• MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~jato [79.184.155.*]
    Witam
    Jest tu paru szlachetnie urodzonych, którzy brzydzą się czytać moje posty.Są to ludzie o nickach: TEMPY JAK PRZECINAK, PSYCHOANALITYK,QUES oraz TP123.
    Czcigodne badziewia serdeczna prośba nie czytajcie tego postu bo to przyniesie Wam skazę na honorze.Specjalnie dla Was : stałe :ŚMIESZNOŚCI WY MOJE.
    Dziś wtorek 22.12.2009.W czasie sesji zobaczyliśmy notowania PONIŻEJ 1.70zł.Było to 1.68 i 1.69zł.Myli się ten kto liczył na mocną obronę notowań do 1.70.Nic z tego.Papier zsunął się pod własnym ciężarem i tyle.Niestety papier zachowuje się obecnie stabilnie , a nawet super stabilnie tzn. spada i spada.W GRUDNIU/ 16 sesji / Mostek spadł ponad 5%. od1.79 do1.70zł.Podziwiam tych ,którzy kupują w obecnych cenach MSX.Ludzie tyle razy prosiłem napiszcie co Wami kieruje przy kupnie.Powiedżcie czy uważacie ,że budowlanka najlepsze wyniki osiąga w zimie? NONSENS ,a może najlepsze zimowe wyniki będą z robót w Rosji ?KOLEJNY NONSENS.Próbują tu takich nonsensów dowodzić zwłaszcza wymienieni wyżej badziewiacy.Zapytajcie uczonych czy wiedzą ile MSX musi mieć środków by zabezpieczyc kontrakty /Pewnie dla nich to pestka.Znawcy z Bożej łaski.To i inne przeciwności / ZARZĄD / ciągną spółkę w dół.Zbliżają się Święta ,grajcie rozważnie i nie traćcie pieniędzy.Chociaż to Wasze pieniądze Wasze zyski i Wasze STRATY.Może to ja się mylę ,a to Wy macie rację.
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~prorok [213.199.253.*]
    Jato masz rację To jest nieobliczalny zarząd to jest trudna spółka i tu na pewno drobny nie zarobi prędzej wykończy się psychicznie tu nie ma co się łudzić Tu nastąpi odpalenie ale po zupełnym oczyszczeniu, milczenie komucha ma swoją cenę WESOŁYCH ŚWIĄT
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~Leszcz [85.219.176.*]
    I proszę słuchać Leszcze tej darmowej lekcji~jato . Ew. najbliższe wsparcie to 1.65 (b.wątpliwe) następne około 1.50-czy wytrzyma????)Zniesienia fibo----------hm??????,formacja--------hm????????Ogólnie otchłań.....
    ~jato pozdrawiam
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~Leszcz [85.219.176.*]
    Należy nadmienić ,że maluchów próbujących szczęścia na mostku przewinęło się wielu,ale i w ostatnich czasach gościły tu dwie mocne ekipy...........
    Pozdrawiam
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~jato [79.184.155.*]
    Do PROROKA i LESZCZA
    Witam
    Cieszy ,ze podchodzicie ze spokojem i rozwagą do naszego papiera.Macie rację .To cholernie trudny papier. Teraz nie do Was, ale do NOWYCH.
    Bardzo ,bardzo się dziwię ,że NOWI uważają ,że MUSZĄ mieć papiery ,a nie może to być gotówka na koncie. Proszę ,mocno proszę pamiętajmy często pieniądz na koncie to nasze dobro.Nie mamy zysków ,ale w tak trudnym czasie NIE MAMY STRAT i zawsze możemy kupić lub dokupić papier w korzystnej cenie ,który może dać nam zarobić.
    NOWI proszę nie przejmujcie się ,ze pieniądz jest w Biurze Maklerskim.To są Wasze pieniądze i obsłudze Biura wał do tego.Zresztą ich to rzeczywiście nic nie obchodzi.
    Wiem to elementarz giełdy ,ale czasem najłatwiej zapomina się o najprostszych kanonach.
    Pozdrawiam jato
    PS Nowi wybaczcie to nie miało byc pouczanie .To przypomnienie.
    ,

• Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~szczawik [192.168.20.*]
    Pozdrawiam wytrwałych graczy na mostku. Idą święta więc postanowiłem zajrzeć na forum i życzyć wszystkim spokoju, zdrowia i pomyślności w nadchodzącym roku.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~jato [79.184.150.*]
    Witam
    Sroda 23.12.2009
    Jak zwykle dzisiaj papier w dalszym ciągu spada. Oczywiście poniżej rynku i to dość mocno.
    Znów kolejny raz dzisiaj na zamknięciu dał znać o sobie kretynek od podnoszenia notowań.Kretynek ten kupując 9000akcji na zamknięciu podniósł kurs o 2 grosze ,a więc o ponad 1%.Ten cwaniaczek poprzednio bawił się w ten sam sposób kupując po 20.000 akcji też podnosząc kurs o ponad1% i to zawsze na zamknięciu.Zobaczcie on to robi tylko na zamknięciu ,a więc na koniec sesji by być widocznym.Niech sobie swoje podnoszenie kursu wsadzi poniżej pleców.Łatwo zauważyć ,że ze swoja spóldzielnią na następny dzień tak ustawiają kurs by nie stracić.Chociaz i tu bywają dni ,że nawet takie cwaniaki nie potrafią tu zarobić.
    W dalszym ciągu ponawiam pytanie.Proszę napiszcie co kieruje wami teraz gdy kupujecie akcje Mostka. PROSZĘ napiszcie DLACZEGO? Jak tam banda tych ,którzy brzydzą się czytać moich postów.Trzeba było mnie słuchac nie bylibyscie coraz więcej w plecy.Tak mi Was żal.
    Pozdrawiam jato
    PS SZCZAWIK dzięki za życzenia.Również dla Ciebie WSPANIAŁEJ GWIAZDKI 2009 jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~ fachowiec [83.29.203.*]
    nie słuchajcie tego jato i innych naganiaczy na spadki.już wkrótce zysk za 4 kwartał-będzie z 900 milionów-tak wychodzi z moich obiczeń.ja dziś znów dokupiłem.połowę pakietu kupiłem nad 2 złote,ale nie przejmuję się to dobra spółka i da zarobić.i jest hossa.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~jato [79.184.150.*]
    Witam
    Do FACHOWCA
    Mówi sie ,że fachowiec to facet ,który jest rzadko trzeżwy.
    Proszę wytrzeżwiej.Jesteś ewenementem w skali krajowej.Jesteś jedyny ,który widzi obecnie hosse na giełdzie.Ponad 2zł za Mostka masz szanse odrobić w 2187 roku
    Swiątecznie pozdrawiam jato
    Wesołych świąt Oraz samych trafnych inwestycji w Nowym Roku Zyczy wszystkim Leszcz
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: marcinos78 [89.74.225.*]
    900 mln zysku??? Chybaś się z choinki urwał! Zero to byłby dobry wynik!.
    Wesołych Świąt wszystkim!
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~romek [79.162.122.*]
    smiec , gniot i moze bankrut tyle wam powiem
    jak cala gielda bedzie spadac to juz wkrotce nastapi to masakra tu bedzie
    i 1m zloty to zaliczymy juz wkrotce
    mozna zarezykowac na krotka mete ale 50 groszy to tak dlatego ze geilda cala wkrotce
    sie zawali bedzie masakra a akcjie beda o wiele tansze
    jak teraz ,teraz to tylko
    \sprzedawac i uciekac jak najdalej od wszytkich akcji a szczegolnie od smieci
    bedzie MASAKRA amen
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~płotka [79.139.12.*]
    allle o soo ci chchhhhoci leszczu,
    spadnie to lepiej bo tanio sie kupi no nie
    spokojnych swiąt z harcerskim pozdrowieniem
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~fachowiec [83.29.235.*]
    jest hossa,mostek pójdzie do góry i ja zarobie.
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: marcinos78 [89.74.225.*]
    Chciałbym w to wierzyć, ale tak naprawdę to mam nadzieję, że ten badziew nie upadnie. Jeśli faktycznie przetrwa to można liczyć na spore wzrosty, ale to będzie kwestia wielu miesięcy, a może lat. Coś może ruszyć się na wiosnę, ale póki co nie ma szans na wzrosty!
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: olinek24 [85.89.183.*]
    skromnie twierdzę że i tym razem wsparcie ponad piętnastoletniego trendu wzrostowego powinno zadziałać, stawiam na lekką panikę zebranie ze stopów i odbicie... na ile nie wiadomo to zależy od rynku, możliwe dalsze zbieranie w górę i powrót na wsparcie, uważam że papier mocno spekulacyjny i nie zdziwię się jeśli za dwa trzy lata zobaczymy nowe szczyty...
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~jato [79.184.115.*]
    Do OLINKA
    Witam
    Z dużą satysfakcją odczytałem Twój spokojny post.
    Pozwól ,że podzielę się moimi ostatnimi przemyśleniami na temat Mostka.
    Piszesz o możliwości grania pod lekką panikę w czym pomocne powinno być ustawienie stopów i stąd wywalanie.Moim zdaniem na papierze ,który systematycznie leci w dół, tak jak MSX o panikę bardzo łatwo ,ale ja zauważam ,że łatwo też o odbicie odwrotne czyli o wzrost notowań.Sam piszesz o spekulacji ,a więc wtedy wszystko jest możliwe.Muszą oni uznać ,że im to się opłaci.Teraz z innej beczki.Podziwiam ludzi ,którzy trzymają papier od 5 ,10 zł twierdząc ,że są tzw długoterminowcami.Oni są już tak umoczeni ,że właściwie im wszystko jedno. NOWI POWINNI O TYM PAMIĘTAĆ.Dlaczego więc wciąż są chętni na kupno papiera od 1.90zł w dół.PO CO? Obroty jak na Mostka są ostatnio hm średnie.Dla mnie są to dawcy kapitału i kolejni długoterminowcy.Prosze pamiętajmy papier cholernie szybko leci w dól ,a trudno się podnosi.Ktoś ,kto piszę ,że naganiam na spadki jest kompletnym durniem.Piszę o tym bo giełda to badziewie na ,którym super łatwo się traci ,a ciężko cokolwiek zyskuje.Proszę pamiętajmy-kupno papierów to tylko jeden telefon lub jedno kliknięcie.Po cholerę się spieszyć lepiej przed podjeciem decyzji spokojnie pomyśleć.Kupić zawsze zdąrzymy.
    Kończe bo nie chcę zanudzać ,a przeciez pozostało tyle ważnych spraw .
    Pozdrawiam jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~RK [79.162.190.*]
    z Twoich postów przenika do mnie jedno...
    bardzo chcesz kupić mostka tylko nie wiesz na jakim poziomie będzie dołek...
    bardzo się boisz znowu wtopić i stale się uspokajasz, że to jeszcze nie ten moment...

no chyba że się mylę i czekasz na jakiś konkretny sygnał kupna... ;-)
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~jato [87.105.250.*]
    i co radzisz??????
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~jato [79.184.153.*]
    Kolejny dupek.
    W poprzednim poscie, po kiego kretynku podszywasz się pod mój nick
    Tak bardzo jesteś ograniczony ,że nie potrafisz wymysleć nawet swojego nicka.
    jato
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: ~bankier94 [77.113.90.*]
    Weszłem do kasyna a tu gra się znaczonymi kartami. Kiedy krupier zmieni karty niewiadomo. Karuzela trwa w najlepsze i końca nie widać.

Kto jest tym krupierem łatwo się domyśleć
  • Re: MOSTOSTAL EXPORT-----UWAGA NA BRZYDZĄCYCH SIĘ Autor: olinek24 [85.89.183.*]
    pewnie sam sobie sprzedaje... zawsze coś wpadnie przy okazji do koszyka...
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.