Tak sobie myślę......
Widać już duże zniecierpliwienie na papierze, żeby nie powiedzieć zawiedzenie! Piszą tu różni pajace i różne głupoty wygadują. Nie maja wpływu na nic, tylko dla odreagowania swej bezsilnosci, mamroczą coś w amoku!!!
A widać było, szczególnie na ostatniej sesji, że wielcy robią co chcą!!! Jak postanowią, że ma rosnąć, to tak będzie! Bo wg mnie spadek już zrobili, jaki chcieli. Pozdrawiam drobnych, bo sam nim jestem!
PGE jest relatywnie o kilkadziesiąt procent droższa od porównywalnych spółek z branży energetycznej, dlatego nie ma szans na ostre wzrosty i zmierza w kierunku realnej wartości, zawierającej się w przedziale 15-19zł. Poza tym to największy muł na GPW.
No i nie udało Ci się kolego kupić poniżej 24!!! Up może nie jest ostry, ale jak pisał energooszczędny jest. A jeszcze dzień sie nie skończył. Może rzeczywiście przed papierem dobre dni?
wjec jutro powinni jusz podac fre float a to oznacza ze jak z tych 15% zrobi sie nawet tylko 10% fre float to lekko do 30zllpoleci fundusze skupjom ten papjer co do cna tak jak firmy alkocholowe jak zywjec czy wedel slodycze liczy sie fre float narazie niewjemy ile jest do jutra panstwo ma 85% to jusz daje do myslenia