• UWAGA!!!! Autor: ~Tomasz [79.191.108.*]
    Wiatm wszystkich akcjonariuszy EPL
    Nie wiem jak was ale mnie nie zadawala rozwoj firmy a co za tym, idzie ceny waloru...
    Ale jest na to rada karzdy z nas ja, Ty czy Ty jestesmy badz co badz wspołwlascicielami firmy- to nasza firma a kazdy ma okreslony udzial. My tez mamy wplyw na jej rozwoj bo chyba kazdemu zalezy by firma zdobywala nowe kontrakty i kazdy z nas czeka na nie... Prawda?
    Dlatego niech kazdy z was poszpera w necie, w swojej okolicy, i gdzie sie da - poszuka przetargow wodnokanalizacyjnych bo w tym nasza firma glownie sie specjalizuje moga byc pokrewne to czym sie zajmujemy- i dodziela!

Zbierz dane o przetargu i wyslij go do "NASZEJ " firmy -oni juz beda wiedziec co z tym zrobic.
    Razem, pracujac razem odniesiemy sukces i zadowolenie z tempa rozwoju firmy a co za tym idzie wzrostem kursu akcji i sporego przypływu gotowki na nasze konta.
  • Re: UWAGA!!!! Autor: ~qpak [192.168.10.*]
    przynieśmy im jeszcze kanapki z rana bo skręcać ich będzie...
  • Re: UWAGA!!!! Autor: ~kolega [83.19.102.*]
    jeszcze rok temu bankrut bez kontraktów bez przyszłosci ze staratami na opcjach teraz jak jest każdy wie a kurs pięknie się skorygował i jestesmy 2,5 żł od dna den bessy daja po tyle to pakować bo widać że jakaś walka sierozgrywa o przejecie firmy moze będzie wezwanie kto wie ale ten EPL po 5,5 to zupełnie inna bajka od tego po 3 żł rok temu 17 baniek samej gotówki jest nie dać sie wycyganić
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.