• Pomyślcie troch Autor: ~gryzoń [78.88.126.*]
    Pomyślcie trochę "pseudo inwestorzy". Skoro hiszpanom opłaca się kupić po 27 zł to jak obliczyliście, że opłaca się wam sprzedawać po20 zł ??? Portfel zamówień napchany jak nigdy a ci sypią - nie moę tego zrozumieć.
  • Re: Pomyślcie troch Autor: ~alien124 [83.27.187.*]
    Witam. Jesteś aby całkowicie pewien, że nazwanie kogokolwie, kogo działań nie możesz zrozumieć, upoważnia Cię do nazwywania go "pseudo inwestorem"? Ja trzymam kciuki za spółkę.
  • Re: Pomyślcie troch Autor: ~lucas [83.14.142.*]
    spokojnie..doczekamy sie i to niezlych wzrostow:)
  • Re: Pomyślcie troch Autor: ~Behemot [81.210.83.*]
    Będą wzrosty też tak myślę ale póki co czuję się jakbym był w "czarnej d..."
    Miejmy nadzieję, że będzie to formacja W i dalej juz będzie tylko dobrze :)
    ...ale że to gialda a ze mnie nizbyt doświadczony gracz więc jest cięzko.
    ja kupilem po ok. 20.90 juz jakis czas temu, mozna by bylo teraz troche dokupic..tylko wlasnie czy to jest juz ten moment...kurs nie powinien sie obsunac ponizej 20zl
    wyniki w poniedzialek,sie zobaczy...

mysle,ze spolka w dluzszym terminie da dobrze zarobic...tylko wlasnie pytanie kiedy i trzeba nastawic sie troche na cierpliwosc...

ja mialem tak z gantem, w koncu sie zirytowalem i czesc sprzedalem po 24 z groszami,po czym kurs wybil do 26 i sprzedalem reszte, tez w tej spolce nie dzieje sie nic ciekawego
    ale poki co mamy parcie na WIG20, na MIS-ie po prostu trzeba chyba troche poczekac
    Ale sie uśmiałem hahaha... dokładnie tak samo zrobiłem i dokładnie też z GANTem myślałem że sie zakisze na Amen i sprzedałem aby później sobie wskoczyć (bo przecież tak długo sie kisił!) wybrałem PQA bo nie widziałem powodów aby miała spadać a liczyłem na nie duży ale wzorst wskoczyłem przy 24,95 a Gant pare dni później poleciał w okolice 26 więc teraz nawet nie mam jak wyskoczyć i go dokupić bo za dużo stracę. Nie mniej wyjście na swoje przy PQA jest kwestią czasu i mam nadzieję że wcale nie za długiego.
    Pozdrawiam :)
  • juz jest 20zł Autor: ~Orawiec [83.14.120.*]
    ciekawe kto sypie i pod co?
    jedyna obawa jest taka,ze jak WIG 20 zacznie leciec to male spolki tez sie posypia w dol
    po 25 prawie zlotych to dosc drogo...

no ja wlasnie dokupuje PQA po 20.10 :)
    25 to drogo? rok temu tuż przed zwałą było 37 a przeciż to też było już po spadkach więc teraz przy odradzającej sie koniunkturze powinno być spokojnie w okolicach 30 ale jak jest każdy widzi :(
    widze,ze dalej trwa wysypywanie , tylko,ze przy takim obrocie, to nie ma znaczenia zadnego...no coz..troszke wytrwalosci i zobaczymy
[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.