We wtorek zamiana PDA na Akcje
Ponadto szef zakładowej solidarności przyznał sobie i reszcie związkowców bonusy( tudzież premie na gwiazdkę) za dobre wyniki w pracy.
Premia ma wynosić 200% dotychczasowego uposażenia, ponadto każdy z pracowników dostanie bony na święta w wysokości 1800zł.
Myślę że powrócimy do ceny emisyjnej jeszcze przed sylwestrem
Ania vel FED jesteś" OBOJNIAKIEM" a może rozmnażasz się przez podział lub pączkowanie nie mam ochoty sprawdzać pod iloma " nickami " piszesz na forum ale to co robisz jest żenujące ale takim jak ty lekarz zaleca PRZYTAKIWAĆ aby choroba rozwijała się tylko w organiżmie chorego i nie infekowała na ludzi zdrowych,nie chce się zabierać głosu na takim forum gdzie podaje się opinie bez pokrycia, ale obok chamstwa nie mozna przejść obojętnie
[ 78,133,188,* ]
do Ania vel FED itp.........
nie lubię "dwulicusów"
a co do premii świątecznych to piszesz brednie
nie takie premie spółki wypłacają- a ich akcje nie tanieją
a kurs PGE na pewno nie ucierpi przez tak naiwnych naganiaczy
mądrzy inwestorzy dobierają- bo znają wartość tej spółki ..........
Coraz więcej ,,ekspertów'' na tym forum ,licytujących się o ile jeszcze spadną akcje PGE ,bez podawania oczywiście realnych przesłanek tych spadków. A więc proponuję -SPRZEDAJCIE póki jest jeszcze taka fajna cena !!! I doradzajcie inwestorom
posiadającym inne papiery na naszej giełdzie.
DZIS KUPILI SOBJE NAZWE STADJONU PGE ZA 35MLN PRZEZ 5 LAT MA WISIEC A CO ZATYM IDZIE PEWNIE PRAD BEDOM BRALI Z FIRMY PGE OJ TO NA DYWIDENDE NIEBEDOM ZALOWAC KASY I KTO POWJEDZIAL ZE ENERGJA W POLSCE SIE NIEOPLACA MAJOM TYLE KASY CO ARABJA ROPY ROZDAJOM JAK IM SIE PODOBA TO ZNACZY ZE JAK IM SIE ZACHCE TO KURS WBIJOM WJEDEN DZIEN NA 28ZL CIEKAWE CZY TESZ TAKI PREZENT ZROBJOM
pge to przestroga dla drobnych lesczy jak ja, którzy zostali omamieni wizją kasy, a chytrość zwyciężyła. inwestycja totalnie w plecy, a otoczenie super, a jak wszystko się posypie to ciekawe na ilu wyląduje?
Dnia 2009-12-10 o godz. 20:24 ~gruby napisał(a):
> 17 zł......to pikuś.....będzie o wiele niżej !
Zaczekaj dłużej , bedą jeszcze dopłacać abyś tylko wziął.