Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Mosto-trup

Do PIOTRK-a
Witaj
Oczywiście ,że mam więcej papierów ,jak tylko Mostka.Choć badziewie Mostek pozostał mi tylko jak już pisałem w ilości kilkaset sztuk. Z sentymentu i dla zabawy.Wiesz dobrze Piotrze ,że stare reguły giełdowe mówią ,że NIE POWINNO sie inwestować tylko w pojedyńczą spółkę.
Ja oczywiście przestrzegam tej reguły.Myślę ,że jesteś tak doświadczonym inwestorem, że też tego pilnujesz i w Twoim portfelu jest więcej spólek.
Pozdrawiam jato
PS Piotrek bardzo proszę inwestuj spokojniutko bo nastały cięzkie czasy,
Wolny pieniądz na koncie to absolutnie NIE wstyd ,Często bywa lepszy niż akcje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.