• ten wzrost wcale mnie nie cieszy i Autor: ~kratos [195.216.109.*]
    mi się nie podoba, jest na takich obrotach że kot napłakał, kurs został podbity zleceniami za 600zela, bez przesady... wiem że zaraz ktoś tu na mnie najedzie bo na EPL jest nerwowo ale czuję że ktoś chce podbić kurs pod walne i nic więcej, jak na razie spółką jest zero zainteresowania
  • Re: ten wzrost wcale mnie nie cieszy i Autor: ~xyz [77.91.63.*]
    no jak nie ma chętnych do sprzedaży to właśnie tak to się odbywa, może teraz zacznie się jakiś normalny handel bo spółka trochę długa stała a raczej spadała
  • Re: ten wzrost wcale mnie nie cieszy i Autor: ~kratos [89.108.234.*]
    wróciłem specjalnie do tego wątku aby pewne osoby przekonały się że na notowania powinno się patrzeć chłodnym i cierpliwym okiem, a AT nie wygląda tak źle, dzisiaj MACD dał sygnał zakupu, TRIX (bardziej wiarygodny) chyba zrobi to lada chwila, niestety przez obroty spodziewam się dalszych spadków (sami się tu wykończycie i ktoś was wykańcza zleceniówkami na zbicie) jednak przy ok. 5,56zł mamy 23,6% zniesienia fibonacciego i tu się spodziewam dużego zainteresowania, ustawiam się na zakup przy tej cenie 50% kapitału na EPL a potem przy ok. 4,86zł drugie 50%, taka będzie moja taktyka, efekt mikołaja może pomylić mi szyki ale prędziej czy później tak będzie, czekam również na dudę przy 1,10zł i enea przy 16zł, a w tej chwili portfel już zredukowany do 50% na EPL bo nie jestem samobójcą i nie mam zamiaru nawoływać do wszystkich świętych, tu trzeba być twardym a nie charytatywnym
  • do kratosa Autor: ~mistrz [194.181.135.*]
    czesc kolego,
    znamy sie z krezusika chyba...
    przygladam sie od dluzszego czasu energopolowi gdyz jest to spolka dzieki ktorej w tym roku najwiecej zarobilem... zarobilem i wyszedlem..
    to odbicie co bylo niedawno 9% czy cos takiego nie bylo potwierdzone duzym wolumenem, ja sie na to nie nabralem i inni inwestorzy chyba tez nie... wedlug mnie dalszy zjazd do poziomow o ktorych piszesz...
    na krezusiku chyba tez.. na dniach zobaczymy tam 1,9... pozbylem sie papieru z symboliczna strata... zostaly tam jakies groszowe sprawy...
    cos mi sie zdaje ze nie jest to najlepszy czas na duze zakupy..
    rynek pachnie duza korekta...
    pozdro
  • Re: do kratosa Autor: ~Ania [89.171.117.*]
    To zależy , przy wczesniejszych wzrostach na poczatku tez obroty były słabe, potem zjechalo troche odbiło , zjechało i wystrzał. tak samo jak przy wzrostach spadki tez są przy niskich obrotach.
    Energopol startował w kilku duzych przetargach. Możliwe ze do walnego ogłoszą jakoś wygraną.
    Za to życze jak najwiecej zarobionych pieniedzy.
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.