• Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~Obelix [80.48.200.*]
    Zbicie kursu na kazdej ostatniej sesji w dowolnym procencie nawet i na 4.8 nie byłoby problemem dla tego ............ co kursem sie bawi ! jednak chyba w danej chwili ma tak byc i juz ! pakieciki po 10 sztuk !tego nikt z nas nie robi a kto tak się bawi ? moze się to wkrótce wyjasni ? oby ! Wiel kolejnych dobrych informacji dla spółki ja po prostu zabiło ! jaja jak berety ..nie?
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    Jakubas wielokrotnie pokazał ze jest mało efektywny, ale już teraz udowadnia to maksymalnie. Tu się toczy jakaś gra (5 miesięcy spadków) i nie chce mi się wierzyć, aby nic o niej nie wiedział.
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~franz [192.168.23.*]
    po walnym będzie power, wyjazd na 8,5 przebicie i zjazd!!!
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~DD [83.20.186.*]
    no podobno potrzebuje na sylwestra...
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~i tam [77.253.66.*]
    a niby czemu ma być wyjazd? Co sie niby ma na tym walnym stac, czego nie wiemy? przecież projekt walnego już od dawna wisi, więc niczym nie zaskocza
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~qpak [66.90.65.*]
    ale jaja:) mysle zeby spierniczyć stąd jak tylko odpali, ta spółka miała chyba już swoje 5 minut...
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: jabu74_-_ekspert [83.7.190.*]
    ja też w tej sytuacji zdupczam jak tylko wyjdę na ZERO - mam jeszcze taka cichą gasnącą nadzieje ...
    i tak właśnie wygląda sytuacja na małych spółkach
    celowe trzymanie kursu i zbijanie ceny - drobnica pozbywa się papierów
    dojście do dołka i odbijanie - drobnica przy pierwszym wybiciu pozbywa się papierów

idealna strategia na kupno akcji przy malej płynności i niskim kursie
    jeżeli nawet teraz wybije to do ilu 7,50 max 8? później poleci znów na pysk na to czekałem 4 prawie miesiące?
    zbijanie ceny akcji to jest przestepstwo
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~Obelix [80.48.200.*]
    a KNF ma to w dupie.. idiota pomyślałby ze ta firma bankrutuje ! im lepsze infa tym bardziej w dupsko ! takie są trendy na gpw ! szulernia rządzi !
    ja wam mowie ze tu coś się wydarzy i nie mam na myśli wzrostu czy spadku
    albo Jakubas albo Jupiter tu mieszają
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~kolega [83.19.102.*]
    jakby nie patrzeć to niewiele spółek dorównuje szmaciarstwem kursowym EPL tragedia dna nie widać a jak przyjdzie koerekta na szerokim rynku to gdzie smieciuch wyladuje
    tu nie może być korekty bo już trwa od września lol
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~do qpaka [83.19.102.*]
    tu wszsytko mozę być nawet 200 zł jak równiez 3 zł więc nie pisz zę nie mozę być
    a nauczka na przyszłość jest jedna
    trzymać się z dala od fenomenu Jakubasa, bo jak można mieć ponad 30% akcji spółki i nie wiedzieć co się dzieje. Facet pięknie gada o tym o tamtym i co to nas nie czeka a pojęcia nie ma kto dosypuje akcje na sprzedaż. Kabaret
    dawno pisałem, że wśród grubasów to Jakubasa tylko w d..ę dymaja na wszystkim Optimus ponar wszędzie taka durza ci pa
    a juznie wypada przypominać jak go wyruch... Wojciechowski
    ale też podobnie czuję przez majtki że cos sie kroi walne i zmiana startegii myślę że będzie przejęcie mozę nie tego złomu bo za duzy ale coś mają bo walne zwołali i mozę będzie podbitka przy tej ilości akcji to nie problem a le zobaczymy z czym wyskoczą
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~J&B [91.210.129.*]
    nawet jak bedzie podbitka to wszyscy ubrani zaczna sypac bo o to tu chodzi zeby oddawali i sie cieszyli ze zmniejszyli strate...

nawet do 8 nie dojdzie bo juz przy 7 wszyscy skomlacy beda zrzucac swoje korzuchy.....
    tak bedzie....
    dziwisz się, że tak będzie ? przecież widzisz, że to łajno ! ja obawiam się, że raczej poleci na łeb !!! ja już pisałem dziś do KNF, ale maja posraną stronę z formularzem i najprawdopodobniej nie poszło.
    eheheh jabu74 roxxxxxxxxxxx
    a pamietacie to

Energopol ściąga menedżera z PBG

Piotr Kwiatek został wiceprezesem zarządu Energopol-Południe. Do 31 października osoba ta jest zatrudniona jako doradca prezesa PBG.
    W latach 2004-2008 Piotr Kwiatek był dyrektorem finansowym PBG.

a Jakubas przeciezwyszedłz ponaru Rafametu a EPL dopakowuje widać jak manipulują kursem ale jestem przekonany ze to walne zmiana strategii że cos wybuchnie czekam
    przestańsiekompromitować z tym KNF zastanów sie lepiej czego z rafametu i ponaru Jakubas wylazł na co kasy potrzebował mozę słupy zbieraja kwit bądź mężczyzną i przestańsiemazać to gieła jest a nie perfumeria czy salon damsko męski
    nie po to inwestowałem by jakieś złodzieje mnie okradali ! raporty bieżące i okresowy za III kwartał nijak ma się do tych spadków
    a co ma rosnać bo beksa kupiła tak człowieku przestań na gpw nie ma zasad
    Człowieku ja tego nie popuszczę - ktoś sprzedaje po 2 szt, kilkanaście, kilkadziesiat sztuk akcji po znacznie zaniżonej cenie niż bieżąca..
    jak moze sprzedawać po znacznie zaniżonej niz bierząca co za bzdury
    a złomu nie przejmiemy jest info i dobrze bo z czym do ludzi
    chuj im w dupe niech wyjde na zero i niech spierdalają !
    nie wyjdziesz najpierw Cie wykończą oddasz potulnie w zębach papier a potem odpalą racę kto jeszcze wytrzymał takakonsolę jak ostatnio takie są zasady sprzedaj a odpali

Spółka zależna KGHM i Stalproduktu w drugim etapie prywatyzacji Centrozłomu Wrocław
    PAP - Biznes
    18 Gru 2009, 14:21

18.12. Warszawa (PAP) - KGHM Ecoren oraz Stalprodukt to dwie z czterech firm dopuszczonych do dalszego etapu prywatyzacji spółki Centrozłom Wrocław SA - poinformowało Ministerstwo Skarbu Państwa.
    MSP chce sprzedać 85 proc. akcji Centrozłomu Wrocław.

Prócz Stalproduktu i spółki zależnej KGHM Polskiej Miedzi, do dalszego etapu prywatyzacji, czyli ograniczonego badania Centrozłomu Wrocław zostały dopuszczone CMC Zawiercie SA oraz TSR Recycling GmbH & Co. KG z siedzibą w Bottrop.

Na zaproszenie do negocjacji w sprawie sprzedaży 85 proc. akcji Centrozłomu Wrocław wpłynęło do resortu skarbu sześć odpowiedzi, w tym także od Energopolu-Południe oraz Celsa "Huta Ostrowiec".

Centrozłom Wrocław zajmuje się m.in. skupem i przerobem złomu stalowego oraz dystrybucją wyrobów hutniczych i materiałów budowlanych. (PAP)

chuja nic nie oddam choćby się krew z dupy lała
    dobre hehehehe

najlepiej do Jakubasa napisz, szybciej od niego otrzymasz odpowiedz niż z KNF-u
    ja myślę że zezulec ( Jakubas znaczy ) coś szykuje wyszedł z innych walorów do tego walne ze zmianą strategii a kurs wygląda tak jakby na słupy mozę zbierał to i przepłacać nie chce ch.... złamany
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~Obelix [80.48.200.*]
    a wszystko na to wzkazuje .nawet i to upierdolenie kursu bezpodstawne ! Tu korba będzie jak byk ! juz te ... wiedzą o tym !
    ale trzeba przyznać, że obroty dziś jak na naszą "spółeczke" kosmiczne ;p
    jak korba o czym wy marzycie... cos sie szykuje a pewnie ja--kubas zbiera kase na wezwanie po ile, ile tam srednia wyjdze jak da 6.50 to gora, a wy wk..ur-wieni
    oddacie w wezwaniu jak potulne baranki..... a po wezwaniu pojedziemy na 15 zeta
    taś taś baranki :D
    średnia z 6 miesięcy - nie będzie więcej niż ... 6,09 zł
    ktoś nam zrobił zdjęcie :D
    http://materek.pl/08_06_01/104.jpg

ten z lewej to Pan J ;p
    w ostatnim wywiadzie Jakubas twierdził ze spółka przeszła metamorfozę.....
    aż boje się pomyśleć co by było gdyby nie ta metamorfoza -)
    jak-ub.-as sprowadzi sobie kurs na 4.80....
    a pozniej zrobi wezwanie po 6.10 i powiedzcie czy wam sie nie bedzie
    opłaciło oddacie z palcem w du.pie i wowczas bedziecie sie cieszyc
    ze oddaliscie tak drogo, bo przeciez kurs na giełdzie bedzie 4.80
    tak was grubas ograbi z kasy......
    a po udanym wezwaniu kierunek >>>10>>>15 zl

wykonczy was psychicznie,
    dla słabych powiem tak CIERPLIWOSC, CIERPLIWOSC
    I JESZCZE RAZ CIERPLIWOSC= DUZE ZYSKI

tego zycze wam na NOWY ROK
    i nie rzucac na rynek ani w wezwaniu, zacisnac zwieracze
    i czekac na swoja cene, aby odzyskac włozona kwote ,
    juz nie mówie o zyskach bo nie macie cierpliwosci......
    tylu tu plączących a nikt nawet nie zechciał na fixie kupić paru sztuk żeby o 0,2 podnieść cenę, wiec chyba nie jest aż tak źle, choć takie zachowanie (brak wiary) sugeruje ze dołek jest baaardzo blisko
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~Jakupas [77.113.203.*]
    ENERGOPOL (EPL): Przyjęcie nowej strategii Spółki (raport nr 76/2009)
    23.11.2009 16:46

Raport bieżący nr 76/2009
    Podstawa prawna:

Art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacje poufne

Zarząd "Energopol - Południe" S.A. informuje, że w dniu 23 listopada 2009 roku otrzymał informację (protokół z głosowania obiegowego), iż Rada Nadzorcza "Energopol - Południe" S.A. przyjęła przedstawioną przez Zarząd strategię rozwoju Spółki i podjęła w trybie określonym w § 17 ust. 10 Statutu Spółki uchwałę w sprawie wyrażenia zgody na zmianę strategii "Energopol - Południe" S.A.

Podstawowe założenia przyjętej strategii rozwoju "Energopol - Południe" S.A. zakładają rozwój Spółki poprzez:

- rozwój organiczny - osiąganie przychodów z rentownych kontraktów realizowanych przede wszystkim w generalnym wykonawstwie w obszarach projektów z zakresu:

1. Inżynierii sanitarnej

2. Budowy dróg

3. Ochrony środowiska

oraz

- akwizycje podmiotów pozwalających na wykorzystanie efektów synergii w różnych obszarach biznesowych nowo kreowanej Grupy Kapitałowej.

Zasadniczym celem który ma zostać osiągnięty w efekcie realizacji ww. strategii jest osiągnięcie zadowolenia akcjonariuszy, poprzez systematyczny wzrost wartości "Energopol - Południe" S.A.
    Jacek Taźbirek - Prezes Zarządu
    Piotr Jakub Kwiatek - Wiceprezes Zarządu

jeszcze rok temu prawie bankrut wycofał się właśnie z tej strategii teraz pełny portfel zamówień na 2010 opcje na plus i wracajado przejęć tak jak miało być pierwotnie i teraz walne myślę że juzcośmusi być nagrane Jakubas kombinuje ale nie dać się
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~Gumbas [87.205.143.*]
    Coś mi się zdawa, że J. trzymał ~6,5 bo zbierał do 33%
    A teraz jak ma kasiure z Pon i Raf -zawija jęzorem by łyknąć 51% Energola .
    Oj...Oj..Oj - taniej musi kupić
  • przetestujemy ostatni dolek w okolicach 2.67zl Autor: ~TESTUS [87.205.246.*]
    zobaczymy co wtedy beda stekac stekacze z forum
    ja poczekam do testingu bo testingi sa za darmo wiec cos moze mi skapnie
    na pewno skapnie wtedy dobra cena za sztuke - mozna brac wtedy w ciemno bo to nie po nie po 8zl brane ostatnio ani nie po 40 czy 50zl wczesniej i nie po 200zl
    mysle ze duzo tu takich co brali go powyzej nawet 50zl i teraz nie moga sie pogodzic ze to juz koniec wzrostow i znowu zajrzymy do dziupli
    tylko sie pochlastac ale tacy tez musza byc na GPW bo inni musza na nich zarabiac
  • Re: przetestujemy ostatni dolek w okolicach 2.67zl Autor: ~Stanczyk [80.48.200.*]
    lepszy błazen z ciebie ode mnie .
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~Lecące OKO JAKUBASA [77.114.124.*]
    ładnie doją z akcji zobaczcie w arkusz niby słabizna niby spada a tak naprawdę dopiero 5 K akcji w okolicach złleżało w piatek potem dobiero na 6,4 zł i w okolicach 7 zł a tak po 100-300 akcji tu jedna iskra i będize bardzo grubo to nie przypadek że Jakubas dokupuje a wychodiz z innych papierów coś musi wiedizec i to walne z potencjalnymi przejęciami a i najważniejsze baza wynikowa rok temu wyniki EPL miał za IV kwartał 2008 roku ponad bańkę straty i w I kwartale 2009 roku ponad 3,3 miliona straty jak teraz bęzie to wiadomo dojdą przejęcia i myślę zena koniec pierwszego półrocza bęziemy bardzo wysoko , wiem żę teraz boli ale chyba każdy widzi żę sterują kursem i parkują akcje
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~zezulec Zbyszek [83.19.102.*]
    a Zbyszek jak co sesja testuje nasze cztery litery a z okazji świąt Panie Zbyszku seredcze fak ju
  • Re: Kazdy z nas to chyba widzi ? Autor: ~qpak [192.168.10.*]
    ja pierdziele przerwa i co teraz? to już koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.