• BRE-ewakuacja Autor: ~Olek49 [77.253.9.*]
    Jaki scenariusz przewidujecie na dzisiaj dla BRE?
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~xxxx [77.253.9.*]
    Już leci na dół ,taki scenariusz.
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Krzyska [79.185.110.*]
    Hehe zwykle odsapniecie po ostatnich wzrostach i tyle- kurs docelowy 290, nastepne odsapniecie bedzie przy 260 i 270- wystarczy spojrzec na wykres ;) Pozdrawiam wlascicieli BRE- spoleczka chodzi ksiazkowo;)
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Esco [86.43.171.*]
    To fakt, znajdujemy sie obecnie w krotkoterminowym kanale bocznym, gdzie wsparciem sa okolice 230 zl, ograniczeniem zas 290 zl. Ostatnio mielismy odbicie od 230, wiec "naturalnym" jest jazda do gory ;) Po drodze kilka oporow, najblizszy okolice 257 (zamkniecie luki z poczatkow lutego). Gdyby tak jeszcze na rynku utrzymal sie dobry sentyment, to jest szansa, ze w koncu przebijemy 290 (obecnie b. silny opor - podwojny szczyt), a wowczas droga otrwarta do min. 330 zl... No coz, nalezy obserwowac rynek... A dzisiejszy spadek, tak jak napisal moj przedmowca, jest rzecza naturalna. Chyba nikt nie sadzi, ze dzien w dzien bedziemy mieli 2,3% wzrost... Odsapnac czasami trzeba, no nic, powodzenia wszystkim posiadaczom BRE ;)
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~xxx [77.253.10.*]
    Gdzie masz to odsapnięcie po wzrostach i to mizernych - to zwała i do tego wielka ,tak więc ewakuacja na całego.
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Esco [79.97.42.*]
    Hmmmm, nie wyglada to wspaniale i pomyslec, ze wczraj mozna bylo uciekac w okolicach 250zl... Ja mam srednio po 237 i zaczyna mnie to po woli wkurzac - caly rynek jest na maxa slaby. Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze Stany po kilku juz sesjach wzrostu docieraja do waznej lini oporu. Jak sie odbija, to i u nas bedzie podwojna sraczka... Szczerze to zastanawiam sie coraz bardziej nad wyjsciem i poczekaniem aa kurs zleci grubo ponizej 200 zl.... No nic, a mialo byc tak pieknie...
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~xxx [77.253.10.*]
    Co taka cisza i bezruch zapanowały na akcjach BRE
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~investorek [77.223.216.*]
    kurcze ja też chciałem żenić po 247, ech...
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Olek49 [87.205.30.*]
    Nie ożeniłeś lepiej dla ciebie bo bre jest w dolnej części kanału ,na wzrosty jest dużo miejsca , na spadki mniej.
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Krzysiek [79.185.72.*]
    Akceptacja duzych zyskow i malych strat. Jak was zadowala 5 % - prowizje od operacji - podatek Belki ... no to trudno. Zastanawiam sie czy sa tu akcjonariusze ktorzy maja papier ponizej 230... ? Ja siedze spokojnie bo niebawem bedzie 290 i albo sie odbije- wtedy sprzedam albo poszybuje jeszcze wyzej. Pozdrawiam
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~investorek [77.223.216.*]
    macie racje - tak było poprzednio sprzedałem po ponad 250 a poszło jeszcze prawie 20%. Jednak zawsze można sprzedać i kupić, ale chyba lepiej poczekać na te +10-15% niż zadowalać się 2,5% jedorazowym zyskiem. W każdym razie życzę nam wszystkim tych 290 jeszcze w marcu ;)
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Si [80.51.44.*]
    heheheeh tak 390 zł do konca lutego :D
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Olek49 [81.219.71.*]
    Przesadziłeś z tym390,choć nie jest to niemożlwe do końca roku.
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~doswiadczony [83.5.119.*]
    Kupowac Bre ,ale nie dzisiaj ,najlepiej po pochodzie 1 - majowym
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Si [*]
    kompletny zasieg tego banku to 427 zł i napewno go osiagnie za rok czy dwa a moze wczesniej ale jak narazie to musi dopełnic sie formacja i wtedy napewno go kupie ( bo o to tu chodzi by tanio kupic drogo sprzedac )
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Kora [194.242.62.*]
    Jestem początkująca :) czy mogę prosić o wytłumaczenie co to znaczy "musi dopełnić się formacja" w praktyce? Dziękuję
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~SI [*]
    dopełnic formacja - znaczy tyle ze musi sie do konca wyrysowac ksiazkowy wykres "podwójnego szczytu" lub "potrójnego" zalezy jak kto na wykres spogladnie - zasada jest taka sama - zaden szanujacy sie OFE ani spekuła itd nie siadzie teraz na BRE !! zeby podbijac kurs czynniki zewnetrzne tez nie sa najlepsze
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~doswiadczony [83.5.100.*]
    Dopelnic sie // to tak samo jak po slubie ,musi sie dopelnic
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~Lola [77.255.106.*]
    Kto by czekał do ślubu żeby się dopełnic , teraz sie dopełnia na pierwszej randce.
  • Re: BRE-ewakuacja Autor: ~doswiadczony [83.5.100.*]
    Lola ,jestes mloda ,wiec tak sie robi ,dawniej gdy na pierwszej randce chcialem sie dopelnic to dostalem po buzi ,dzisiaj gdy tego nie zrobie ,to tez dostane po buzi ,badz tu madry.....
[x]
MBANK 2,81% 1 280,00 2026-05-29 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.