Re: Dokumenty marko :-)))))))))))))))Autor: ~Marko[188.146.130.*]2026-05-15 22:10
Jest między mną a tobą i kilkoma innymi chwalipiętami na tym forum zasadnicza rożnica w tym zakresie. Ja nie robię śmiesznych i urojonych wyliczanek jak ty, co drugi dzień , ile sztuk mam, ile złotych zarobilem, czy straciłem i jaki będę bogaty i nigdy się tego dzieciaczki nie dowiecie. Tutaj na wyraźną prośbę kilku z was powiedziałem, ze mam i po ile i tylko tyle wiecie, a więcej nigdy sie nie dowiecie. Wy, a szczególnie ty realnie/polityczny masz tendencje do śmiesznych wyliczanek co do sztuki i złotówki, a i tak nikt ci nie wierzy. Jak tak się lubisz chwalić tiu ma nie, to pokaż to w papierach, bo wypada, a wyliczenia robisz po wzroscie szczegółowe. Jak nie chcesz sie tymi wyliczeniami ośmieszać, to powinienes się uwiarygodnić, inaczej inni tylko śmieja się z ciebię, a ja osobiście mam to w ...co ty masz, pisalem ci wiele razy tiu ma nku, ale widzę nic nie rozumiesz.
Po pierwsze trollu, nie da się porównać ciebie bezmózgowcu do normalnych forumowiczów, w tym ze mną.
O jakich ty moich wyliczankach bełkoczesz??? wklej taki mój wpis, na potwierdzenie swojego bezmózgowego klepiska.
Co do śmiania to tymi "wszyscy" jesteś ty i trzech pozostałtch twoich ziomali, trolle mat "oł", tomaszek i sztok.
A to już dla ciebie bezmózgu marko, to są już wszyscy. Ale w sumie masz racje, bo tak naprawdę tylko wy trollujecie i hejtujecie na tym forum i to sa wszyscy:-)))))))))))))