Czy jutro wyniki przed sesją ? Chyba raczej tak, miejmy nadzieję, że nie będzie gorzej niż w 1 i kwartale, jak tak to mamy silne fundamenty i 3zł powinno zostać z nami na stałe. Dalej to wiadomo, kupujemy przyszłość, więc będzie dobrze :)
Pozdrówki dla tych co zakupili po 1,48 :)
Jak sprzedałeś z zyskiem to nie ma czego żałować, jak potwierdzą się dobre wyniki to zawsze możesz wejść wyżej i znowu zarobić. Jak się gra na krótko to lepiej zarobić mniej niż stracić cokolwiek.
Ciesze sie ze powstaje tu zgrana grupa inwestorów Armatury, spolki jakze mocno niedocenionej przez rynek. Od wynikow polrocznych troche sie kisiliśmy wiec potencjal do wzrostow jest spory, właśnie z duzym impetem wybyliśmy sie z trendu bocznego, dobre wyniki a takie były ostatnio prognozowane powinny dac nam paliwo do dalszych wzrostów. Pozdrawiam.
Dziś wszedłem pierwszą transzą w Armaturę. Jutro wejdę następną. Wydaje mi się, że najbliższe kilka sesji będzie niezwykle udanych dla tej spółki. Powinniśmy dość szybko zbliżyć się do kursu 4zł za akcję. Wszystkie wskaźniki wyglądają znakomicie, obroty są coraz większe, poprawia się sytuacja na szerokim rynku.
Też sobie jakiś czas temu zakupilem te akcyjki.
Na moje oko ludzie na zimę potrzebują grzejników, wiec będzie ciąg dobrych wyników.
Czuję że mocne wybicie w górę przed nami.