• do jato Autor: ~manmark [195.137.161.*]
    jato, bierzesz tego Czarneckiego czy czekasz jeszcze?
    pozdrawiam
    manmark
  • Re: do jato Autor: ~jato [79.184.145.*]
    Witaj MANMARK
    Przykro mi ,ale obserwuje papier od rana i wybacz ,ale nie jestem specjalnie zadowolony.Papier zachowuje się stabilnie ,a dla mnie nawet za stabilnie.Mozna to nazwać inaczej ,tylko po co?
    Jak na razie to trudno coś tu ugrać.Poczekam.Cały czas myślę o Świętach i Nowym Roku. Tym bardziej uważam ,że nie trzeba się spieszyć z akcjami.Wybacz.
    Pewnie jak zawsze nie mam racji, więc proszę nie słuchaj moich wypocin.
    Pozdrawiam jato
  • Re: do jato Autor: ~manmark [195.137.161.*]
    Witam jato,
    oczywiście masz rację,
    no ale ja mam te wadę,
    że nie lubię trzymać kasy na koncie
    pozdrawiam
  • Re: do jato Autor: ~chodzik księżycowy [89.72.234.*]
    To co właśnie napisałeś, świadczy o tym, że jesteś zupełnie zielony w te klocki, czyli tz. leszcz, i proszę cię abyś się na mnie nie obrażał, bo właśnie tak zachowuje się tysiące twoich kolegów i nic w tym dziwnego. Przed laty miałem to samo. Ta choroba mija na szczęście z wiekiem i nabywanym doświadczeniem jak ospa wietrzna i nie pozostawia śladu jak się jej nie drapie.
    Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
  • Re: do jato Autor: ~diagnoza [195.74.37.*]
    Psychoza – zaburzenie psychiczne definiowane w psychiatrii jako stan umysłu, w którym doznaje się silnych zakłóceń w percepcji rzeczywistości. Osoby, które doznają stanu psychozy doświadczają, zaburzeń świadomości, postrzegania, a ich sposób myślenia ulega zwykle całkowitej dezorganizacji. Osoba znajdująca się w stanie psychozy ma przekonanie o realności swoich przeżyć i wydaje się jej, że funkcjonuje normalnie. Istotą psychozy jest brak krytycyzmu wobec własnych, nieprawidłowych spostrzeżeń i osądów.

Stany psychozy polegają na doznaniach patologicznych iluzji, bądź omamów. Iluzje polegają na zniekształceniach spostrzeżeń, jak np. przekonanie o swojej wyższości, podczas gdy obiektywnie jest się totalnym zerem.
    Ta choroba na nieszczęście nie mija z wiekiem i doświadczeniem, jest nieuleczalna i pozostawia trwały ślad w przeciwieństwie do ospy wietrznej nawet gdy się jej nie drapie...
    Zapraszam ponownie do gabinetu w Tworkach.

Dobrze znany Ci z wcześniejszej terapii psychiatra.
    chodzik, to pochwal ,mi się jaką masz stopę zwrotu od marca? co?
    bo ja mam 400%
    Serdecznie gratuluję. Masz stopę zwrotu 400% z jakiego kapitału ?
    Ile zysku netto po tak wspaniałym roku inwestycyjnym ?
    Napisz dlaczego jeśli moje wszystkie prognozy z ostatniego półrocza sprawdzają się niezwykle dokładnie to na tym forum ciągle znajdują się lepsi ode mnie ?
    Chodzik Księżycowy
  • Re: do jato Autor: ~diagnoza wtórna [195.74.37.*]
    Psychoza - zaburzenie psychiczne definiowane w psychiatrii jako stan umysłu, w którym doznaje się silnych zakłóceń w percepcji rzeczywistości. Osoby, które doznają stanu psychozy doświadczają, zaburzeń świadomości, postrzegania, a ich sposób myślenia ulega zwykle całkowitej dezorganizacji. Osoba znajdująca się w stanie psychozy ma przekonanie o realności swoich przeżyć i wydaje się jej, że funkcjonuje normalnie. Istotą psychozy jest brak krytycyzmu wobec własnych, nieprawidłowych spostrzeżeń i osądów.

Stany psychozy polegają na doznaniach patologicznych iluzji, bądź omamów. Iluzje polegają na zniekształceniach spostrzeżeń, jak np. przekonanie o swojej wyższości, większej stopie zwrotu, byciu rekinem finansjery, podczas gdy obiektywnie jest się totalnym zerem.
    Ta choroba na nieszczęście nie mija z wiekiem i doświadczeniem, jest nieuleczalna i pozostawia trwały ślad - nasila się szczególnie gdy ktoś wydaje się być lepszym od chorego.
    Ponawiam zaproszenie do gabinetu w Tworkach.
    Pański stan panie CK pogarsza się z każdą godziną.

Dobrze znany Ci z wcześniejszej terapii psychiatra.
    chodzik, zarobiłem na LCC - kupowalem w okolicach 50 groszy, zarobilem na skotanie brałem po 1 zł, stracilem na mostku i jupiterze ale to byly portfele alokacyjne
    dalej siedze na LCC, jak mam kasę dobieram np dziś po 1,67
    i nie boje sie ze spadnie do 1,5
    bo potem i tak wskoczy na 2 zł w kilka dni
    Ja wole spokojnie, co tam pisze wolę, ja muszę ponieważ jestem raczej sporym inwestorem i nie mogę sobie pozwolić na wyskoki i skoki. Jak wiesz zapewne obecnie posiadam akcję Trakcji Polskiej i nie zamierzam realizować zysku ani w tym ani w przyszłym roku.
    Oczekuję spadku Hydrobudowy i tam ulokuję część wolnej gotówki, oraz zawalenia się w przyszłości Mostostalu Eksport i ma zamiar kupić tego gniota ale dużo, dużo niżej.
    Pozdrawiam i życzę samych trafionych decyzji inwestycyjnych.
    Chodzik Księżycowy
  • Re: do jato Autor: ~abc [94.254.201.*]
    Znam na tym forum WIĘKSZYCH inwestorów i sie nie chwalą.
    wzajemnie chodzik!
    ps firmy które wymieniasz wszystkie z perspektywą

ale ja lubię szybko i dużo
    pozdrawiam
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.