w imieniu swoim własnym a także inwestorów piszących o tym problemie na Forach m.innymi Bankiera prosiłbym o ile to jest możliwe o przyglądniecię się sesjom na gpw na tej spółce ? wielu inwestorów w tym i ja po bardzo dobrych komunikatach na energopolu zainwestowało w tą spółke ! i po tych własnie komunikatach na tej spółce rozpoczęło sie jej dołowanie kursu naszym zdaniem dziwne i bezpodstawne !podejrzewamy że być może akcja ta jest prowadzona pod wezwanie na akcje energopolu i celowo jest kurs zanizany przez osoby tym zainteresowane ? dodatkowo podam że w tym czasie został nabyty pakiet akcji tej spółki w ilosci 430.000 sztuk poza rynkiem regulowanym w cenie 7 złotych co jest również dowodem na wartość w chwili obecnej tejże spólki ! o ile jest taka możliwość bardzo proszę o zaiteresowanie się tym tematem ponieważ inwestorzy kierujac sie komunikatami tej spólki a obecnie jej kursem ponoszą olbrzymie straty o czym piszą własnie na tych forach ! m.innymi bankiera . z poważaniem ......
Dnia 2009-11-18 o godz. 17:42 ~Pershing napisał(a):
> tak, ale co tam, można zawsze dobrać po 3 zł.Swiją drogą co
> to za badziew !
Można owszem dobrać jak ktoś ma kasę na koncie. A jak konto puste?
Wracając do tematu wątku też podpisuję się do straceńców. A podejrzewałem i pisałem wcześniej:
Zdecydowanie wygląda, że rzeczywiście te działania mają na celu celowe obniżenie kursu. Potencjalnych inwestorów te działania skutecznie odstraszają. Polityka informacyjna w sumie żadna. Do tej pory nie wiem kto wziął ten pakiet 480 k po 7 zł? Ten ktoś nie musi tego ujawniać? Odwołanie kontraktu w Ujsołach. Takie działania wg mnie nie sprzyjają dobremu wizerunkowi firmy. A mam odczucie, że są specjalnie wywoływane....
A przecież wszyscy wiemy, że spółka ma zdrowe solidne fundamenty.
W moim odczucie ktoś miesza.....
Pozdrawiam.
zauważcie 2 miesiące jest dołowana - przecież to jest ewidentny przekręt - inne spółki w ciągu tego okresu miały rewelacyjne wzrosty, a tu cały czas spadki !
to ze kurs dołowany specjalnie to widac ale niestety nie tylko tutaj.
Mostostal Zabrze i płock tak samo.
MSZ kilkanaście umów i co umowa to spadek, jutro moze byc siwo, ale cóż giełda wymaga nerwów które tak samo jak Wam powoli mi sie kończą, tak samo jak środki...
panie kolego żeby tylko nerwy - mi pompka wcześniej wysiądzie albo żyłka pęknie. człowiek wspiera "spółki" skromnie bo skromnie ale takich jak my są tysiące a oni nas najnormalniej okradają !
Dnia 2009-11-18 o godz. 18:21 jabu74_-_ekspert napisał(a):
> zauważcie 2 miesiące jest dołowana - przecież to jest
> ewidentny przekręt - inne spółki w ciągu tego okresu miały
> rewelacyjne wzrosty, a tu cały czas spadki !
inne?? tzn??? np. CPE ???
a po drugie to zes pizda nie inwestor!! bo trzeba byc idiata zeby w tych czasach wyplukac sie z pieniedzy i wpakowac 100% w akcje. Energopol zjedzie na 4 zl a ty bedziesz beczal mamie na ramieniu gamoniu ze twoje kieszonkowe sie skurczylo o 6zl po pewie masz ze 3 akcje
Jabu kogo ty nakręcasz ? siebie czy leszczy ? co ma epl do wigu ? tam grubasy kręciły pod kontrakty to i pod kontratkly zwala ! a epl i srednaiki stały to z czego m ają leciec ! nie nakręcaj leszczy bo one i tak maja pełno w gaciach ! miałes pisac do knf to pisz ! a nie pi.... tu jak potłuczony i nie nakrecaj spirali ! walnij w łeb ze dwa jabole i lulu ! jak napiszesz do knf ! ozcywiscie wtedy dopiero ! a nie smaruj tu głupot ! bo wyslemy ci kolesiów z kitelkiem do wariatkowa ! zrozumiałes ? no to leć po te jabole i pisz najpierw!tylko juz nie tu i dzis !
buahaha ja pierdziele przedszkole normalnie teraz na co 4 spółce będę pisać skargi do KNF, że nie rośnie, spada, spada za dużo....... kredki mi ukradli mamo mamo - kużwa co za ludzie
jabu ja to Ciebie trochę nie kumam. Czy uważasz ze takim pisaniem poruszysz opinie publiczną ?, ze ktoś przez to zainteresuje się jakaś tam spółką o niewielkiej płynności, gdzie 2k można sterować kursem przez cala sesje ?. Do kogo Ty to wszystko piszesz ? a już w ogóle nie rozumiem jakie 1 zl i jakie 100pkt ? - a może po prostu wytrzeźwiej
dzięki człowieku, że coś robisz i naprawdę mam nadzieję, że puściłeś to pismo dalej a nie tylko tak piszesz, jak większość tu... niech sprawdzą, komu to szkodzi, niech się spółka wytłumaczy, co się dzieje i czemu my o tym nie wiemy :P
jak dostanę jakąś odpowiedź od stowarzyszenia to dam znać
EPL to wasza lekcja życia i bez komentarza, jedyna nadziej w tym, że nie pójdzie na marne i nauczycie się na przyszłość inwestować a nie modlić się o wzrosty po kupnie akcji
bardzo poetycko z deka infantylnie ..plotki to co ? epl bankrutuje ? czy nie jest wypłacalny ? czy nie ma znakomitych kontraktów ? czy jest obawa o ich realizację teraz gdy ma ich tyle ? czy nie startuje w nowych ? nie na zadno z nich ! to gdzie tu jest powód do takiego głębokiego spadku z jego maxa ..zaznaczam ? Fakty jakie są to nie piszę bo to kazdy wie ! a są bardzo dobre dla epl ! to moze lepiej nie przesadzaj pan z tą poezją ? bo ten kurs jest zarzynany jak dzika swinia!i moze za jakis czas sie okaze kto ma racje?
* Cena podlega przeliczeniu o wartości dywidend, praw poboru, praw nabycia oraz praw objęcia.TO FAKTY I NIECH MI MODER NIE WYCINA ! BO FRAJERZY DAJĄ TO CO PISAŁEM ZA FREE Z TYŁU TO SIE NAZYWA SIEDZENIE INACZEJ ..SIARCZYŚCIE
Obelix - jeżeli piszesz do instytucji do rób to poprawną polszczyzną....
Nie mówiąc już o tym, że KNF ma żaden wpływ na kurs akcji.... bo kto mi zabroni wystawiać akcje taniej? Piszecie o jakimś hipotetycznym wezwaniu - a gdzie są na to dowody, że jakieś wezwanie ma być? Odwołany kontrakt w Ujsołach - na Boga czytajcie ze zrozumieniem - był protest i był ponowny wybór ofert - wybrano ponownie Energopol - jest raport w tym temacie - Spółka dołuje ok każdy to widzi - ale wpływ na to mamy ŻADEN, więc można zrobić trzy rzeczy - sprzedać, uśrednić kupując lub czekać...
nie ma zadnych podstaw do dołowania kursu ! tyo moje zdanie ! napisałem tak jak umiem ! trzeba było lepiej samemu a nie krytykować ! to kazdy potrafi ale duopy ryszyć to już nikt ! po sesjach obrotach widac ze to nie jest naturalne ! paniki nie ma i nikt przepuszczam z forum nie daje ciała ! bo na zarobek był czas i kazdy osioł co miał epl.. zarobił juz na nim ! no to kto pajacuje ! wariantów jest co najmniej dwa ! może kubuś z michasiem na telefonik ? nie potrzebuje krytyki a chcę dobrze nie tylko dla siebie ! tak że kolego nie oceniaj ...a doceniaj ! nie tylko ja mam tu takie zdanie a slepy udaje ze nie widzi niczego ?niech się miodek postara lepiej
Do: ~ kolega:
Mam wrażenie, że źle piszesz pisząc np. nam nie pomoże .... itp...
Mam nieodparte wrażenie, że nie ma Ciebie na tym pokładzie a pisząc w ten sposób chcesz dopiero wejść licząc na tanie bilety....
Sądzę, że nie będzie tak jak Ty liczysz i lada chwila ruszymy...
Dnia 2009-11-19 o godz. 14:15 ~kolega napisał(a):
> a od ilu masz wrażenei od 8 żł codizennie masz wrażenie
> ślepy jestes
To nie pisz czarnych scenariuszy na zapas. Bo czytają to również ludzie o słabszych nerwach. Mogą nie wytrzymać i zaczną się wysypywać. A to dla kursu oznacza jedno.
poprostu piszę prawdę co mam zrobić po wyłamaniu 6 zł wsparcie jest dopieor 4,9 a że ktos rano nastawiqał niby kupna i zaraz zdjął zobacz teraz nic już nie ma do 5,6 katastrofa nic nie pomaga nawet kontrakty