...a tak mi przyszlo do glowy cos ciekawego
przeciez RN SWZ, caly zarzad doskonale wiedza ze w przypadku przejecia kontroli nad SWZ przez SC sa przewidziani do natychmiastowego wyj***nia, bo nikt nie bedzie ich trzymal i pobory placil fachowcom ktorych rzady w spolce doprowadzily do jej likwidacji. Dlatego beda to w miare swoich mozliwosci przeciagac ile moga,sądzę, że tam już pakiet socjalny został dogadany, raczej chodzi o wyczyszczenie zagmatwanych spraw firmy w atmosferze likwidacji, ugody, ustępstwa, pobłażanie Związków Zawodowych, banków itd... po wyczyszczeniu mikro firma, rentowna, notowana na bananie, rozpoznawalna będzie prawdziwą perełką... czekać.
jak to jest mozliwe zeby przy zmianie kursu 0% byly zawieszenia? chcialem kupic po 10 to mi nie weszlo a po 9 jak ktos oddawal to tranzakcje szly!!! co to za CUDA???
...pisalem zainteresowany zlikwidował przejaw popytu, coś się kroi, po aferze ze sprzedażą przez zarząd rok temu nie mogą nakupić legalnie przed infem, więc pilnują kursu do ostatniego momentu ...teraz tylko sprzedawać wolno, tak teraz funkcjonuje wolny rynek, będzie polecenie na kupno to przestawią zwrotnicę... jakie to jest to okreslenie "dzida" o wlasnie o te wlasnie mi chodzilo:) pozdrawiam.
hmm... omasta i okrasa, dokładnie o takim scenariuszu /m.in. patrzeć i obserwować Nysę/ pisałem gdzieś w czerwcu lub lipcu /jak chcesz to szukaj ale mnie się nie chce/ ale wtedy jakoś nikt tego nie chciał przyjąć do wiadomości- no cóż... Dobrze że choć teraz jest ktoś kto to widzi.
Nie ma takiej opcji żeby ktoś przejął swarzedza /chyba że taki będzie plan.../ a już na pewno nie przypadkowy pseudoinwestor. Pozamiatać, poczyścić, odchudzić i....jazda!!!!
miałbyś stolarzu rację gdybym faktycznie GRAŁ na giełdzie, tylko różnica między nami jest taka, że ja inwestuję a Ty grasz :( ale mimo wszystko powodzenia Ci życzę!
"Maryjan tapicer" - wszedzie i zawsze jest ktos,kto napisac cos musi:) jak i powiedziec cos:) masz racje powodzenie dla kazdego w taki czy inny sposob,ale niech jest:) forum ma to do siebie ze kazdy ma prawo do wypowiedzi wszelakiej:) brak argumentow logicznego rozumowania jak i prob zrozumienia czegos jest to problem spoleczenstwa sadze juz dochodzi 80% :) ale coz poczac:) - uwazam ze informacje naszego SWA powinny pomagac nam wlasnie miedzy soba i tylko tacy powinni brac w tym udzial na tym poscie ale pojawiaja sie i figury ktore osiagnely juz stadjum wybitnego rozumowania i pokazuja ze to wlasnie oni i tylko oni wiedza jak informacje sprzedac nawet jesli aktualnie nie wiedza co poczac z wolnym czasem i mysla a "napisze cos..." - hehe ukłony jak milego dnia zycze.