• Dokumenty marko :-))))))))))))))) Autor: ~Realnie [37.225.32.*]
     Re: Wiadomym jestAutor: ~Marko[188.146.130.*]2026-05-15 10:50
    (...) Takich śmiesznych człowieczków, jak ty, co zarabiają nie pokazując dokumentów, to jest bez liku...(...)

Schizofrenia lub trollowski bełkot dobrze dzisiaj była rozpowszechniana prze bezmózga marko :-)))))))))
    Ciekawe, że sam zadnych dokumentów nie pokazał np w zakresie stanu posiadania, czego sam żąda od forumowiczów, a nie od trolli jemu podobnych :-)))))))))))))
  • Re: Dokumenty marko :-))))))))))))))) Autor: ~Marko [188.146.130.*]
    Jest między mną a tobą i kilkoma innymi chwalipiętami na tym forum zasadnicza rożnica w tym zakresie. Ja nie robię śmiesznych i urojonych wyliczanek jak ty, co drugi dzień , ile sztuk mam, ile złotych zarobilem, czy straciłem i jaki będę bogaty i nigdy się tego dzieciaczki nie dowiecie. Tutaj na wyraźną prośbę kilku z was powiedziałem, ze mam i po ile i tylko tyle wiecie, a więcej nigdy sie nie dowiecie. Wy, a szczególnie ty realnie/polityczny masz tendencje do śmiesznych wyliczanek co do sztuki i złotówki, a i tak nikt ci nie wierzy. Jak tak się lubisz chwalić tiu ma nie, to pokaż to w papierach, bo wypada, a wyliczenia robisz po wzroscie szczegółowe. Jak nie chcesz sie tymi wyliczeniami ośmieszać, to powinienes się uwiarygodnić, inaczej inni tylko śmieja się z ciebię, a ja osobiście mam to w ...co ty masz, pisalem ci wiele razy tiu ma nku, ale widzę nic nie rozumiesz.
  • Re: Dokumenty marko :-))))))))))))))) Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Oj Mareczku betonie ty masz błaznujący
    Zmiana nicków na innych forach nie pomoże wszędzie się z ciebie śmieją
    Co do mbf - masz te swoje śmieszne akcyjki, sprzedałeś między 7 a 8 zanim zaczęło spadać ??
    Jak nie to jesteś bardziej pusty niż myślałem zD
  • Re: Dokumenty marko :-))))))))))))))) Autor: ~Realnie [37.225.34.*]
     Re: Dokumenty marko :-)))))))))))))))Autor: ~Marko[188.146.130.*]2026-05-15 22:10
    Jest między mną a tobą i kilkoma innymi chwalipiętami na tym forum zasadnicza rożnica w tym zakresie. Ja nie robię śmiesznych i urojonych wyliczanek jak ty, co drugi dzień , ile sztuk mam, ile złotych zarobilem, czy straciłem i jaki będę bogaty i nigdy się tego dzieciaczki nie dowiecie. Tutaj na wyraźną prośbę kilku z was powiedziałem, ze mam i po ile i tylko tyle wiecie, a więcej nigdy sie nie dowiecie. Wy, a szczególnie ty realnie/polityczny masz tendencje do śmiesznych wyliczanek co do sztuki i złotówki, a i tak nikt ci nie wierzy. Jak tak się lubisz chwalić tiu ma nie, to pokaż to w papierach, bo wypada, a wyliczenia robisz po wzroscie szczegółowe. Jak nie chcesz sie tymi wyliczeniami ośmieszać, to powinienes się uwiarygodnić, inaczej inni tylko śmieja się z ciebię, a ja osobiście mam to w ...co ty masz, pisalem ci wiele razy tiu ma nku, ale widzę nic nie rozumiesz.

Po pierwsze trollu, nie da się porównać ciebie bezmózgowcu do normalnych forumowiczów, w tym ze mną.
    O jakich ty moich wyliczankach bełkoczesz??? wklej taki mój wpis, na potwierdzenie swojego bezmózgowego klepiska.
    Co do śmiania to tymi "wszyscy" jesteś ty i trzech pozostałtch twoich ziomali, trolle mat "oł", tomaszek i sztok.
    A to już dla ciebie bezmózgu marko, to są już wszyscy. Ale w sumie masz racje, bo tak naprawdę tylko wy trollujecie i hejtujecie na tym forum i to sa wszyscy:-)))))))))))))
  • Re: Dokumenty marko :-))))))))))))))) Autor: ~Tomek [83.25.163.*]
    Jak ktoś piszę prawdę to według ciebie to jest hejt .Raport wszystko pokazał .Same espi bez pokrycia .Możesz w końcu coś napisać na temat spółki i obecnego kursu .
    Powtórka na wypadek gdyby druga część twojej jaźni nie zrozumiała.
    Polityczny, czy realnie, ten sam tiu man. Twoje zdanie lata...chyba wiesz gdzie.
  • Re: Dokumenty marko :-))))))))))))))) Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Mareczku betonie jesteś tu jedynym wielonickiem
    Błazen błaznem zostanie - to Twoje przeznaczenie i jedyny sens życia :)
    A coś merytorycznie tiu ma nie umiesz napisać? Popisz się swoją ,,oszałamiającą wiedzą '' z której jesteś znany w przyplywie swoich wizji na temat chociażby mbf. Majaczysz i majaczysz, a pożytku z tego nie ma żadnego poza tym, że ci baniak coraz mocniej zrywa.
  • Re: Dokumenty marko :-))))))))))))))) Autor: ~Tomek [37.209.145.*]
    Czy ty w końcu coś na temat spółki napiszesz?
    Polityczny, czy realnie, ten sam tiu man. Twoje zdanie lata...chyba wiesz gdzie.
[x]
MBFGROUP -4,86% 5,48 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.