Mówiłem wejść 10 dni temu w Symbio, bylibyście 100% do przodu , a tak ?
Co dzień kolejne 10% w plecy.
Cena zjedzie jeszcze bo zbyt wielu leszczy się boi , a kurs po zjeździe w dół odbędzie małą konsolidację i dopiero pójdzie w górę.
W tym czasie można gdzie indziej odrobić małe plecy. Symbio wam już nie polecam, bo sam jeszcze dobiorę i podniosę tam kurs. Niech się też pokonsoliduje w okolicach 45-50 zł.
A za 2-3 tygodnie wejdę tu przy cenie w okolicach70-80 gr , jak już będzie tu totalne zniechęcenie.
Powiedz w którym momencie nie miałem racji, to zwrócę ci honor.
2 tygodnie temu kurs Symbio wynosił 10-12 zł, dziś 25-30 zł.
a kurs Fabryki w tym czasie z 2 zł powędrował na 1,2 zł i to jeszcze nie koniec popatrrz na arkusz zleceń sprzedaży popyt kilka razy mniejszy jest od podaży.
Od kiedy to oznacza wzrosty?
Wzrosty tu będą i owszem , ale nie teraz.
Zobaczysz za 2 - 3 tygodnie kurs tu i na symbio.
Wtedy napiszesz kto mówił o bajkach, kto o realiach.
Nie bądź marzycielem tylko realistą.
na FD były rekordowe obroty na wzrostach przysżła korekta powoli łapiemy dołek na śmiesznie niskich obrortach a Symbio gdzie obroty myślisz żę jak sam sobie sprzedaż kilka akcji o 10 czy 20 zł wyzęj to poza KNF który jak wyniucha to weżmie cię za cztery litery to kotś sie zainteresuje
jedni i drudzy szukacie jelonków - jedni jak kapitan pompka: do walnego 10,- za akcje, później emocje opadły i miało być 3,-, drudzy nie mają 2 850,- żeby kupić 95 akcji tej niby perełki i wywindować kurs pod niebiosa - i jedni i drudzy zaklinacie że to już, że lada moment, że na dniach - żenada a co do symbio toż to prawie gigant przez miesiąc czasu obróciło się około 5 500 szt akcji - pewnie rekord na gpw no ale na pewno napiszecie że ma mały ff itp.
Sęk w tym, że ja sobie nic nie sprzedaję.
Na razie tylko kupowałem w przedziale 12-13,5 zł.
Mam 800 szt i mogę je sobie potrzymać nawet i rok.
Nie mam presji na sprzedaż.
słuchaj kretynie... masz marne 800 akcji i cwaniakujesz jak piz...a !
dupa z ciebie nie inwestor... w dodatku kupiłeś symbio heheheeh... chyba nic nie wiesz gościu co...? raczej nie hehehehe.... i teraz widać twoją niewiedze buraku !!! wiesz w co się wpakowałeś...???
Po pierwsze cie nie obrażam pseudoinwestorze, a gwoli wyjaśnienia . Brałem Symbio po 12-13 zł. Puściłem trochę 2 sesje temu. I dziś . Fakt nie kupiłem tego wiele , bo 800 szt. A sprzedałem 400 i dziś 200 . Zarobek ponad 100%, na razie. Zostało mi 200 szt. Podbiję lekko kurs i opchnę i te 200 szt. Poczekam potem chwilę kurs się uspokoi i znowu kupię z 500-800 szt podbiję go i powoli upłynnie. Symbio traktuję jako zabawę spekulacyjną , ale i tu zarabiam po 1012 tys zł.
ŹLE???
Teraz ty powiedz co ja źle robię.
Znacznie większe pieniądze robię tam gdzie jest płynność.
oj chłopcze... co mam ci powiedzieć...? no co...?
kiedy zarobisz w ten sposób pierwszy milion to możesz podskakiwać i się mądrzyć !
ludzie zarabiają na takich spółkach jak Immoeast nie 100% tylko 1500 w trochę więcej niż pół roku... wystarcza ci taki zarobek jaki generujesz to OK... ja jestem już milionerem(dzięki IMMO), mam trochę większe wymagania i trochę inaczej teraz inwestuję...!
ale co do symbio to narobiłeś szumu nie wiem o co...?! wzrosty? jakie wzrosty? przy jakich obrotach? sam się bawiłeś w podbijanie? teraz ci się udało? zawsze tak nie będzie !!! spekulacja ma krótki ogon i troszeczkę śmierdzi ! pamiętaj o tym !
Kierunek na Fabryce Diet jest obrany. Marsz na południe. Lokaty w przyszłym roku nie zarobią więcej niż 2-2,3 mln zł netto. Co da zysk na akcje między 5-7 gr. Przy cenie 60 gr wskaźnik P/E wynosi 10 . Porównując to do np. Ganta , JW, Domdev to cena 60 gr/szt jest dobrą ceną. No ale NC żądzi się innymi prawami. Lecz jednak jeśli planują wejść na rynek główny , to cena powyżej 1 zł jest delikatnie mówiąc wygórowana.
jak tam symbio...? hehe... jeb... do góry że strach hehehehe.... analityk "taki jeden" jestes moim "bogiem" haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................!!!!!!!!!!! bogiem głupców !