• instal? czy to prawda Autor: ~devil [83.11.178.*]
    czy to prawda ze instal ma poniedzieli oglosic ze zawarli kontrakt na 10 000 000? wiec pewnie cos ruszy do gory?
  • Re: instal? czy to prawda Autor: ~repon [77.253.17.*]
    to nie prawda...... kurs pikuje w dół, aby było tanie wezwanie, czyli niska cena - wtedy blus, stopnieje nam jeszcze
  • Resztówki Autor: ~Senior [83.28.217.*]
    wywala SP i stąd to dołowanko, mają to załatwic do końca roku , myślę że to walne przełozono z tego powodu,
    póki co pikuje na opory , mam nadzieje że wytrztymają :-)
    Poza tym spółka git się rozwija , ma wartościowe nieruchomości które zbędzie i ciekawe plany połaczeniowe
    Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Resztówki Autor: ~emc [77.253.27.*]
    akcjonarjuszy drobnych Instal ma bardzo podenerwowanych, cisnienie bardzo wyskoie, wycena -33%.....
  • Re: Resztówki Autor: ~dareczek [79.184.254.*]
    bo tzw drobni inwestują własne czasami ostatnie pieniądze i nie lubią jak się coś rozgrywa za ich plecami a jeśli są zbędni to Duzi gracze powinni iśc z zabawkami do swojej piaskownicy i wtedyne muszą informowac o swoich zamiarach "rząd się sam wyżywi " mówił klasyk
  • Re: Resztówki Autor: ~pawelko [83.11.241.*]
    Sypie IDM, zaczeli na poczatku grudnia planuja sypac 3 miesiace, takze skoncza okolo lutego, przewiduje poziom nawet 1,7x zl, a wtedy trzeba zaczac brac. Teraz cierpliwie czekac. To naprawde dobra szansa na tanie zakupy.
    CZEKAC DO 15.01, nie ruszac!
  • Re: Resztówki Autor: ~posiadacz_instalu [77.253.24.*]
    czemu instal tak mocno spadł? znów jest cos czego drobnica nie wie.... :(
  • Re: Resztówki Autor: ~griszka [83.4.223.*]
    Następna złodziejska spólka -piękne plany ,miało być wezwanie po 5 zł a tu co wciskanie kitu fe syf
  • Re: Resztówki Autor: ~elbaron [77.253.24.*]
    jestem na kazdej akcji zł do tyłu i co gorsza, kurs pikuje na wcale nie małych obrotach
  • Re: Resztówki Autor: ~Badziewiak [188.33.94.*]
    to teraz już nie piszecie kto ile wysypie tylko jak długo będzie sypać
    no, no
    to jeszcze napisz czy grubym czy cienkim lejkiem
[x]
AWBUD 0,00% 0,95 2020-09-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.