• Rokicki proszony do apelu Autor: ~Góru [109.243.236.*]
    Coś nie pyklo, albo świadoma przesiadka! Hmmm... Jak mówiłem - z Albertem można dość śmiało grać w kontrze do jego typów i zarabiać.
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Góru [109.243.236.*]
    Na przyszłość ta zależność do mądrego wykorzystania
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: alicja1992 [37.47.131.*]
    Obecnie wyniki ma dobre, takie są fakty ale Datawalk i teraz S na ICE to chyba już na czyjeś zamówienie było
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~ACWsi [83.24.253.*]
    Ale to dzięki Albertowi zauważyłem ICE. To było chyba z dwa lata temu kupił spekulacyjnie na jakiejś podbitce i chyba z niewielką stratą zamknął szybko pozycję. Wtedy zacząłem obserwować spółkę. I dobrze zrobiłem.
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: alicja1992 [37.47.131.*]
    Jutro korekta czy mijanka z Bioceltix ? A potem Scope ?
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    Jutro na procesję idź
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Arabeska [91.150.198.*]
    Jak dla mnie to musimy przebić 90-kę i wolumen powinien być trochę większy, by myśleć o korekcie.
    Zobaczymy co będzie w piątek.
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~TakaPrawda [37.47.83.*]
    Rokicki zakładał 80k szczytowy peak Frostpunk 2, nie było nawet połowy z tego, taki z niego analityk.
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Makkler [5.184.108.*]
    Jak wyszedł ze swojej spółki to od razu urosła o duży procent. Więc jest coś na rzeczy,chyba longterm się starzeje.
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~gracz [146.70.161.*]
    Albercik...dzisiaj coś BAJDURZYŁ....ze na CDR...siedzial od 10 PLN do 400....

.....BBBBUUUUHAHAHAHAHAHAHAAAA...

to znaczy ze musiał ..siedzieć na nim 7 LAT......SCIEMNIACZ.....

P.S ciekawe kiedy ICE....zrobi 400 PLN....coś mi sie zdaje ze to byndzie w TYM roku.....

• Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Iceberg901 [94.230.25.*]
    Ja tu jestem pozniej niz Wy ale i tak sie ciesze..i az ciezko mi w to uwierzyc ze tak moze byc..ale przy zysku 1mld ziko..nawet c/z 5..daje 5mld kapitalizacji..10451639 akcji..daje 478ziko na akcje..az ciezko uwierzyc ze taka moze byc kapitalizacja..ale patrzac jaka byla wartosc w tamtym roku..kto wie..pieknie by bylo..a to dopiero pierwszy projekt
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Konrad [194.150.102.*]
    I tego się trzymajmy
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~gracz [146.70.161.*]
    Ciezko uwierzyć???....

Cóż...MERCATOR...w pażdzierniku 2019 roku mial cene 7 PLN....rok pózniej mial 750 PLN...wzrost ceny akcji 10 + k %.....i to nie była winda Jednosesyjna...tylko proces budowania wzrostu.....kursowego przez 12 miesiecy....

Poza tym jak wspomniales CC...to dopiero poczatek....AC powinien byc Drozszy w komecjalizacji niz CC....PFA...ma BENCHMARK...1.1 MLD $.....roboityka?...ciekzo wyceniać.....

A coś mi sie zdaje ze ICE...na PFA..I na tym systemie z robotyki...nie skonczy....pzrejeć.....ze z czasem ...beda kolejne ciekawe NEWSY......dotyczace rozwoju spolki.....

HEJ......
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Góru [109.243.195.*]
    Wiem że trudno w to uwierzyć, ale kalkulacje masz z grubsza prawidłowe. Łyk zimnej wody i trzymaj kciuki żeby dowieźli tematy
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~JenoFakty [84.40.233.*]
    Łyk zimnej się przyda. C/z 5? W tym roku??? Wysoce watpliwe. Cz 3 to już będzie dobrze . Na podstawie dziś znanych espi i dziś znanych scenariuszy. Bo jakiś espi może podnieść jeśli jakiś istotny projekt dowiaza w tym roku. Wtedy zgoda. Ale już przy 240 w 2026 chyba nikt by płakał z akcjonariuszy
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~stolcgenerallisimus [46.112.206.*]
    Wszystko dowiozą pod warunkiem, że będziecie trzymali kciuki ,tam gdzie słoneczko nie dochodzi.
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~gracz [45.128.38.*]
    Dnia 2026-06-04 o godz. 08:14 ~JenoFakty napisał(a):
    > Łyk zimnej się przyda. C/z 5? W tym roku??? Wysoce watpliwe. Cz 3 to już będzie dobrze . Na podstawie dziś znanych espi i dziś znanych scenariuszy. Bo jakiś espi może podnieść jeśli jakiś istotny projekt dowiaza w tym roku. Wtedy zgoda. Ale już przy 240 w 2026 chyba nikt by płakał z akcjonariuszy

Co dowozi...np..CRI....że dobił 3 MLD PLN??...

Co dowozi CRQ....ze mial wycene 2 MLD PLN....

Co dowozi SCW...ze mial wycene 800 M PLN....

Jakie P/E sa tych spolek??...ktore czasami maja wyceny kilka MLD PLN.....

wystarczy postawic sie na miejscu Grubasow....czy Chca miec kwity z potencjalem wyplat samych DYWIDEND..z potencjalem 100 PLN +..za akcje w nastepnych 2-3 latach czy nie......Czyli potencjal ....ponad 100% ...od obecnej ceny ...w samych dywidendach.....

Nietorzy maniakalnie udaja....Głupich...albo nie udaja...i naprawde ......Nimi są .....

HEJ....

• Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Mqrk [185.186.153.*]
    P9nad 100k brutro wiecej w 3 dni. Szach mat u mnie hehe a to nie koniec
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Alfa [89.68.157.*]
    Nie pykło bo Albercik myślał że jak ogłosi Ski to leszcze wywalą bojąc się o spadki, niestety Albercik, tutaj silne ręce trzymają papier i nikt Ci tak tanio nie odda, jak chcesz budować pozycję to tylko z prawej zbieraj nim wjedziemy na 3 cyfry a nie wiele czasu zostało, powodzenia
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~krwisty [31.175.46.*]
    Albercik jest proszony do odwiedzenia latryny.
  • Re: Rokicki proszony do apelu Autor: ~Verso [31.183.137.*]
    Też tak myślę. Ludzie trzymają papier a kółkowiczom pociąg odjechał.
    Grunt to miec strategię inwestycyjną zatem czekamy na deal CC i resztę.
[x]
MEDINICE 3,26% 76,10 2026-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.