• Na przeczekanie korekty... Autor: concept [77.115.149.*]
    Na przeczekanie korekty najlepsze są spore wzrosty na innym walorze. Kro jeszcze nie wyskoczył z tej spółki może jeszcze wziąć udział w dzieleniu zysków w Grupie PSW. W oczekiwaniu na nieuniknione wybicie na PEM zapraszam Was na GrupęPSW.
    Rozpoczęła powrót na poziomy z ubiegłego roku. Spadek nastąpił z powodu sprzedaży akcji przez głównych właścicieli i fatalnej polityki informacyjnej, jednak już od tygodnia nie mają co sprzedawać a infa zaczęły pojawiać się co chwila... :)

Wczoraj ukazało się info, że przychód za październik był na poziomie prawie 8mln (w spółce o kapitalizacji niecałe 8mln!!!!). Lada moment podpisane mogą być kolejne kontrakty i miesięczne przychody mogą się zwielokrotnić!

Podsumowując, nie tracić kontaktu z PEM , ale zaszaleć na GPH. ;)
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: ~mb55 [79.185.193.*]
    to jak główny, akcje sprzedawał, to chyba niebardzo co??? pamiętaj góra, zawsze pierwsza ma dostęp do inforamacji... chcesz mieć kolegów na sumieniu... echhhh zapomniałem rekiny giełdowe nie mają sumienia...
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: ~Slawek [89.174.230.*]
    Oj concept, kupiłeś po 40 gr a teraz nawijasz na kilku frontach , aby kupiono PSW bo chcesz to ożenić i zarobić 50% w dwa-trzy dni. Nieźle , ale............. .
    Rób to inaczej puść lepszą plotkę.
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: concept [77.115.149.*]
    Nie podaje plotek, tylko garść faktów i rzeczowe uzasadnienie, chociaż krótkie z braku czasu. Jak ktoś się zainteresuje to sam odszuka potrzebne informacje. Ja tylko sygnalizuje potencjalny zysk.
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: concept [77.115.149.*]
    Wprawdzie jeszcze nie za późno wsiąść po takim infie, ale 18% już przepadło...

Infa o podpisaniu nowych kontraktów, chyba po0 niedzieli.
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: concept [77.113.167.*]
    Kto posłuchał mógł zarobić ponad 20%, dzisiaj dalsze wzrosty, chociaż chyba nie tak dynamiczne.
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: ~Ala [83.19.122.*]
    No co jest RAFIKI i inne naganiacze, juz po dupsku dostaliscie???:) Brac dalej , kupowac bo zarzad musi wywalic!!!:)))))
    Alu, zapraszam na GPH, dzisiaj planowa korekta, więc trochę taniej można kupić.
    Kurs tej spółki chodzi jak w zegarku, wybicie-korekta-wybicie-korekta... poczytaj na forum. Bez naganiania, i w większości rzeczowe komentarze. ;) zapraszam
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: ~rafiik [95.50.152.*]
    witam Alu

ja na razie spokojnie czekam i zobaczymy kto mial racje

a aktualnie zakupilem TSCAPITAL :)
    Witaj,
    ALU obserwuję, ale jakoś bez większej nadziei na razie. TSCapital mam od tygodnia na tabeli notowań i bacznie obserwuję. ;)
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: ~alek [83.10.180.*]
    Jestem debiutantem i nie wiem co to PSW i GPH. Może lepiej używać skrótów podawanych obok spółek? Tworzenie nowych nie sprzyja jasności wypowiedzi i rodzi podejrzenia.
  • Re: Na przeczekanie korekty... Autor: ~rafiik [62.111.243.*]
    witam Alu

moze wytlumaczysz mi dzisiejsze transakcje pakietowe :)

23.11. Warszawa (PAP) - GPW: transakcje pakietowe

Nazwa Kurs Obrót tys. zł Wolumen

PEMUG 2,30 276,0 60000

i chcesz powiedziec ze ktos topi kaske
[x]
PEMUG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.