• kupowanie teraz to ryzyko .... Autor: ~adi [188.33.254.*]
    09.01 Negatywnie prezentuje się zamknięcie poniżej SMA45. Dodatkowo dzisiejsze otwarcie nastapiło wyżej niż piątkowe zamknięcie , co wobec spadku kursu świadczy o chęci realizacji zysków. Na korzyść popytu działa zbliżanie się średniej EMA12 do przecięcia z EMA26 co wygeneruje kolejny sygnał kupna. Na korzyść popytu działa także linia wzrostu. Aktualne pozostają uwagi z 08 stycznia na temat op2-5.6 i formacji średnioterminowej .
    źródło : www.atwig.pl

Jesli ktoś nie ma to niech lepiej poczeka na wybicie z kanału , takie moje zdanie . No albo na korekte , albo na ustabilizowanie bocznego .
  • Re: kupowanie teraz to ryzyko .... Autor: ~ooo [85.89.173.*]
    Większych głupot to nie czytałem. Kolego nikt się nie patrzy na jakieś wskaźniki. Zakupy są pod skup akcji, jak się rozpocznie to będzie luka 20 % na otwarciu, a do celowo podejrzewam, że kurs do dojdzie do 30 zł, 35 zł. A ty piszesz jakieś pier...ły.
    Obudź się i przejdź z tymi dygresjami na KGHM.
  • Re: kupowanie teraz to ryzyko .... Autor: ~adi [188.33.208.*]
    Nie pisze tylko cytuje . podrugie jak masz taka filozofie ze liczysz na jakies skupy , fundy i inne to nie zabieraj głosu jak ktoś sie podpiera AT . Ja sie nie rzucam nikomu do oczy jak ktos pisze o dobrych fundmanetach spółki a kurs leci na pysk .
  • Re: kupowanie teraz to ryzyko .... Autor: ~adi [188.33.208.*]
    podejrzewasz ze do 30 zeta dojdzie ... no to podejrzewaj, skotana tez pewnie podjerzewałes jak sie wybił z trójkąta pare miechów temu? Tez mówiłes ze AT to lipa , co?
[x]
HUTMEN 0,00% 5,30 2017-01-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.