• A ostrzegałem Autor: ~taki jeden [89.174.230.*]
    Mówiłem wejść 10 dni temu w Symbio, bylibyście 100% do przodu , a tak ?
    Co dzień kolejne 10% w plecy.
    Cena zjedzie jeszcze bo zbyt wielu leszczy się boi , a kurs po zjeździe w dół odbędzie małą konsolidację i dopiero pójdzie w górę.
    W tym czasie można gdzie indziej odrobić małe plecy. Symbio wam już nie polecam, bo sam jeszcze dobiorę i podniosę tam kurs. Niech się też pokonsoliduje w okolicach 45-50 zł.
    A za 2-3 tygodnie wejdę tu przy cenie w okolicach70-80 gr , jak już będzie tu totalne zniechęcenie.
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~jorzin [83.19.102.*]
    znasz jesze jakieś bajki
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~taki jeden [89.174.230.*]
    Powiedz w którym momencie nie miałem racji, to zwrócę ci honor.
    2 tygodnie temu kurs Symbio wynosił 10-12 zł, dziś 25-30 zł.
    a kurs Fabryki w tym czasie z 2 zł powędrował na 1,2 zł i to jeszcze nie koniec popatrrz na arkusz zleceń sprzedaży popyt kilka razy mniejszy jest od podaży.
    Od kiedy to oznacza wzrosty?
    Wzrosty tu będą i owszem , ale nie teraz.
    Zobaczysz za 2 - 3 tygodnie kurs tu i na symbio.
    Wtedy napiszesz kto mówił o bajkach, kto o realiach.
    Nie bądź marzycielem tylko realistą.
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~firlej [188.146.165.*]
    no to podnieśmy dziś Symbio,
    tak na złość niedowiarkom,
    żeby ich krew zalała,
    a my się pokonsolidujemy na 40 -45złych
    a potem znów dzida na 70zł
    na FD były rekordowe obroty na wzrostach przysżła korekta powoli łapiemy dołek na śmiesznie niskich obrortach a Symbio gdzie obroty myślisz żę jak sam sobie sprzedaż kilka akcji o 10 czy 20 zł wyzęj to poza KNF który jak wyniucha to weżmie cię za cztery litery to kotś sie zainteresuje
    Nie no prosze nie rozbawiaj mnie.
    A z tym KNF to mnie ubawiłeś, że ho ho. :))))
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~kp [83.20.227.*]
    jedni i drudzy szukacie jelonków - jedni jak kapitan pompka: do walnego 10,- za akcje, później emocje opadły i miało być 3,-, drudzy nie mają 2 850,- żeby kupić 95 akcji tej niby perełki i wywindować kurs pod niebiosa - i jedni i drudzy zaklinacie że to już, że lada moment, że na dniach - żenada a co do symbio toż to prawie gigant przez miesiąc czasu obróciło się około 5 500 szt akcji - pewnie rekord na gpw no ale na pewno napiszecie że ma mały ff itp.
    poszukaj w googlach jak wzieli koleśa za d... bo sam sobie sprzedął jedną akcję strasznie sie ubwaił jak trafił do sądu
    Sęk w tym, że ja sobie nic nie sprzedaję.
    Na razie tylko kupowałem w przedziale 12-13,5 zł.
    Mam 800 szt i mogę je sobie potrzymać nawet i rok.
    Nie mam presji na sprzedaż.
    i bardzo dobrze zrobiłeś a na FD 3 żł to kwestia czasu
  • do taki jeden Autor: ~Marek [213.238.86.*]
    słuchaj kretynie... masz marne 800 akcji i cwaniakujesz jak piz...a !
    dupa z ciebie nie inwestor... w dodatku kupiłeś symbio heheheeh... chyba nic nie wiesz gościu co...? raczej nie hehehehe.... i teraz widać twoją niewiedze buraku !!! wiesz w co się wpakowałeś...???
  • Re: do taki jeden Autor: ~taki jeden [89.174.230.*]
    Po pierwsze cie nie obrażam pseudoinwestorze, a gwoli wyjaśnienia . Brałem Symbio po 12-13 zł. Puściłem trochę 2 sesje temu. I dziś . Fakt nie kupiłem tego wiele , bo 800 szt. A sprzedałem 400 i dziś 200 . Zarobek ponad 100%, na razie. Zostało mi 200 szt. Podbiję lekko kurs i opchnę i te 200 szt. Poczekam potem chwilę kurs się uspokoi i znowu kupię z 500-800 szt podbiję go i powoli upłynnie. Symbio traktuję jako zabawę spekulacyjną , ale i tu zarabiam po 1012 tys zł.
    ŹLE???
    Teraz ty powiedz co ja źle robię.
    Znacznie większe pieniądze robię tam gdzie jest płynność.
  • Re: do taki jeden Autor: ~taki jeden [89.174.230.*]
    W poprzednim poście miało być 10 - 12 tys zł.
    Taki zarobek na zabawie na Symbio w 2 tygodnie.
  • Re: do taki jeden Autor: ~Marek [83.15.11.*]
    hehhehee........ czyli jednak AMATOR....!

oj chłopcze... co mam ci powiedzieć...? no co...?
    kiedy zarobisz w ten sposób pierwszy milion to możesz podskakiwać i się mądrzyć !
    ludzie zarabiają na takich spółkach jak Immoeast nie 100% tylko 1500 w trochę więcej niż pół roku... wystarcza ci taki zarobek jaki generujesz to OK... ja jestem już milionerem(dzięki IMMO), mam trochę większe wymagania i trochę inaczej teraz inwestuję...!
    ale co do symbio to narobiłeś szumu nie wiem o co...?! wzrosty? jakie wzrosty? przy jakich obrotach? sam się bawiłeś w podbijanie? teraz ci się udało? zawsze tak nie będzie !!! spekulacja ma krótki ogon i troszeczkę śmierdzi ! pamiętaj o tym !
    Kierunek na Fabryce Diet jest obrany. Marsz na południe. Lokaty w przyszłym roku nie zarobią więcej niż 2-2,3 mln zł netto. Co da zysk na akcje między 5-7 gr. Przy cenie 60 gr wskaźnik P/E wynosi 10 . Porównując to do np. Ganta , JW, Domdev to cena 60 gr/szt jest dobrą ceną. No ale NC żądzi się innymi prawami. Lecz jednak jeśli planują wejść na rynek główny , to cena powyżej 1 zł jest delikatnie mówiąc wygórowana.
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~do takiego [83.19.102.*]
    przestań bredzić kapitalziacja musi być 10 milionów Euro żeby zmienic parkiet nie ośmieszaj się poprostu
  • do taki jeden Autor: ~Marek [83.15.11.*]
    jak tam symbio...? hehe... jeb... do góry że strach hehehehe.... analityk "taki jeden" jestes moim "bogiem" haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................!!!!!!!!!!! bogiem głupców !
    dokąłdnie a fabryczka zbierana
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~Marek [83.15.11.*]
    haha... a ja znowu pytam... JAK TAM SYMBIO HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...........!!! oby jak najmniej takich ignorantów jak "taki jeden"

a fabri to fabri - radze trzymać i nie panikować, czas zrobi swoje...
  • Re: A ostrzegałem Autor: ~olo [83.7.130.*]
    wywalamy to koniec
[x]
LOKATYBUD 4,65% 0,90 2025-11-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.