Jak widzę, towarzystwo wzajemnej adoracji zawsze czujne :)
Nie wróżę, jak sugerujesz, tylko się pytam(znak zapytania stoi na końcu), bo to co widzę, nie napawa optymizmem.
Też chciałbym dziewiątkę z zerem na końcu, ale coś mi się widzi, że to zero będzie, ale po przecinku.
Jedyni chętni to te kilka osób z TWA ale oni już nie są w stanie dokupić. Zresztą papier zaczyna ich już parzyć w ręce. Wszystkie bankruty po odpalały w tej hosannie a tu LIPA!
Oczywiście, że niedługo kupisz po 9 złotych, co każdy uczciwie oceniający sytuację Ci potwierdzi.
Problem jest inny, W jakim celu kupować akcje po 9 złotych, jeżeli na przełomie lutego i marca mogą być po 5 złotych ?
A mogą być też taniej. Dużo taniej. Niestety.
Pozdrawiam.
Myślałem ,ze juz cie nie ma bo popełniłeś harakiri ale widzę że jeszcze się pojawiasz gdzieniegdzie dalej snujac swoje durne wypowiedzi niestety.Ale juz na ergisie Cię nie ma bo cie wszyscy wysmiali na szczęście
TWA wywala, w koncu nie wszyscy z nich sa kolekcjonerami perełek, wiekszosc to zwykli krzykacze, spojrz na jezyk, ktorym posluguja sie ludzie typu, germany 12, pijok, czy inni
vice versa - we wszystkim trzeba byc troche normalnym - ty nie jestes zadnym inwestorem,
uzywajac takiego jezyka jestes burakiem, w twojej wypowiedzi jest frustracja, co potwierdza, ze nie myslisz, tylko znajdujesz przyjemnosc w wyzywaniu i obrazaniu, jest to calkowita zenada i prymitywizm do potegi, a porownanie z małpa to nie nadużycie
Nikt nie lubi płacić podatków (szczególnie jak masz "wirtualną" stratę tutaj i zrealizowany zysk gdzie indziej). Jeśli się nie mylę to dzisiaj jest ostatnia sesja roku 2009.
nie potrzebuję juz większego umocnienia, zresztą tak jak napisałem, tylko czesc TWA jest burakami, a glownie pijok i niemiec12, bo trelo juz chyba na szczescie zniknal na dobre,
a w twojej wypowiedzi objawiaja sie najprymitywniejsze instynkty
Bolo zachowuje kulturę wypowiedzi, ale trzymanie się z tymi burakami też dobrze o nim nie świadczy. Bolo, nie idź tą drogą ;).
Moje 11,50 coraz bliżej. Uważam, że 10,5-11 nie powinno pęknąć bez złych informacji, ale przy np. kiepskich wynikach może być prawdziwa masakra.
...trochę własnej inwencji chłopaki , nawet wyzwiska wykorzystujecie moje, do książek nieuki i napiszcie jeszcze ile straciliście na naszej ukochanej spółce...