Przejeżdzałem dzisiaj jak zwykle o 14:30 obok magazynów , głównej siedziby Dino w Krotoszynie i to co ujrzałem sprawiło, że prawie oplułem się że śmiechu.. mając na uwadze te wszystkie artykuły zapowiadające wielkie protesty . Co ujrzałem ? Gdzieś tam na boku, na skrawku trawnika pod drzewem były rozłożone 2 albo 3 namioty - obok kręciło się kilka młodych osób - przypomijnających , te niedorajdy z lewicowych strajków. A i po drugiej stronie stały dwa radiowozy policji
No i co z tego jeśli wszędzie o tym się czyta. Smród zostaje i się kręci. Łatka przyszyta. Albo się Dino z tym upora i podejmie rękawice albo będzie traktowane jako podmiot źle traktujący pracowników. Niestety prawda jest taka, że płaci najgorzej i źle traktuje pracowników. W takiej firmie nigdy nie będzie dobrze. Zyski napędzane będą tylko poprzez większą ilość sklepów.
Dnia 2026-05-25 o godz. 18:53 ~Maciej napisał(a): > No i co z tego jeśli wszędzie o tym się czyta. Smród zostaje i się kręci. Łatka przyszyta. Albo się Dino z tym upora i podejmie rękawice albo będzie traktowane jako podmiot źle traktujący pracowników. Niestety prawda jest taka, że płaci najgorzej i źle traktuje pracowników. W takiej firmie nigdy nie będzie dobrze. Zyski napędzane będą tylko poprzez większą ilość sklepów.
Podaj źródło tych informacji. Jeżeli masz je z niemieckich mediów to jesteś śmieszny. ino podejmie rękawicę, ale w walce o klienta z Lidlem. I wygra!
Proszę bardzo...https://businessinsider.com.pl/praca/ile-placa-sieci-handlowe-lidl-biedronka-kaufland-aldi-i-dino-podaja-zarobki/jhcr9dj. Jeszcze mi powiedz, która sieć nie ma funduszu socjalnego i że znów coś mieszam.
prawda jest taka że od kiedy Dino weszło do Warszawy zaczęła sie nagonka na dino . Raz że to wiejski sklep więc wyśmiewanie wcześniej dino było traktowane milczeniem . Pismaki i inne media dostajją ogromne pieniądze od biedronek lidli itd a dino reklam nie ma i nie wydaje na takie bzdury kasy więc interes jest prosty plucie na dino to interes i pismaków co żyją z reklam i tych sklepów co dino stało się ogromną konkurencją która co dzień bardziej ich gryzie . Jak czytam te brednie ogromny strajk albo związki bredzą że dino ma 40 sklepów których jeszcze nie otwiera bo ludzi nie ma do roboty to mnie śmiech ogarnia . Każdy co ma oczy widzi że dino zwiększa udział w handlu w Polsce a ludzie lubią ten sklep i zakupy robią . Mięso w sieci Dino cieszy się dużym uznaniem i to ich ogromna przewaga . Już pojawił się atak na agrorydzynę pajaca od gotowania ale to nie działa . A prawda jest taka że tu macie link co do tego ogromnego , strasznego na cała Polskę i bredni medialnych że wszyscy pracownicy strajjkują i takie tam brednie pismaków. Śmieszy mnie jeszcze głupota tego pismaka co pisze że dino w wawie jest gotowe ale nie ma ludzi do pracy . Macie oczy więc każdy widzi że na tym zdjęciu nawet logo dino jeszcze nie ma i prąd niepodłączony więc czekają na przyłaczenie . Dziwne to prawda ?? SZort dino straszenie inwestorów ,plucie na dino i strajki z lewicowymi pajacami politycznymi oraz związki pasożyty . hehe to nagonka pewnie opłacana ale cięzko to udowodnić . Więc chyba muszą się bardziej starać bo już nawet po wynikach biedry widać że dino ich gryzie i bije wynikami
ty mi powiedz która z nich jest polska kolego .
i odpowiedz na pytanie czemu jest nagonka na polskie produkty w dino. Czemu nie ma na szwabskie lidle i pdodukty powyzej normy albo biedronkę z syfem i paletami
I jeszcze zapomnieliście o jednym - Dino nie płaci setek milionów za używanie logo spółki-matki jak to mają w zwyczaju zachodnie korporacje aby transferowac środki do zagranicznej centrali i obniżać tym samym podatek cit do zapłaty w Polsce.
dino srino kto tam kupuje tego ja nie szanuje a tak na powaznie to widze tu problem podstawowy to format skrojony na prowincje malomiasteczkowa waski slaby asortyment bieda place i jakosc obslugi i ekspozycja towaru jak za prl i kurs spada nie ze wzgledu na strajki tylko absurdalne plany ekspansji w duzych miastach co nie moze sie udac
Biernacki stworzył wielomiliardowy biznes a ty tam bredzisz że coś sie nie może udać, skoro takiś mądry to czemuś taki biedny? użyj tej papki między uszami, ty nie wiesz co się może nie udać
Na fejsbuku są grupy pracowników Dino i generalnie dziś temat jest jeden. Dlaczego z tak wielkiej chmury protestacyjnej nawet kapuśniaczek nie spadł.
O braku reklam też pomyślałem juz jakis czas temu i jie ma watpliwosci ze wszystkim mediom może to nie pasować. Taki L prześciga samego siebie w intensywnosci reklam w TV
Dnia 2026-05-25 o godz. 21:28 ~od1993 napisał(a): > dino srino kto tam kupuje tego ja nie szanuje a tak na powaznie to widze tu problem podstawowy to format skrojony na prowincje malomiasteczkowa waski slaby asortyment bieda place i jakosc obslugi i ekspozycja towaru jak za prl i kurs spada nie ze wzgledu na strajki tylko absurdalne plany ekspansji w duzych miastach co nie moze sie udac
miastowy bogacz się wypowiedział w dziurawych osr... ch majtach. Twój szacunek a kim ty jesteś ?