• OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~czerwone szelki [188.147.175.*]
    Ciekaw jestem czy wzrosną obroty :-)
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~oneray [95.49.189.*]
    wzrosna obroty i niestety straty, bo kurs niewatpliwie spadnie, jutro do obiegu wchodza wszystkie akcje, jest ich calkiem sporo.
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~mirek [83.13.209.*]
    Jak narazie trend boczny, w kanale 0,26 - 0,30. Przydałaby się podbitka kursu choćby do 0,4 gr, aby zrealizować przyzwoite zyski :)
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~mirek [83.13.209.*]
    dziwne zachowanie kursu da się zaobserwować. Najpierw stawiany baton na K na 0,26 a potem zdejmowany i tak w kółko. W tym czasie ktoś powoli wysypuje po 0,27. Czyżby ktoś chciał się pozbyć akcji ?
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~jaro [95.49.189.*]
    Juz ci odpowiadam. Ten baton to straszak postawiony przez spolke, gdyby go nie bylo kurs dzisiaj poszedlby ostro w dol a im zalezy koniecznie by go utrzymac. W koncu jutro trafia do obiegu nowe akcje, ktore beda chcieli wypchac po jak najwyzszej cenie. Gdyby popyt byl rzeczywisty wystarczylo by pare ruchow i jest +20%. Podsumowujac wydaje mi sie ze ten kto dzisiaj nie wywali ten traba, ale to moja ocena.
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~adam [95.49.173.*]
    Może i jest tak jak mówisz, ale sam napisałeś, że gdyby popyt był prawdziwy, kurs poszybowałby 20% w górę.. Co to za problem więc dla Zarządu, podbić kurs spólki nawet o 50% i wtedy sypać nowe akcje? Zrobić obrót i oddawać? Ja bym tak zrobił, tu nie potrzeba dużego kapitału, by wywindować kurs na nowe maxy i stamtąd pomału spuszczać. Ile akcji oddadzą, jeśli zaczną sypać na tym poziomie? Kto będzie łapał, jeśli kurs tylko obsuwał się będzie? Tu jest dużo ludzi, którzy pamiętają niedawne jazdy i pewnie chętnie przyłączyliby się, gdyby dać im tylko impuls.
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~jaro [95.49.189.*]
    To nie do konca jest tak, tu dziala podswiadomosc. Ludzie wiedza ze jutro moze zdarzyc sie cos niedobrego z kursem. Widzac taki popyt sa spokojniejsi, nie podejmuja zadnych nerwowych ruchow. Gdyby zarzad rzeczywiscie wywindowal kurs to zrobilo by sie bardzo nerwowo, ludzie bili by sie z myslami co robic, ale mysle ze i tak przewazyla by opcja sprzedazy na koniec sesji, to mogloby oznaczac od razu jutrzejsze niskie otwarcie, jesli tak to i panike, niewielu chetnych do kupna na wywalane akcje. No i najwazniejsze jesli chcieliby wywindowac kurs musieliby zainwestowac swoja kase, bez pewnosci ze im sie to zwroci. Ps. Ja tez czekam na impuls by wskoczyc, ale go zwyczajnie nie ma, z pewnoscia ten baton mnie nie zacheci.
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~czerwone szelki [188.147.175.*]
    Będzie dobrze. A nawet bardzo dobrze . Nie dajcie się wyleszczyć bo o to tu chodzi dzisiaj.
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~Seba [83.5.12.*]
    A więc z jakiego jutro pułapu zaczynają? Kurs do góry dzisiaj czy czy jutro zaczniemy z dołu i do góry?
  • Re: OSTATNI DZIEŃ NOTOWAŃ PDA Autor: ~czerwone szelki [188.147.175.*]
    No to mamy mały plusik na koniec sesji. Jutro może być wszystko :-)
[x]
ONERAY 0,00% 0,05 2015-10-28 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.