• Czy ktoś tu pisał o batonach? Autor: ~Znicz [*]
    Mało który leszcz widzi więcej niż jedną ofertę w arkuszu, mam coś dla was:

0,38 32 800 (4)
    0,39 19 596 (5)
    0,40 101 271 (14)
    0,41 103 123 (14)
    0,42 53 474 (12)

He he he he he :))))))
  • Re: Czy ktoś tu pisał o batonach? Autor: ~admiral [74.63.89.*]
    Hmmm no tak, ale i tak bedzie ZWALA znow -10% do -15% na MINUSIE !!
  • Re: Czy ktoś tu pisał o batonach? Autor: ~ansed [83.20.22.*]
    zastanawiam się...czy jesteś głupi,czy złośliwy...a może jedno i drugie?a może opowiesz Nam...na czym ty zarobiłeś
  • Re: Czy ktoś tu pisał o batonach? Autor: ~Znicz [*]
    Wystraszone leszcze już pizgają w beczce :))))

Jutro wielka rzeź! He he he :))))
    może i tak być...tylko głupiec śmieje się z innych, zastanawiam się, czy kupisz akcje, gdy tak gwałtownie spadną...czy masz za co;))))
    Śmieję się z tych którzy wrzeszczeli o 1 zł, tych którzy nie słuchali jak wielokrotnie im tłumaczono że obecne poziomy to jakieś szaleństwo i że ktoś ich ubiera. Woleli wierzyć naganiaczom którzy wykorzystując ich chciwość i głupotę, opychali im akcje po 50 gr.

Nigdy nie śmieję się z tracących na normalnych spółkach, ale jak widzę "sprytnych", chciwych idiotów, to lubię popatrzeć jak płacą za swoją pazerność.
  • Re: Czy ktoś tu pisał o batonach? Autor: ~admiral [74.63.89.*]
    zgadzam sie z przedmowca - to byl i jest nadal jeden WIELKI BALON

kazdy chce widziec w poscie: lecimy na 1zl na 80groszy, i chwala ludzi za to

a prawda taka - ZWALA MAKSYMALNA bo ktos spuszcza powietrze z balona i duzo ludzi potraci swoje cenne pieniazki a mozecie podziekowac waszemu wizjonerowi bankierowi

poszedl z dymem bo juz wyrabal was na 0,44 swoimi rekomendacjami i poubieral was a teraz tracicie w oszalamiajacym tempie !

JUTRO LECIMY DO 31groszy!
  • Re: Czy ktoś tu pisał o batonach? Autor: ~jj [188.93.162.*]
    facet pojawil sie po zniknieciu bankiera i chce wykorzystac ze nastala panika wsrod leszczy a nic sie nie stalo to co glosil guru nadal obowiazuje, nachodzi mnie tylko jedna mysl ten kto sprzedaje po takich postach znicza ponizej 44 ten powinien sobie dac spokuj z akcjami

a tak powaznie to zapraszam znicz na LUG tam trzeba zbic kurs, chetnie kupie taniej split sie zbliza

Od dawna piszę na Cerabudzie, Ampli i Techmeksie.

Nieważne czy spada czy rośnie - zawsze piszę że to balony i że należy uciekać. I zawsze w końcu wychodzi na moje - balon pęka, a kurs wali się na ziemię. Wtedy zaczyna się skowyt ubranych, którzy piszą że naganiam na spadki. Ale ja nie chcę ich akcji!!! Serio!!! Zatrzymajcie je dla siebie.
    ciekaw jestem, czy pisałeś tak samo, gdy akcja kosztowała 9 groszy?akcja tyle kosztuje, ile ktoś za nią zapłaci...cóż dzisiaj było ponad milion "głupców"...przypominam sobie spółki...które wchodziły na rynek podstawowy...lub tam wracały...cóż, każdy liczy na zysk...mniejszy lub większy....na tym polega gra...giełda nie ma "pamięci" i zachowuje się czasami irracjonalnie...zauważyłem, że twoje negatywne posty dotyczą głównie spółek rekomendowanych przez bankiera...ale każdy ma swój rozum...czy kiedyś skorzystałeś z rad bankiera?
  • Re:Nowa wycena akcji Cerabudu...30 gr.... Autor: ~slowan [83.11.166.*]
    Bankiera1972 juz nie ma na forum więc kierunek południe...a moderator na bankierze myśle że powinien odwiedzić jak najszybciej psychiatre...bo ma zapędy rodem z Białorusi..
  • do znicza Autor: ~cba [213.251.189.*]
    prawda jest taka ze w naszym polskim narodzie zawsze znajdzie sie taki czlowiek ktory cieszy sie jak ktos traci, zazdrosci jak ktos ma wiecej, cwaniaczy i donosi na innych..kiedys tacy ludzie wspolpracowali z SB teraz wykazuja sie gdzie popadnie..

przegladnalem troche watkow z udzialem znicza i zawsze uaktywnia sie jak cos idzie do dolu..tylko ze tym razem wybral zla spolke :)) prawda jest taka ze jak idzie potem w gore to on znika ukryty jak szczur pod niewidocznym IP

NAGANIACZOM MOWIMY STANOWCZE NIE

wspolczuje tez twoim bliskim i znajomym ze musza ciebie znosic bo na pewno w zyciu codziennim jestes tchurzliwym konfidentem majacym braki w zyciu codziennym a swoje flustracje i zlosc wyladowuje na forum takim jak to .

Jeszcze raz powtorze zle wybrales nie ta spolke do 7 marca znowu bedziemy na poziomach z przed kilku dni..a ten sie smieje kto sie smieje ostatni przypomne sie tobie i bede wszedzie z tym wpisem chodzil tam gdzie bedziesz naganial na spadki

• Re: do znicza Autor: ~brawo dla cba [93.105.200.*]
    zgadzam się z Tobą i 3mam za słowo
  • Re: do znicza Autor: ~Znicz [213.134.174.*]
    Musisz zrozumieć jedną rzecz... Może piszę brutalnie i prosto w twarz, ale uważam że tylko w ten sposób można komuś pomóc w uratowaniu jego pieniędzy. Potrzebny jest ktoś kto przekrzyczy się przez stado naganiaczy pieprzących o 50 gr i tym podobnych bzdurach.

Na Ampli wielokrotnie pisałem żeby sprzedawać póki jeszcze cena jest bliższa 5 zł niż 3 i kto mnie posłuchał ten uratował kasę. Reszta mnie zwyzywała i teraz płacze.

Tu będzie to samo - ci którzy wczoraj nie brali po 38, którzy sprzedali po 37, a nawet ci którzy dziś sprzedadzą po 35 uratują większą część swojej kasy.

Reszta wpadnie w czarną rozpacz kiedy kurs powita 2 z przodu.

PS: nie ukrywam swojego IP, to specyfika łącza internetowego z którego korzystam w trakcie dnia.
  • Re: do znicza Autor: janio8 [89.76.191.*]
    hehehe
  • Re: do znicza Autor: ~targel [88.156.74.*]
    Przykre to może się wydać, ale prawda zawsze w oczy kole i bardzo boli.
    Więc weźcie sobie powyższe rady do serca. Naganiacze zawsze będą, ale od czego mamy rozum?
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.