• Sytuacja Autor: ~Argentyna [109.247.106.*]
    Oczywiscie nie zycze nikomu zle, ale niestety wszystko sie zgadza, obsuwa w projekcie, zobaczymy co dalej, kolejna emisja? stracilem na te spolke 6 lat i wyszedlem jakies 10% na plus, czy dramat. Spolka mnie nauczyla jednego. Nie warto byc zaslepionym, bez sentymentow trzeba wywalac jak nie idzie. Dla mnie zobaczymy kurs 6X w przeciagu 6-12 miesiecy
  • Re: Sytuacja Autor: ~Dawid [31.0.58.*]
    Ja trzy lata czekania i oczywiście strata, wierzyłem w tę spółkę jak nikt inny. Namówiłem żonę i siostrę do inwestycji tutaj, gdyby można cofnąć czas... Ah. Linia miała być w Hiszpanii, nie pykło. Miała być w pierwszej połowie 2026 roku, no nie ma, już plany na później. Co za gniot... Żałuję czasu spędzonego tutaj, czytania espi i nadzieji w spółkę. Pcr poszedł na farcie bo był COVID i zamieszanie, teraz w sumie może napompują hantavirusa to przy kolejnym farcie obchną BACTERA.
  • Re: Sytuacja Autor: ~ScopaniWystap [5.173.218.*]
    Szczerze mi żal wszystkich zawiedzionych i na finansowej stracie. Ale czasu się nie cofnie. Niestety nie ma co się łudzić że linia ruszy. Przeniesienie z Hiszpanii oznaczało że plany produkcyjno-dystrybucyjne są nie do zrealizowania. Na walnym powiedzili że wszytko zgodnie z planem. Dzień później zacząla się ostra wyprzedaz połączona z agresywnym zachowaniem spółdzielni na forach zachwalających zalety scope. Na rynkowych rebeliantach spółdzielnia się już nie kryła i wywalali lub blokowali krytyczne piszacych. A robili to w imię tzw. zasad i wartości. Wiedzieli że mają mało czasu a leszcz wcale kwita brać nie chce. Sytuacja dla spółdzielni trudna. Dzisiaj przyszło potwierdzenie. Linii nie będzie. Oczywiście ubrane w słowa że się tylko przedłuży. I nie przeszkadza to w komercjalizacji i należy spokojnie należy czekać. Tak samo jak czekać na uruchomienie linii. W grudniu wszyscy już zapomną że była jakaś linia jakaś komercjalizacja jakieś badania. Tak jak rynek zapomnial że był SDS Optic.
  • Re: Sytuacja Autor: ~gracz [45.134.212.*]
    Dnia 2026-05-15 o godz. 21:56 ~Dawid napisał(a):
    > Ja trzy lata czekania i oczywiście strata, wierzyłem w tę spółkę jak nikt inny. Namówiłem żonę i siostrę do inwestycji tutaj, gdyby można cofnąć czas... Ah. Linia miała być w Hiszpanii, nie pykło. Miała być w pierwszej połowie 2026 roku, no nie ma, już plany na później. Co za gniot... Żałuję czasu spędzonego tutaj, czytania espi i nadzieji w spółkę. Pcr poszedł na farcie bo był COVID i zamieszanie, teraz w sumie może napompują hantavirusa to przy kolejnym farcie obchną BACTERA.

....Najgorsze jest to tłumaczenie ....NIE zorientowali sie ze maja za mało miejsca??..WTF...kto tam pracuje...ze po miesiacach dopiero doliczyli sie Powierzchni potrzebnej do tej linii....i skumali sie ze jej nie mają??.....To juz nie jest NIekompetencja.....to cos znacznie gorszego....

P.S .....Ludzie zapominaja O NAJWAZNIEJSZEJ ZASADZIE.....TREND IS YOUR FRIEND....zawsze i wszedzie płyncie z TRENDEM a nie walsnymi wizjami....Impulsy trendów mozna zauwazyc na w miare wczesnym etapie ...No i powiem ze TU powstał IMPULS ale trendu spadkowego po tym jak pzrez lata był Spadajacy( w KLINIE) ..... Boczniak ....

https://imgur.com/a/BzSF0Lo
  • Re: Sytuacja Autor: ~serwa [88.156.84.*]
    Tłumaczenie dla ułomnych umysłowo. Każda linia produkcyjna jest wykonywana wg planu lub schematu wykonanego przez projektanta. W trakcie realizacji inwestycji można korygować plany. Wygląda na to, że nie mają żadnych planów odnośnie linii produkcyjnej a tylko wizje, że powinna być lub stosują ściemę bo jeszcze chcą coś wytargać od inwestorów.
[x]
SCPFL -0,68% 117,00 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.