No ładnie, dziś mi jak widzę znowu nasypali. Nawet zlecenie po 12,83 na 100 akcji się załapało ale jaja. Co to za kataklizm miał dziś miejsce? Ja zakupy raczej zakończyłem i resztę mam w d_u_p_i_e. Do 11,50 poziomu utrzymam. Jak pójdzie niżej to se spokojnie będę wywalał po pińćset akcji dziennie i generował kolejne -1% na dzień, a co. :)
bolo7 ja też nie rozumiem swoich zakupów, ale poczekam jak się sytuacja rozwinie. Jak sobie popyt poradzi bez katatonii. Oczekuję na najbliższej sesji co najmniej +5%. :)
dzięki katatonia, gdyby nie Ty, to zanurkowałoby dziś na 9 zeta... a jutro na 5 zł... ;) a pojutrze na 1 zł, ale wtedy to ed zacząłby skup (wyłącznie z ukrytego)...
Ja dziś wziąłem nieco ponad tysiąc sztuk, więc dziś byłem w mniejszości. Ktoś na 13,00 i 13,01 się ze mną bawił w podbieranie. Może bym i trochę więcej wziął ale nie było mnie przy komputerze przez znaczną część sesji. Pewne jest jedno, jutro nic nie biorę, chyba że poniżej 12,83 (czego się nie spodziewam).
katatonia, trzymam Cię za słowo z tym minimum 5% na jutrzejszej sesji :)
wskazane przy obrocie przynajmniej takim, jak dziś, a najlepiej zbliżonym do 10K ;)
gdyby było normalnie, to: 1. info o przejęciu Ponaru + 2. sprzyjająca sytuacja na rynku i podejszłoby w okolice... a tak to nie dość, że nie rośnie, to się osuwa... może to już dno? trudno powiedzieć, co tam Zakonko-Jakubasy kombinejszyn teraz...
Pla (załamka), moje zdziwienie dotyczące zbierania akcji teraz właśnie przez katatonię było ironią... nie wiem, gdzie jest dno tego zjazdu z 19,6 zł. Nikt tego nie wie zakupując akcje w danym w momencie. Mimo to osobiście uważam, że teraz jest b. dobry moment na zbieranie (dobieranie), nawet, jak miałoby spaść jeszcze parę groszy... nie sądzę, żeby Jakubas i Kamiński pozwolili sobie na drastycznie załamanie kursu Polnej, przełamanie wieloletniego trendu, bo kto OD NICH kupi akcje dużo drożej za kilka lat wówczas?!? Przecież nawet jak teraz zniechęcają, obrzydzają, żeby jak najtaniej napakować worki, to z intencją odsprzedaży tego kilka razy drożej nie w jakiejś bardzo odległej przyszłości. A napakowanie woreczków obecnie niekoniecznie bezpośrednio swoich i niekoniecznie z przekraczaniem każdorazowo 5% ... układy kolesiowskie są bardzo złożone i tworzą siatkę dosyć rozbudowanych powiązań.