• Mechagodzilla Autor: ~fK [212.76.37.*]
    Witam po przerwie.Mecha to człowiek umoczony w Veno i aktywny na forum akcjonariusz FFI ,proszę wziąć poprawkę na niego ,autor miedzy innymi takich oto wątków :

(Kto chce zaro9bić, kupuje FFI. Przed nami kolejna fala wzrostów.) Zweryfikujemy siłe FFI w przyszłym tygodniu ,a o ile pamiętam korekty na FFI bywały bolesne.

• Re: Mechagodzilla Autor: ~ggg [83.24.243.*]
    AHAHAHAHAHA:D chłopie flache masz u mnie za to:D
  • Re: Mechagodzilla Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    nigdy nie ukrywałem, że mam sporo akcji FFI. Podobnie jest od niedawna z Pragmą. Myślę o GPF. Piszę wyraźnie, że interesuję się sektorem.

Czy jestem "umoczony" w Veno? No nie wiem, po NE będę miał średnią w okolicach 4 groszy. Na poprzedniej hossie na Veno zarobiłem furę szmalu.

Nie kierujcie się jakimś śmiesznym patriotyzmem papiera, ale zdrowym rozsądkiem. Jest dyskusja, a ja wyrażam opinię. Jak widzę, kolega nie chce dyskutować, lecz dezawuować.
  • Re: Mechagodzilla Autor: ~fK [212.76.37.*]
    ja ustawiam FFI na pięćdziesiąt groszy a i to za dużo bo w lipcu kupowałem po 0,35 ,więc jeśli możesz zarzuć szkalowanie na forum GPPI które podobną drogę rozpoczyna
  • Re: Mechagodzilla Autor: ~MechaGodzilla [83.14.101.*]
    musisz się nauczyć troche jasniej wyrażać myśli, bo nie wiadomo, co tam bełkoczesz...

O FFI się nie martwię, acz nie namawiam. Zresztą, nie ma chyba potrzeby. Spółka świetnie sobie radzi. Co do GPPI, jestem sceptykiem i powiadam, że będzie ostra wywalanka. Niebawem będzie można przekonać się o zasadnośći mojej opinii.
  • Re: Mechagodzilla Autor: ~fK [212.76.37.*]
    jesteś Mechapierdzillą tego forum, zrozumiesz jak przy 0,80 nie będzie miał kto odbierać
    pierdzilla nie może przeboleć że gppi mu klientów zabiera:D
  • Re: Mechagodzilla Autor: ~MechaGodzilla [91.94.50.*]
    OK, ale w takim razie wy jesteście mega niedorozwojami tego forum. I jako mega niedorozwoje dostaniecie ostre lanie. Już od poniedziałku...
    Normalny człowiek nie pieprzy non stop że krew sie poleje... co cie to obchodzi? nie masz akcji to won. Na zntk sobie możesz tak pisać.
    robię co chcę chamku i tobie nic do tego. Rozmową z takim kundlem jest poniżej godności człowieka. Od poniedziałku będę oglądał, jak topnieją twoje kapitały męcie. Żegnam.
    to mój kapitał, moje akcje, moja sprawa. Idź na torze popisz o spadkach. Naganiasz bezczelnie... podłe to jest.
    na nic miernoto nie naganiam, jedynie prezentuję swój punkt widzenia, jeśli w ogóle wiesz, co to znaczy. Ale widać, że codzienny rozładunek węgla, kompletnie rozładował twój czerep z szarych komórek, więc potrafisz jedynie krzyczeć i obrażać. Czyli jesteś bezsilny i strach cię obleciał. I słusznie, bo twój kapitał zacznie od poniedziałku w szybkim tempie odparowywać... Zasłużyłeś sobie na to mięśniaku.
    nikogo nie obrażam... to ty coś marudzisz i sapiesz.... znamy twój punkt widzenia i teorie bajkowe... dziekujemy, wiecej nie trzeba.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.94.50.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    podziękuje już dziś za to że nie jestem taki jak ty
    nawet gdybyś zanosił o to modły do końca życia, jesteś bez szans
    na szczęscie wieczne mam szase... a ktos twoje posty usuwa... nie ładnie:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.94.50.*]
    donosze na brak kultury... chamstwo trzeba tępić :)
  • Re: Mechagodzilla Autor: ~Zemsta_pogan [83.11.14.*]
    Mechagodzilla - nie ufam takim jak TY.

GPPI ma dobre perspektywy rozwoju i nalezy do najtaniej wycenianych spółek na New Connect. Nawet jakby w poniedziałek spadło to pewnie później odbije tak czy siak.
    To prawda była dzisiaj panika ale USA wyszły na plus i w poniedziałek będzie silne odreagowanie.
    Nie wiem jak zachowa sie kurs GPPI ale balon to napewno nie jest i inwestorzy powinni prędzej czy później docenic to. A czy sprzedam akcje w poniedziałek za tydzień czy za miesiąc to dla mnie bez różnicy. Takie teksty i straszenie są dobre dla leszczy.

Sam pewnie chcesz dokupic i naganiasz.

Pozdrawiam poważnych inwestorów!
    Rynek oceni kto miał racje... niepoważni naganiają...:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.96.104.*]
  • Re: Mechagodzilla Autor: ~Man [87.96.104.*]
    niepoważni naganiają, to prawda, na wzrosty. Każdy, kto ma nieco oleju w głowie i doświadczenia wie, że właśnie teraz schodzi z GPPI powietrze. I tak będzie przez następne dni. Widać, że naganiacze na wzrosty chcą zablokować potencjalne spadki, ale to się nie uda. Los tej spółeczki jest przesądzony, tym bardziej, że już przebąkiwano o słabych wynikach za czwarty kwartał.

Możecie się nie silić na bluzgi w odpowiedzi. Nie oczekuję tutaj merytorycznej dyskusji.
    chwilę temu usunięto podobny post:) widze ze gdzies sie kultury nauczyłeś i poprawiłeś pewne rzeczy:) chwali się:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.15.186.*]
  • Re: Mechagodzilla Autor: ~SPOX [79.162.0.*]
    donosicielskie gauno
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 16:31:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.