Na przeczekanie korekty najlepsze są spore wzrosty na innym walorze. Kro jeszcze nie wyskoczył z tej spółki może jeszcze wziąć udział w dzieleniu zysków w Grupie PSW. W oczekiwaniu na nieuniknione wybicie na PEM zapraszam Was na GrupęPSW.
Rozpoczęła powrót na poziomy z ubiegłego roku. Spadek nastąpił z powodu sprzedaży akcji przez głównych właścicieli i fatalnej polityki informacyjnej, jednak już od tygodnia nie mają co sprzedawać a infa zaczęły pojawiać się co chwila... :)
Wczoraj ukazało się info, że przychód za październik był na poziomie prawie 8mln (w spółce o kapitalizacji niecałe 8mln!!!!). Lada moment podpisane mogą być kolejne kontrakty i miesięczne przychody mogą się zwielokrotnić!
Podsumowując, nie tracić kontaktu z PEM , ale zaszaleć na GPH. ;)
to jak główny, akcje sprzedawał, to chyba niebardzo co??? pamiętaj góra, zawsze pierwsza ma dostęp do inforamacji... chcesz mieć kolegów na sumieniu... echhhh zapomniałem rekiny giełdowe nie mają sumienia...
Oj concept, kupiłeś po 40 gr a teraz nawijasz na kilku frontach , aby kupiono PSW bo chcesz to ożenić i zarobić 50% w dwa-trzy dni. Nieźle , ale............. .
Rób to inaczej puść lepszą plotkę.
Nie podaje plotek, tylko garść faktów i rzeczowe uzasadnienie, chociaż krótkie z braku czasu. Jak ktoś się zainteresuje to sam odszuka potrzebne informacje. Ja tylko sygnalizuje potencjalny zysk.
Alu, zapraszam na GPH, dzisiaj planowa korekta, więc trochę taniej można kupić.
Kurs tej spółki chodzi jak w zegarku, wybicie-korekta-wybicie-korekta... poczytaj na forum. Bez naganiania, i w większości rzeczowe komentarze. ;) zapraszam
Jestem debiutantem i nie wiem co to PSW i GPH. Może lepiej używać skrótów podawanych obok spółek? Tworzenie nowych nie sprzyja jasności wypowiedzi i rodzi podejrzenia.