• MIESZKO Autor: ~zozolik [85.89.170.*]
    Włoski bank Unikredit stał się głownym udziałowcem Mieszka,4zł chyba będzie spokojnie?
  • Re: MIESZKO Autor: ~krisamba [80.52.132.*]
    wreszcie stało się to co miało się stać.nowy właściciel plus spadające ceny cukru,a więc jutro ostry wystrzał do góry
  • Re: MIESZKO Autor: ~jarkiz6969 [62.233.244.*]
    do kompletu dodałbym jeszcze bardzo dobre wyniki za 4 kw. które z pewnością mieszko opublikuje
  • Re: MIESZKO Autor: ~been [83.22.22.*]
    czy ktoś z was zna skład portfela CECH?
    Czy fundusz posiada tylko akcje mieszka?
    Ciekaw jestem czym kierował się Uni podczas nabywania większośći udziałów w CECH....
  • Re: MIESZKO Autor: ~rk [85.89.177.*]
    Sądzę, że nie jest to przypadkowa transakcja...
    ...hmm
    Kraft <-- Cadbury - -> Ferrero
    Mieszko <--> Wedel
    ...a może się mylę...)
    Tak czy inaczej długo oczekiwany ruch na Mieszku nastąpi.

Pozdrawiam
  • Re: MIESZKO Autor: ~rk [85.89.177.*]
    http://www.reuters.com/article/idUSLDE60A2G220100111

...coś jest na rzeczy tak jak pisałem wcześniej.
    Proszę o wasze spostrzeżenia.

Pozdrawiam

• Re: MIESZKO Autor: ~Tomash [89.76.111.*]
    Na Wedla też ma chrapke Jutrzenka, a z tymi cenami cukru to jakieś przegięcie ;p nie róbcie ludzi w balona, narazie cukier rośnie, także zbliża się pod opór, jeszcze potencjał wzrostowy nie wykorzystany ale wkrótce mogą być spadki cukru to Mieszko mam nadzieje, że zawróci ze złej drogi ;]
  • Re: MIESZKO Autor: ~omega12345 [79.191.143.*]
    Jak myślicie...
    Dlaczego po takiej wiadomości kurs Mieszka ani drgnie ?
    Czekam na najciekawsze spostrzeżenia
  • Re: MIESZKO Autor: ~zozolik [85.89.170.*]
    Włosi te akcjie sprzedadzą za 4zł.płacili 3,5 to 15% powinni zarobić
  • Re: MIESZKO Autor: ~Tomash [195.85.199.*]
    Patrz, że cena cukru rośnie, spójrz na wykres, to nie jest dobre dla koncernów słodyczowych, bo muszą ceny wyrobów podwyższać, a konsumenci nie są przymuszani do kupna drogich słodyczy. Biorą co tańsze.
  • Re: MIESZKO Autor: ~Tomash [195.85.199.*]
    Ale cena cukru zbliża się do oporu technicznego także, niedługo będą spadki cen cukru co będzie się wiązało z opublikowaniem wyników Mieszka i również cena akcji może podskoczyć.
  • Re: MIESZKO Autor: ~mac [85.193.248.*]
    ciuchcia odjezdza
  • Re: MIESZKO Autor: ~krisamba [80.52.132.*]
    po pozytywnym zakonczeniu za oceanem i dzisiejszej końcówce na mieszku uważam,że już jutro dobijemy do 2,9zł.zatem realizacja ostatniej rekomendacji tuż,tuż...
  • Re: MIESZKO Autor: xavio [77.87.141.*]
    ja tam sobie spokojnie obserwuje :) Widze ze przejecie zostalo odebrane pozytywnie, w lutym czekaja nas ladne wyniki, jak to 4 kwartal dla slodyczy - norma. Wtedy cos podskoczy, czy do 4zl? Nie wiem, ale poszybuje troche :)
  • Re: MIESZKO Autor: ~Tomash [89.76.111.*]
    Na wiosnę również oczekuje zieleni, Od strony technicznej z pewnością przebicie 2,69;2,74;2,78 będą tutaj bardzo ważnymi oporami do przejścia. Poza tym również osiągnięcie 3zł wstępnie można uznać za pierwszy cel podróży zgodnie z rekomendacjami, na chwilę obecną po przejściu tych oporów jest to możliwe.
[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.