• fwig20.pl to totalna klapa! Autor: ~fwig20.pl [83.31.213.*]
    fwig20.pl to gowno prowadzone przez 18 nastolatka co zdaje w tym roku mature, nie polecam. Koles nie zna podstawowych zasad analizy techincznej, nie obyty z rynkami, wlasny kapital pochodzi ze skarpetki od mamy.

ego analizy często zamieszane są w portalu humorystycznym dotyczącym giełdy. Zasłynął z rysowania trójkątów zwyżkujących.
  • AT Autor: ~Ania [188.147.170.*]
    Z AT wynika że linią obrony jest 6,20 z trendu spadkowego zapoczątkowanego od 6,90.
    W takim bądz razie nie powinniśmy więcej spadać.Możemy za to oscylować na tej granicy az do wybicia górą.
  • Re: AT Autor: ~amator [83.9.20.*]
    Gracie teorią, ja lubię praktykę np. dywidendę ostatnio ta spółka dawała 9 lat temu zyski z ostatnich 5 lat ma takie że więcej można zarobić na lokacie w banku, reasumując akcjonariusze tej spółki wierzą że są ludzie naiwni że zainwestują w spółkę która nie ma zysków od 10 lat mi się wydaje że tymi naiwnymi są obecni gracze mający walory tej wątpliwej spółki , wiem że prawdziwa hossa to w gore idą nawet najgorsze spółki życzę powodzenia.
  • Re: AT Autor: ~SLK [78.88.192.*]
    Nie masz człowieku pojęcia co to za spółka, jak zobaczysz 50 zł to się przekonasz, a 100 to popuścisz w gacie, żałując ,że nie kupiłeś!!!!
    Zajmij się lepiej śmieciami, a nie dyskutuj na forum!!!
  • Re: AT Autor: ~nikt [80.48.187.*]
    Niestety to prawda. Jednak coś się zmieniło. Firma zaczyna przynosić zyski. Postawili na podwykonawców a dotychczas sami realizowali całe projekty. Zarządzają ryzykiem kursowym walut a kiedyś tego nie robili. Potkneli się w ciągu ostatnich 3 lat i myślę, że wyciągneli z tego sensowne wnioski.
    Realizacja tych wygranych projektów pokaże na co ich stać. Wierzę, że im się uda i będą sensowne zyski a wycena akcji odpowiednia do kondycji firmy.
    Oczywiście można zainwestować w inne spółki które na pewno wzrosną w najbliższej hossie ale ile wzrosną ? 100 % 200 % 400 %.
    Wierzę, że potencjał wzrostu Energopolu jest większy. Będę się cieszył gdy zarobię 100% ale po cichu liczę na więcej..... Nie będę płakał gdy w hossie nie zarobię na Energopolu nic.
    Twoja teoria jest OK dla osób konserwatywnie inwestujących w akcje. Nie masz powodu aby nazywać naiwnymi osoby mające inne strategie inwestowania.
  • Re: AT Autor: ~nikt [80.48.187.*]
    Niestety to prawda. Jednak coś się zmieniło. Firma zaczyna przynosić zyski. Postawili na podwykonawców a dotychczas sami realizowali całe projekty. Zarządzają ryzykiem kursowym walut a kiedyś tego nie robili. Potkneli się w ciągu ostatnich 3 lat i myślę, że wyciągneli z tego sensowne wnioski.
    Realizacja tych wygranych projektów pokaże na co ich stać. Wierzę, że im się uda i będą sensowne zyski a wycena akcji odpowiednia do kondycji firmy.
    Oczywiście można zainwestować w inne spółki które na pewno wzrosną w najbliższej hossie ale ile wzrosną ? 100 % 200 % 400 %.
    Wierzę, że potencjał wzrostu Energopolu jest większy. Będę się cieszył gdy zarobię 100% ale po cichu liczę na więcej..... Nie będę płakał gdy w hossie nie zarobię na Energopolu nic.
    Twoja teoria jest OK dla osób konserwatywnie inwestujących w akcje. Nie masz powodu aby nazywać naiwnymi osoby mające inne strategie inwestowania, nawet jeśli masz inne zdanie.

• Re: AT Autor: ~amator [83.9.20.*]
    Miałem ta spółkę kilka lat temu to śmieciowa spółka wystarczy spojrzeć na wykres cenowy tej spółki 10 lat wstecz zarobiłem 30% i się wycofałem nie rób z siebie mądrego na tej kiepskiej spółce nie można zarobić co najwyżej ograć naiwniaków na parę procent. https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=ENERGOPOL&format=chart&period=5Y&size=B
  • Re: AT Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    piękny wykres zamieściłeś i sam zapewne widzisz jaki spółka ma potencjał -)
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.