Komentarz jest prosty jak budowa cepa ! przed energopolem nowe wielkie wyzwania ta firma wyrasta na potentata i te mozliwosci widzą fundusze tylko nie dostrzega tego przygłupiasty leszcz któremu spieszno do zysków choćby 5 % a przy okazji równie prosty wniosek w poszukiwaniu słynnego kreta o jakim tu pisało wielu i który kurs epl zniszczył własnie po to żeby od otumanionego przygłupa zbierac na kazdym poziomie akcje własnie pod tymi słynnymi ukrytymi zleceniami jakie są tu od dawna ! to nie jest jeszcze czas na te akcje ale tumany chcą już zysków od zaraz !
ja w takiej płynności widzę raczej więcej plusów niż minusów - łatwiej można kurs wyciągnąć w górę - a jak będziemy po 8-9 to sie płynność zwiększy bo wielu już straciło cierpliwość do tej spólki, są na nia obrażeni i będą sprzedawać nie bacząc na dobre informacje które mam nadzieje zaczną sie pojawiać
a Jakubas mówił ze celem dla niego jest zwiększenie 3-4 razy przychodów - która spółka na GPW ma takie perspektywy trzeba dodac ze juz teraz C/Z ~ 10
no gdybym nagle potrzebował wiekszej gotówki i chcial sprzedac w ciagu jednej sesji all akcji to bym sie lekko podłamał :/ ale moze tak nie bedzie -> no risk no fun :)
mi to tak bardzo nie przeszkadza - nie znam sie na AT - na co dzien pracuje na etacie nie mam na to nawet za bardzo czasu - od strony fundamentalnej spolka wyglada lepiej niz dobrze wiec mysle ze za rok bedziemy spokojnie powyzej 10 PLN