• AT-OK Autor: robkra [77.254.230.*]
    Witam.Nie panikować , ten plan zarządu na 2010 rok jest bardzo dobry.Zarówno FAM jak i RELPOL mają coraz więcej zamówień i daleko idącą restrukturyzację.JUPEK nieźle na tym zarobi.Pozdro
  • Re: AT-OK Autor: ~ja [83.252.194.*]
    Zgadzam sie, nie panikowac. Czy to Ci wyszlo z AT?
  • Re: AT-OK Autor: ~ciacho [83.28.43.*]
    Pamietasz o zakładzie?
  • Re: AT-OK Autor: ~ja [83.252.194.*]
    Wlasnie, mial byc zaklad tylko nikt nie powiedzial o co?
  • AT-OK tylko Jupiter BANKRUT Autor: ~ziutek [83.7.231.*]
    Bankrut jupiter AT OK .
    Spaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaammmmmmmyyyyyyyy i dup.
  • Re: AT-OK Autor: ~Robson [213.238.71.*]
    Witam.Większość chyba chce merytorycznej wymiany infa.Moim zdaniem im więcej ludzi lub analityków wypowiada się na NIE , to jest dobry moment do zakupów.Wielokrotnie to sprawdziłem.Pozdrawiam
  • Re: AT-OK Autor: ~ja [194.237.142.*]
    I ta oto merytoryczna wypowiedzia Robson zacheca do kupowania. Normalnie Twoje argumenty prawie mnie przekonaly
  • Re: AT-OK Autor: ~pablo8 [62.93.33.*]
    Słyszałem od ludzi pracujących dla Jupitera, że maja amerykańskiego doradcę, który zresztą dokupuje sobie teraz akcje. JUPITER wchodzi w poszczególne spółki i zamierza sprzedać część ich majątku, by stworzyć całkiem nową firmę, ale o jakim profilu - to tajemnica. Coś mi sie wydaje, ze to profil energetyczny - pozyskiwanie starych wiatraków z Holandii i sprzedawanie je gminom za środki unijne, a być może zarzadzanie niektórymi z nich (sa za to dotacje).

Przepraszam, musze kończyć tą bajkę i zabrac sie do pracy. Przepraszam, jeżeli komuś sprawiłem przykrość.

A tak swoja drogą, to chyba i tak sobie dokupię Jupitera...
  • Re: AT-OK Autor: ~ziutek [91.208.72.*]
    Zapomniałeś napisać, że doradca ciebie kocha.
  • Re: AT-OK Autor: ~trol [83.24.51.*]
    to czemu doradca straszy na sprzedaży 50.000 tys akcji na S ? i to jeszcze po 1,85 zł? ludki sie ustawiają przed nim i trzęęęęsą gaciami że hej !! sprzedali sporo po 1,84 i 1.83 ? hę?
  • Re: AT-OK Autor: ~pablo8 [62.93.33.*]
    Bo to jest tylko bajka. I nie wiem, czy jest w niej ziarnko prawdy
  • Re: AT-OK Autor: ~mario [93.105.25.*]
    Co wy wyprawiacie. Jeszcze będziecie żałować.
  • Re: AT-OK Autor: ~ja [194.237.142.*]
    a ja sie spytam: co Ty wyprawiasz? Grasz przeciw trendowi i sie dziwisz ze tracisz.
  • Re: AT-OK Autor: ~US [213.238.86.*]
    Za 1,5 chętnie wezmę.
[x]
JUPITER 0,00% 0,35 2015-04-09 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.