ha, no i mamy raporcik, piękny.... bankrucik:)
Ostrzegałem zeby wywalac, zwłaszcza jak jakies stado branów obskloczyło ta społke wieszczac 4, 5 a nawet 10 zł za akcje.... śmiechu warte:)))
Gdyby nie działka ktora odzyskali kurs byłby ponizej 1zł , dlatego top juz dawno było w cenie, od roku conjmniej!
Trzeba było wywalac powyzej 2zł to była piekna okazja ktora juz sie nie powtórzy:)
Nie rozsmieszaj mnie:)
Ta spolka albo zniknie z parkietu jako bankrut, albo awbud wejdzie sobie przez nia na giełde tylnymi drzwiami, o ile akcje sprzedadza mu za grosze bo wiecej nie sa warte.
Jak nie beda chcieli to sobie awbud wejdzie normalnie. Juz kiedys była taka akcja z Pemugiem, a historia lubi sie powtarzac......
Jak sie spekuła zakreci to moga jeszcze ten kursi windowac, akcje jak na typowym bankrucie, na naszej GPW zawsze tak jest z bankrutami i zawsze konczy sie tak samo:)))
Przetrzegam zeby nuie zostac z reka w nocniku:)
Pelna zgoda.Proponuje przeczytac końcowke komentarza zarzadu do wynikow o dzialalności pozagórniczej.To jest to na co wszyscy czekaja .Radze jutro zachowac rewolucyjna czujność .
Ja osobiscie jakiejs rewolucji w wynikach sie nie spodziewałaem. Wiadomo o co idzie tu gra i nie finanse odgrywają rolę.
Pamiętacie może taka spółkę Arksteel. Nie wszystko poszło tak jak miało iść ale były tam tez niezłe jazdy. Radze zwrócić uwagę na analogię.
A jak ktoś jest rozczarowany to niech jutro sprzeda.