mogliby również za kasę wyjęta z sejfu dokonać jakiegoś drobnego skupu z rynku, albo ogólnie mówiąc cokolwiek mogliby zrobić bo ta stagnacja jest żenująca
metamorfozę moim zdaniem przeszła - wyniki kwartalne nigdy w historii jeszcze nie były tak dobre jak teraz - spółka poinformowała również, że na 2010 maja już zleceń na ponad 100 mln tego też jeszcze nie było.
przymierzają sie do kontraktów po 100, 200 mln
Spółka specjalozuje sie m.in w kanalizacjach a tu do 2015 roku mamy 30 mld z UE
trzeba chyba po prostu czekać i liczyc ze w I, II kw tego roku pojawi sie wlaśnie taki duzy kontrakt
a co jak sytuacja na swiecie rozpiepszanie syustemy nie sprzyja teraz giełdom przeciesz dobrze o tym wiesz na wszystkich spolkach bryndza tylko na paru spekula wali leszcza ! czy tam ci pilno .np petrolka
przy takiej płynności to mogą teraz 10 lat tym sypać, gdyby chcieli wyjść, ale mam nadzieje ze wiedza co robią i jakieś pozytywne przesłanki zadecydowały o wyborze właśnie tej spółki
ja jestem przekonany, nerwy tez w porządku i mogę sobie te akcje trzymać choćby kilka lat, natomiast jedyne co mnie bardzo drażni to płynność na tej spółce bo oficjalnie FF wynosi już zaledwie 33% a nieoficjalnie może być dużo niższy co powoduje właśnie tą sytuacje jaka mamy