niemożliwe - dobre wyniki spółki za 2 kwartał oraz wygrany kilka dni temu przetarg na ponad 24 mln zł. kup bilet puki tani bo w każdej chwili pociąg może odjechać !
nie wróżę ci długiego pobytu na giełdzie, "wyjechany psychicznie" stawiam taką diagnozę do stycznia 2010r, z takim podejściem gdzie najpierw nawołujesz do pisania listów do KNF a teraz piszesz jazda na 8zł, spółka miała swoje 5minut, teraz nikt się nią nie interesuje obroty jak w kiosku ruchu w pcimie dolnym
one będą jeszcze spadały, ja sprzedaje bedzie taniej.Zresztą trzeba redukować straty.Cpo z tego że ma wygrane przetargi jak kurs zachowuje się nieprawidłowo.A może będzie po 3 zł
Choć na naszej bananowej giełdzie wszystko możliwe to jednak myślę zupełnie tak samo ja "jabu". Czuję, że lada chwila może pociąg rzeczywiście ruszyć....
Jak nie będzie duuuuuużej korekty na szerokim rynku to najpóźniej w grudniu zobaczymy okolice 9 zł.
To tylko moje odczucia i nikt nie musi się z tym zgadzać.
W sumie to najlepiej by było aby wszyscy którzy zastanawiają się sprzedać czy nie wywalili najlepiej PKC. Niech zrobi się choćby 1 zł(to m.in. kurs Monnari ha,ha,....). Przynajmniej później cały czas by rosło bo nikt nie będzie przeszkadzał w tych wzrostach...