• Mosto-trup Autor: ~Piter [89.78.24.*]
    Witam.
    I muszę się niestety z bólem zgodzić z tymi co piszą o tym papierze że to gó...no .
    Niestety Mostek to je...ny trup co gorsze ze mnie trochę wypił , może nie krwi ale kasy, i już z tym zostanę nie wiem jak długo.Jeśli kiedyś zmieni się na lepsze to przeproszę wszystkich tych co poczuli się urażeni. A te mat..ły co decydują o spółce o wypłaceniu np. dywidendy to niech ich kondycja i zdrowie będzie zbliżony do kursu akcji.
  • Re: Mosto-trup Autor: ~ładny [83.3.242.*]
    1,45
  • Re: Mosto-trup Autor: ~jato [79.184.157.*]
    Do PITER-a
    Witaj
    Oj zaczyna Ci buzować adrenalina.Jesteś człowiekiem kulturalnym więc starasz się pisać delikatnie.Daj spokój ten papier to nie g....To autentyczne gówno.
    Straty zawsze bolą.Pomyśl ,ilu ludzi tu jest potężnie w plecy.Pisałem ,prosiłem by uważali kupujący ten papier.Żadna to dla mnie pociecha, ANI TYM BARDZIEJ SATYSFAKCJA Prawda jest taka , że prawdami jest wybrukowane piekło .Szkoda ludzi i jeszcze raz szkoda.
    Przepraszać moim zdaniem nikogo nie musisz. Nikt nam nie kazał wchodzić w to badziewie.Istnieje sporo prostych sposobów na uniknięcie lub ograniczenie strat.
    Piszesz o leśnych dziadkach.Oni nas mają głęboko w nosie.Biorą pieniądze o ,których nam nawet nie marzyć.Sam pan ?prezes ma ponad 2.000.000 akcji Mostka.Widocznie nazarabiał się tyle ,że pieniądze z akcji to dla niego właśnie przysłowiowe gówno.
    ŚMIESZNOŚCI WY MOJE.
    POZDRAWIAM JATO
    PS Dzisiejsze notowania- oczymtu pisać .Kiszonka i super kiszonka.
  • Re: Mosto-trup Autor: ~dario [195.117.135.*]
    Straciłem na nim 8 % ( 10 k w plecy) i jestem bez akcji mostka, ale nie uważam, że to gówniany papier. Słabe wyniki z 2 ostatnich kwartałów i ogromny ff zrobiły i robią swoje.
    Pytanie kiedy ta samonapędzająca się maszyna zatrzyma?
    Moim zdaniem jak już pisałem tylko grubi inwestorzy mogą odwrócić trend. Trwalsze zatrzymanie będzie zapowiadało koniec spadków .
  • Re: Mosto-trup Autor: ~Piter [89.78.24.*]
    Witam.
    Do Jato
    Ja nie pisałem o leśnych dziadkach być może inny Piter, ale mniejsza oto.Ze stratą się już aczkolwiek nie do końca pogodziłem. Kupuję inne papiery i tak małymi skokami do przodu cały czas jak Krzynówek. Do jutra , może będzie lepiej.
    Witam.
    Transfuzja mosto- trupa o 1ziarko . To tylko jakaś ciota.
  • Re: Mosto-trup Autor: ~Piotrek [78.88.22.*]
    Jato,a ty interesujesz się tylko mostkiem,czy inwestujesz też w inne papiery?Pozdrawiam
  • Re: Mosto-trup Autor: ~jato [79.184.149.*]
    Do PIOTRK-a
    Witaj
    Oczywiście ,że mam więcej papierów ,jak tylko Mostka.Choć badziewie Mostek pozostał mi tylko jak już pisałem w ilości kilkaset sztuk. Z sentymentu i dla zabawy.Wiesz dobrze Piotrze ,że stare reguły giełdowe mówią ,że NIE POWINNO sie inwestować tylko w pojedyńczą spółkę.
    Ja oczywiście przestrzegam tej reguły.Myślę ,że jesteś tak doświadczonym inwestorem, że też tego pilnujesz i w Twoim portfelu jest więcej spólek.
    Pozdrawiam jato
    PS Piotrek bardzo proszę inwestuj spokojniutko bo nastały cięzkie czasy,
    Wolny pieniądz na koncie to absolutnie NIE wstyd ,Często bywa lepszy niż akcje.
  • Re: Mosto-trup Autor: ~Leszcz [85.219.176.*]
    ~Piter
    Dlaczego wszedłeś ponownie w to g.......o.W postach czesto posługujesz się AT.Czy były jakieś podstawy AT do wejścia??????
    Dla pocieszenia:Jeżeli kurs zjedzie to w okolicach 1,5-1.4 jest szansa na odbicie powstanie bigW co Ty na to??..a wtedy zasięg HOHO
    Pozdrawiam
    Witam
    Do inwesta leszcz .
    Mam wrażenie że jest dwóch o nicku Piter, ja jestem od nie dawna i będę musiał coś dodać do swojego bo nie chcę żeby ktoś mnie mylił z tym kimś co już dłużej istnieje na forum niż ja. A może :PiterSki......ow , eeeeeee nie bo to g.wno jak mostek. Myślę że PiterPit może być. A teraz czemu wdepnąłem w most ,szczerze mówiąc to sugerowałem się długim spadkiem . Od ponad 3-ech miesięcy jest jazda w dół z jednym małym wybiciem na 2,20 to jest ,no dość zachęcające do wejścia.Dziś wiem że nie. A gram na Polimexiie na Pegenige Petrolu i czasem na MCI ale na krótko. Po trochę ale daje mi odzyskiwać stratę na" trupie". Jak już pisałem to tak jak Krzynówek "cały czas na przód "
    Pozdrawiam miłego? wekendu i do poniedziałkuuuuuu.
  • Re: Mosto-trup Autor: ~romek [79.162.94.*]
    kurwa co z tego co z tego wszytkie te firmy to gowno warte razem z ta pojebana gielda zlodzieje manipulatorzy oszusci i mafia to cala ta gielda razem z tymi firami
    i ich prezesami
  • Re: Mosto-trup Autor: ~PiterPit [89.78.24.*]
    Witam .
    Do romek .
    Musisz być facetem i nie pękaj.
  • Re: Mosto-trup Autor: ~as [79.191.135.*]
    Zapalalmy świece staremu komu .... 13 tego !!!
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.