• Do Jaku Autor: ~Ania [188.147.198.*]
    Wiem, że jest wolność wypowiedzi ale to co prezentujesz na forum jest niesmaczne i niekulturalne.
    Każdy kto posiada akcje energopolu jest zdenerwowany że traci pieniadze- ja sama też już sporo straciłam ale mam do wyboru albo czekac na wzrost albo sprzedac.
    Wiec też albo sprzedaj albo poczekaj i odpuść takie wypowiedzi które nic wspólnego z merytoryką nie mają i nic nie wnoszą oprócz siania zdenerwowania i potencjalnego urażania innych.
  • Re: Do Jaku Autor: ~Grzegorz J [91.94.156.*]
    przychylam sie do Twojego zdania - na co dzień nie zajmuje sie tylko giełdą i czasami denerwuje sie musząc czytać te wszystkie bezsensowne wypowiedzi :(
  • Re: Do Jaku Autor: ~kratos [94.254.223.*]
    napisałem mu dzisiaj że takim zachowaniem skończy w wariatkowie i świadczy to tylko o tym że na energopolu siedzą ludzie emocjonalnie rozchwiani (ująłem to wczoraj bardziej wyraziście - psychole), a możecie mi nie wierzyć ale jak jakiś nowy czyta takie poezje to zaraz mu się odechciewa kupna EPL, każdy traci na giełdzie, ja również ale nie robię z tego histerii, jazd i schiz na forum, jedynie napiszę "jak się sprawy mają" i w miarę prawidłowo rozporządzam portfelem, dla mnie osobiście EPL zachowuje się ale to naprawdę "dziwnie", kompletnie irracjonalnie tym bardziej że WIGi idą w górę, poczekamy pożyjemy co z tego wyniknie
  • Re: Do Jaku Autor: ~ghost [195.88.115.*]
    zeby "on" tak tylko na forum Energopolu pierdzielil... ale na kilku spolkach widzialem wypowiedzi Pana J;)...
  • Re: Do Jaku Autor: ~janusz [195.13.38.*]
    uwazam że pan J robi to celowa stara się zdenerwować ludzi i skłonić do sprzedarzy na niskich pułapach , a sam powoli skupuje . Pisze tylko na spółkach o niskiej płynności , ba tam może się udać wprowadzić ludzi w panikę . Wracajac do Energopolu i innych małych spółek to dopiero one ruszą jak osłabnie tempo wzrostu WIG 20 , dopiero jak odzyskają zainteresowanie fundusze średnich i małych firm < bo obecnie one są bardzo osłabione wcześniejszymi umożeniami > wiec trzeba troszkę jeszcze poczekać .
  • Re: Do Jaku Autor: ~nikt [80.48.187.*]
    Pan J to troll, opłacany przez serwisy do prowokowania ludzi do dyskusji na forach. Niczego więcej był się nie domyślał, bo to ślepa uliczka. Wystarczy przyjrzeć się wpisom trolla na innych spółkach i forach dyskusyjnych.
    Jak widać działa.
  • Re: Do Jaku Autor: jabu74_-_ekspert [83.27.248.*]
    to chyba do mnie - wybaczam ci
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.