Witam po przerwie.Mecha to człowiek umoczony w Veno i aktywny na forum akcjonariusz FFI ,proszę wziąć poprawkę na niego ,autor miedzy innymi takich oto wątków :
(Kto chce zaro9bić, kupuje FFI. Przed nami kolejna fala wzrostów.) Zweryfikujemy siłe FFI w przyszłym tygodniu ,a o ile pamiętam korekty na FFI bywały bolesne.
nigdy nie ukrywałem, że mam sporo akcji FFI. Podobnie jest od niedawna z Pragmą. Myślę o GPF. Piszę wyraźnie, że interesuję się sektorem.
Czy jestem "umoczony" w Veno? No nie wiem, po NE będę miał średnią w okolicach 4 groszy. Na poprzedniej hossie na Veno zarobiłem furę szmalu.
Nie kierujcie się jakimś śmiesznym patriotyzmem papiera, ale zdrowym rozsądkiem. Jest dyskusja, a ja wyrażam opinię. Jak widzę, kolega nie chce dyskutować, lecz dezawuować.
ja ustawiam FFI na pięćdziesiąt groszy a i to za dużo bo w lipcu kupowałem po 0,35 ,więc jeśli możesz zarzuć szkalowanie na forum GPPI które podobną drogę rozpoczyna
musisz się nauczyć troche jasniej wyrażać myśli, bo nie wiadomo, co tam bełkoczesz...
O FFI się nie martwię, acz nie namawiam. Zresztą, nie ma chyba potrzeby. Spółka świetnie sobie radzi. Co do GPPI, jestem sceptykiem i powiadam, że będzie ostra wywalanka. Niebawem będzie można przekonać się o zasadnośći mojej opinii.
robię co chcę chamku i tobie nic do tego. Rozmową z takim kundlem jest poniżej godności człowieka. Od poniedziałku będę oglądał, jak topnieją twoje kapitały męcie. Żegnam.
na nic miernoto nie naganiam, jedynie prezentuję swój punkt widzenia, jeśli w ogóle wiesz, co to znaczy. Ale widać, że codzienny rozładunek węgla, kompletnie rozładował twój czerep z szarych komórek, więc potrafisz jedynie krzyczeć i obrażać. Czyli jesteś bezsilny i strach cię obleciał. I słusznie, bo twój kapitał zacznie od poniedziałku w szybkim tempie odparowywać... Zasłużyłeś sobie na to mięśniaku.
GPPI ma dobre perspektywy rozwoju i nalezy do najtaniej wycenianych spółek na New Connect. Nawet jakby w poniedziałek spadło to pewnie później odbije tak czy siak.
To prawda była dzisiaj panika ale USA wyszły na plus i w poniedziałek będzie silne odreagowanie.
Nie wiem jak zachowa sie kurs GPPI ale balon to napewno nie jest i inwestorzy powinni prędzej czy później docenic to. A czy sprzedam akcje w poniedziałek za tydzień czy za miesiąc to dla mnie bez różnicy. Takie teksty i straszenie są dobre dla leszczy.
niepoważni naganiają, to prawda, na wzrosty. Każdy, kto ma nieco oleju w głowie i doświadczenia wie, że właśnie teraz schodzi z GPPI powietrze. I tak będzie przez następne dni. Widać, że naganiacze na wzrosty chcą zablokować potencjalne spadki, ale to się nie uda. Los tej spółeczki jest przesądzony, tym bardziej, że już przebąkiwano o słabych wynikach za czwarty kwartał.
Możecie się nie silić na bluzgi w odpowiedzi. Nie oczekuję tutaj merytorycznej dyskusji.