spekułą juz wyszła tylko leszcz zostrął teraz pakuja Chemosa split 1:5 we wtorek a konsolidacja poand 2 miesiace byłą dzisiaj kurs lekko do góry i mocno skoczyły obrotu pakować zanim wystrzseli jak Izolacja tam było 200 %
Ależ niektórzy są uparci:) Ta działka jest w cenach i w papirrach społki od roku conajmniej, a wartść grubo ponad 200zł za m2 tego gruntu to aż za duzo, zaden deweloper tego od nich nie wezmie po tej cenie!!!
Jak mozna tak bezmyslnie naganiec na tak stare informacje, gcyby nie ta działka to kurs PEMUGA byłby poniżej złotówki, dlatego kompletny brak podstaw do jakichkolwiek wzrostów, módlcie sie tylko zeby spekuła sie tu rozsiadła:)
sprawdź ceny za metr w rejonie Ligota , gdzie ostatnio bardzo dużo się buduje apartamentowców i obiekty handlowe , ceny zaczynają się od 400 zet za metrasa ;-)
no i jeśli ta spółka taki gniot , to czemu martwisz się o innych , na dodatek takim gniotem dwa podmioty się interesują :-)
Spółka rzęch i nie tykać jej najlepiej , jest taki wybór spółek na giełdzie , każdy sobie coś dobierze , jeden lepiej drugi gorzej.
Nie ma o czym dyskutować, kazdy wie swojetylko dlaczego przez ostatni rok nikt słowem o tej spolce nie pisał a teraz stado całe sie rzuciło na to:))
Macie farta bo wyglada ze spekula jeszcze to pociagnie, a co do wartosci działki to nie podawaj mi cen ze szczytu hossy (400zł to absurd:)) Te 200 to max co mozna dostac i jest to duzo mniej niż połowa obecnej kapitalizacji tej wydmuszki.
Do informacji wszystkich.
Bezpośrednim powodem wzrostu zainteresowania sa fakty.
1. Spłacenie zobowiązań wobec ZUS spółki zależnej Pemuk Konstrukcje i odzyskanie działki (zdjęcie zastawów) w bardzo dobrej lokalizacji (duże możliwości deweloperskie - 500 metrów obok jest bardzo drogie osiedle mieszkaniowe a budowlanka zaczyna znów sie rozpędzać) i to działki uzbrojonej
2. Zainteresowanie dwóch podmiotów odwrotnym przejęciem - polski Awbud i tajemniczy zagraniczny
widzę , ze moder nie śpi , usunął link , gdzie podałem , że sie mulisz pisząc o cenach 200 zeta za metr , ale jak ktoś jest chętny , google się kłania i są aktualne oferty w cenie powyżej 400 zł za metr w tym rejonie
Ale wy smucicie do bolu!!! Wszystkie fakty o ZUSie i działce od roku w cenie, zarzad wywala papiery, podpucha z jakimis inwetorami, a wy jak durnie zasysacie drogie akcje.
Nie bede juz sie odzywał, sami zobaczycie za kilka miesiecy.
Pamietam, taka sam adyskusje miałem na monnari gdzie z nozami na mnie lecieli jak odradzam wszystkim taką okazję, a dodam ze było to przy kursie 2zł i tez miało byc przejecie:)))
Myskle ze duuuuzo nizej, to była typowa zagrywka pod wywalenie akcji leszczyznie, a stado palantow pije dalej do 10 zł tylko zapomnieli przcina posatwić na 1,0 zł
Docelowo mysle ze i tak zejdzie ponizej 1 zł , za tyle moze wziałby awbud.
TAK SIE DAŁO STADO LESZCZY PODPUŚCIĆ JEDNYM SPONSOROWANYM ARTYKUŁEM W GAZECIE, NIESAMOWITE:)))))