• pemug Autor: ~Ala [82.210.131.*]
    ha, no i mamy raporcik, piękny.... bankrucik:)
    Ostrzegałem zeby wywalac, zwłaszcza jak jakies stado branów obskloczyło ta społke wieszczac 4, 5 a nawet 10 zł za akcje.... śmiechu warte:)))
    Gdyby nie działka ktora odzyskali kurs byłby ponizej 1zł , dlatego top juz dawno było w cenie, od roku conjmniej!
    Trzeba było wywalac powyzej 2zł to była piekna okazja ktora juz sie nie powtórzy:)
  • Re: pemug Autor: ~as [88.156.72.*]
    nie jest zle
  • Re: pemug Autor: ~Ala [82.210.131.*]
    Nie rozsmieszaj mnie:)
    Ta spolka albo zniknie z parkietu jako bankrut, albo awbud wejdzie sobie przez nia na giełde tylnymi drzwiami, o ile akcje sprzedadza mu za grosze bo wiecej nie sa warte.
    Jak nie beda chcieli to sobie awbud wejdzie normalnie. Juz kiedys była taka akcja z Pemugiem, a historia lubi sie powtarzac......
  • Re: pemug Autor: ~kolek [213.158.199.*]
    cena już zdyskontowała ten raport piątkowym i dzisiejszym spadkiem.
    obstawiam jutro sesję z minusowym otwarciem i neutralnym zakończeniem.
  • Re: pemug Autor: ~Ala [82.210.131.*]
    Jak sie spekuła zakreci to moga jeszcze ten kursi windowac, akcje jak na typowym bankrucie, na naszej GPW zawsze tak jest z bankrutami i zawsze konczy sie tak samo:)))
    Przetrzegam zeby nuie zostac z reka w nocniku:)
  • Re: pemug Autor: ~rafiik [62.111.243.*]
    zobaczymy co bedzie z kursem 2 grudnia ja nadal obstawiam ze bedfzie minimum 6 pln i z mila checia jutro dokupie
  • Re: pemug Autor: ~zaniepokojony [77.113.253.*]
    a co ma byc 2 grudnia??
  • Re: pemug Autor: ~re raffiik [79.185.33.*]
    Pelna zgoda.Proponuje przeczytac końcowke komentarza zarzadu do wynikow o dzialalności pozagórniczej.To jest to na co wszyscy czekaja .Radze jutro zachowac rewolucyjna czujność .
  • Re: pemug Autor: ~Nieznani sprawcy [195.150.92.*]
    Ja osobiscie jakiejs rewolucji w wynikach sie nie spodziewałaem. Wiadomo o co idzie tu gra i nie finanse odgrywają rolę.
    Pamiętacie może taka spółkę Arksteel. Nie wszystko poszło tak jak miało iść ale były tam tez niezłe jazdy. Radze zwrócić uwagę na analogię.
    A jak ktoś jest rozczarowany to niech jutro sprzeda.
  • Re: pemug Autor: ~ed [89.191.152.*]
    juz nie 10 zł, buahaha, jutro widly za widalmi ...................ale dolnymi
  • Re: pemug Autor: ~Baza wiedzy [10.10.15.*]
    A miała tu być taka tragedia i co. Gdzie te widły dolne. Wywaliło kilku spanikowanych leszczy i tyle.
[x]
PEMUG 1,33% 0,77 2019-04-11 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.