanowania :)
    i podchodzenia z dystansem do tego co inni pisza na all forach - chociaz moja pomylka nie byla zamierzona :)
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.