3,650 mld - tyle wynosiła do wczoraj wartość całkowitych obrotów PDA-PGE.
Nie licząc pierwszej sesji średnia dzienna obrotów to ok. 100 ml.
Biorąc pod uwagę, że nie wszyscy z rynku pierwotnego sprzedają po i tak już niskiej cenie, nasuwa się wniosek, że to już ostatnie dni spadków.
Fundusze, które po sprzedaży podreperują swoje wyniki i tak w najbliższej lub dalszej przyszłości będą musiały kupić ten walor. Tylko kto wtedy im sprzeda i za ile?
Pozdrawiam wszystkich cierpliwych!
To nawet jeszcze nie zaczeło spadac z 23 mamy dzisiaj 24.90 ale już nikt niepamięta że parytet był między 17 a 23 złote, wykorzystali sytuacje że była duża redukcja i ubrali wszystkich po 23!
Ja zamierzam wchodzic w przedziale 17 - 20
Witam
Zgadzam się z Anną. Nic wiecznie nie spada. Jutro bedziemy na plusie;-), co nie znaczy że później nie polecimy troszkę w dół.
Życzę posiadaczom PGE zysków i samych trafnych decyzji-:)
No ok macie racje, ale ja sie pytam ile moze sie podniesc przed wieksza zwala????
Pojdzie 2% do gory, poubieraja i wtedy znowu zjazd...
Najgorszy scenariusz to taki, ze bedzie wieksza korekta no i przy tym tempie spadkow na PGE plus czerwono W US&A i mamy 18 zeta jak ta lala...
Też na tym twtopiłem coś 2 %,opyliłem przed wczoraj po 25,60,zastanawiające było już to ,że przed wczoraj wigi 20 na na potąznych +,a tu na PGE marne +1,,potem coś +0,19,a wywalano go jak gorącego kartofla,coś tu nie gra wyniki OK,a tu taka lipa.Pozdrawiam